torado 15.05.13, 18:25 może ze związkami jest jest z grami komputerowymi: trza próbować do skutku, aż się zaliczy wszystkie levele a potem to już......game over Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 18:32 jakie game over??? potem jest dodatkowy bonus...lub dodatkowy level.... i zostajesz super graczem .... Odpowiedz Link
torado Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 18:36 czarny.onyks napisała: > jakie game over??? > potem jest dodatkowy bonus...lub dodatkowy level.... > i zostajesz super graczem .... > > > oj Onyksiu każdego nas czeka game over, nawet tych super graczy.....no wiesz...... kraina wiecznych łowów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 18:41 ale póki co.....miejsca tam nie ma dla nas tym, co kiedyś....nie ma się co zamartwiać... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 18:53 "To" jest najsprawiedliwszą rzeczą na tym świecie... Odpowiedz Link
torado Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 18:55 blue_velvett napisała: > "To" jest najsprawiedliwszą rzeczą na tym świecie... tylko czemu tak późno, ja się pytam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 18:59 no i tu bym polemizowała... a co jeśli tam po drugiej stronie jedni nadal będą mieć lepiej, a inni jeszcze gorzej... no i sam sposób przejścia...dla jednych.....bez cierpień, szybko...gdy dożyło się starości.... a u innych....powoli, w udręce ducha i ciała.....gdy wydaje się zbyt szybko...zbyt młodo.... Odpowiedz Link
torado Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 19:07 czarny.onyks napisała: > no i tu bym polemizowała... > > > a co jeśli tam po drugiej stronie jedni nadal będą mieć lepiej, a inni jeszcze > gorzej... > > no i sam sposób przejścia...dla jednych.....bez cierpień, szybko...gdy dożyło s > ię starości.... > a u innych....powoli, w udręce ducha i ciała.....gdy wydaje się zbyt szybko...z > byt młodo.... > > ależ ja się z Tobą zgadzam.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 19:15 bożesz.......następna drzewka nie widzi Odpowiedz Link
torado Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 21:00 czarny.onyks napisała: > bożesz.......następna drzewka nie widzi > > > widzi widzi...tylko chciałam Ci odpowiedzieć Odpowiedz Link
beja_81 Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 19:15 a może bycie super graczem to już odbywa się w tamtej krainie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 19:18 a jeśli nie? jeśli tu jest nasz jedyny czas? Odpowiedz Link
beja_81 Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 20:18 no to trzeba go tak wykorzystać, by się tego przed samym sobą nie wstydzić... Twoje życie, Ty decydujesz. Odpowiedz Link
torado Re: natchniona Onyksią 15.05.13, 21:01 beja_81 napisała: > a może bycie super graczem to już odbywa się w tamtej krainie ej nie kracz . To byłoby straszne. Już chcę umrzeć Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: natchniona Onyksią 17.05.13, 17:34 no ale są różne stopnie trudności,na hardzie daleko nie zajdziesz no chyba że wpiszesz kody Odpowiedz Link
torado Re: natchniona Onyksią 17.05.13, 19:27 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > no ale są różne stopnie trudności,na hardzie daleko nie zajdziesz no chyba że w > piszesz kody > to dawaj namiary na te kody Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: natchniona Onyksią 17.05.13, 19:40 ...bądź moim natchnieniem... przez ten wątek nie może odczepić się ode mnie.... Odpowiedz Link
torado Re: natchniona Onyksią 17.05.13, 21:35 aż tak dosłownie ? ;> ale muza podoba mię się Odpowiedz Link