19.05.07, 11:28
Witajcie majowe mamusie i nie tylko majowesmile..ja mam termin na 25 maja jestem
prawie w 40 tyg.czy ktos jest w takim samym tygodniu ciazy tak jak ja?Ciekawa
jestem waszych nastrojow..bo ja miewam ostatnio rozne....wczoraj bylam taka
nerwowa ze sama sie dziwilam dlaczego...mysle coraz czesciej o porodzie..jak
to bedzie itd.przyznam ze sie boje chociaz to moje drugie dziecko ..corka ma
11 lat.Majowe mamusie odezwijcie sie do mnie.Pozdrawiam iwanni.
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Forum "W oczekiwaniu" czyli 19.05.07, 11:30
      To miejsce na pogaduszki dla wszystkich spodziewających się dziecka lub dopiero
      starających się. Tutaj możesz porozmawiać z innymi 'lipcóweczkami'
      lub 'majóweczkami', wymienić się uwagami z mamami będącymi w tym samym okresie
      ciąży lub starań.
      Jeśli masz pytanie wymagające konkretnej odpowiedzi, zajrzyj na forum Ciąża i
      poród.
      Jeśli szukasz opinii o lekarzu, szpitalu lub wskazówek, gdzie zrobić konkretne
      badania, wejdź na forum Szpitale.
    • joasija Re: 9 miesiac 19.05.07, 11:37
      zapraszamy na forum amajowych mam
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43516
      a co do samopoczucia...hmm..mam termin na 24 maja i bywa baardzo różnie..Już mam
      dosyć!! Czasem bywa tak, że tylko siąść i płakać....

Powodzenia
      Aśka
      • iwanni Re: 9 miesiac 20.05.07, 08:35
    • iwanni Re: 9 miesiac 19.05.07, 12:31
      Dzieki malgosiek..ale tam na forum oczekiwanie nie ma tyle majowych mam co
      tutaj na Ciaza i porod..tam przewaznie sa dziewczyny starajace sie o dziecko
      lub dopiero w pierwszych tygodniach.Bylam niejednokrotnie i jakos tutaj wiecej
      jest mam w 9 miesiacu i jakos tutaj czuje sie lepiejsmilePozdrawiam i dziekuje za
      informacje..iwanni
      • poszukiwaczka78 Re: 9 miesiac 20.05.07, 01:31
        Witam! Ja mam termin na 26 maja. Poza tym że jest mi ciężko wykonywać podstawowe
        czynności to za bardzo nie odczuwam ze to juz koncowka ciązy. Dzidzia sie rusza,
        brzuch sie napina, byly juz 3 solidne skurcze w ostatnich dniach, oczywiście
        przy pierwszym zero jakichś oddechow wyniesionych ze szkoły rodzenia tylko
        ogromne spiecie i panika ale boli i co sie dzieje. 23 maja mam wizyte u lekarza
        zobaczymy co powie, czy cos sie z szyjka dzieje itd. Troche siadam psychicznie,
        czuje sie troche przygnebiona, nie wiem czy przeraża mnie to ze bede mama juz na
        zawsze a co sie z tym wiaze bede miala zupelnie nowe obowiazki w ktorych nikt
        inny mnie nie zastapi.pozdrawiam.
    • reoprox Re: 9 miesiac 20.05.07, 02:14
      jeszcze 3 dni do terminu...czuję się jakbym od zawsze była w ciąży i jakby
      miało to jeszcze trwać wieczność...jest 2:13 a ja oczywiście nie mogę spać. Za
      dużo myśli w głowie, ekscytacja wymieszana z niepokojem. Oby wszystko było
      dobrze!
    • mimarika jedziemy prawie na tym samym wózku:) 20.05.07, 11:03
      jutro zaczynam 39 tydz, termin mam na 28.05. na nastroje na razie nie narzekam
      ( no - poza lękiem przed zbliżającym się porodem...)
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka