Dodaj do ulubionych

starania czerwcowo-lipcowe:)

22.06.07, 09:48
Witam!
U mnie 10dc i zaczymamy drugi cykl staran o drugie dziecko.
Czy sa jeszcze jakies dziewczyny starajace sie w tym czasie?Razem bedzie
razniejsmile
Pozdrawiam wszystkie starajace sie.
Obserwuj wątek
    • fiorela80 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 10:13
      U mnie 9 ty dzień cyklu a staramy sie już czwarty cykl, ale podejrzewam że w
      ostatnim cyklu nie trafiliśmy w "te dni". bardzo chciałabym urodzić wiosennego
      bobaska . może w tym cyklu sie uda. pozdrawiam.
      • tusia781 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 12:11
        Witam!!!
        U mnie dzis rowniez 10dc i takze rozpoczynamy drugi cykl staran z tym ze o
        pierwsza dzidzie. Ciesze sie ze jestescie na podobnym etapie staran w grupie
        zawsze raźniej.
        Pozdrawiam i oczywiście zycze powodzenia.
        • ewa717 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 23.06.07, 20:53
          Witam,
          wszystkie starające się,ja dopiero zaczynam i jutro jest ten dzień.
          Cieszę się że tyla nas,
          trzymajcie kciuki.
          pozdrawiam
    • akusia_26 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 12:23
      Mam syna jesiennego bo z pazdziernika wiec marzy ni sie dzidzius wiosenny.
      Tusia781 oby ten drugi cykl byl szczesliwy.
      pozdrawiam.
      • nadave Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 12:43
        Mysle, ze moge do Was dolaczyc. Planuje testowanie pod koniec czerwca, ale
        mysle, ze nici ze staran w tym miesiacu.Zapisuje sie na lipiec.
        • akusia_26 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 15:36
          kiedy bedziesz testowac?
          Trzymam ksciuki zeby Ci sie udalo.Daj znac.
          Pozdrawiam.
          • tusia781 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 16:10
            Ja rowniez Zycze powodzenia i trzymam kciuki zebys zobaczyla 2 krechy. A
            najwazniejsze to nastaw sie optymistycznie a napewno sie uda, glowa do gorysmile))).
            Mam nadzieje ze ten wątek bedzie dla nas wszystkich szczęsliwy.
            Akusia_26 a ile trwały wasze starania o pierwsze bobo??
            Pozdrawiam was serdecznie.
            • akusia_26 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 18:44
              Tusia781 synek 'udal'nam sie za pierwszym razem i szczerze mowiac myslalam ze
              tak bedzie i tym razem.Najpierw dlugo decydowalismy sie zanim podjelismy
              starania o drugie dziecko.I myslalam ze wystarczy jeden cykl a tu taka niemila
              niespodzianka.Ostatnio berdzo sie nakracilam i juz przed planowny ternimem
              @testowalam.Teraz obiecalam sobie ze nie bede swirowac ale jak znam zycie to
              bedzie ten sam szal.
              Wierze ze ten miesiac bedzie szczesliwy dla nas wszystkich.
              Pozdrawiam.
              • tusia781 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 18:56
                Hej!
                To podobnie jak ja tez testowalam przed terminem @ bo myslalam ze to takie
                proste wystarczy sie zdecydowac a odrazu bedzie a tu taka niespodziankasad((. Tez
                obiecalam sobie tym razem nie swirowac ale zobaczymy.....czy dam rade.
                Pozdrawiam.
                Pa pa
            • nadave Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 22.06.07, 22:36
              Testuje 30 czerwca.Trzymajcie kciuki!! Nie licze na dwie krechy, gdyz mialam
              strasznie pokrecony cykl, no ale moze... moze...Pomarzyc mozna prawda?smile
              Powodzenia wszystkim starajacym sie!!!!
    • malina_111 Ja też:) 22.06.07, 20:48
      Jestem w 18 dc i już po staraniach. Testuję ok. 3 lipca i już nie mogę się
      doczekaćsmile)
      • akusia_26 Re: Ja też:) 23.06.07, 08:29
        Zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki za 2 cudowne krechy!!! Najwazniesze nie
        dac sie zwariowac przed testowaniem.
        Cudnie ze jest nas coraz wiecej.
        Pozdrawiam buziaczkismilesmile
        • m_anee Re: Ja też:) 23.06.07, 19:43
          ja tez sie dopisuje tak skacze z majowych staran na czerwcowe teraz beda
          lipcowe jakos mysle ze ja chyba nie moge miec dzieci ,mam syna juz 3
          latka ,odkad tak sie "staramy "wogole mam nieregularne cykle...no coz
          • akusia_26 Re: Ja też:) 23.06.07, 22:09
            Nie mozesz tak myslec przeciez masz juz synka.A to ze teraz nie wychodzi to
            pewnie przez to ze za bardzo chcesz.U mnie jest taka sama sytuacja im bardziej
            chce tym mniej wychodzi.Juz w zeszlym roku zaczelismy starania ktore niestety
            zostaly przerwane z przyczym zawodowych.Teraz znowu sie staramy i mam nadzieje
            ze tym razem nam sie uda.Nasze organizmy sa bardzo czule wiec pewnie dlatego
            tak sie dzieje.Musimy cierpliwie czekac choc wiem ze nie zawsze tak sie da.
            Pozdrawiam serdecznie.
          • malina_111 Re: Ja też:) 23.06.07, 22:59
            Przy pierwszym dziecku, też miałam takie myśli. Po trzech cyklach negatywnych
            oboje z mężem stwierdziliśmy, że się nam już raczej nie udasmile. W czwartym
            miesiącu już się nie staraliśmy. Kiedy spóźniała mi się @ nawet do głowy mi nie
            przyszło, że to ciąża, poważnie.
            • m_anee Re: Ja też:) 23.06.07, 23:25
              dziekismile))
              to bedzie trzeci cyk staran tzn trzeci jeszcze nie zaczety,tak naprawde po
              1pierwszym razie sie rozczarowalam za drugim razem tye o ty nie myslalam czas
              szybciej zlecial okres spoznial sie 2 dni ae i tak testu nie robilam jakos
              wiedzialam ze przyjdzie @
    • akusia_26 Tez tak macie?? 25.06.07, 23:11
      Nie wiem co sie ze mna dzieje ale w dni plodne nie moge spac nocami.W zeszlym
      cyklu tez tak mialam jednak kladlam to na karb upalow.W tym miesiacu swira juz
      dostaje.Starania staraniami ale jednak w ciagu dnia trzeba funkcjowac
      normalnie.Zwlaszcza ze prawie od switu biega po domu pieciolatek.
      Jak w tym miesiacu nie zafasoluje to sie wykoncze.
      Pozdrawiam.
      • tusia781 Re: Tez tak macie?? 25.06.07, 23:30
        Witaj.
        Ja nigdy nie miałam takich objawów ale ja generalnie jestem śpiochem i bez
        względu na to w której fazie cyklu jestem uwielbiam spaćsmile))).
        A jak tam staranka u Was bo u nas idą pełną parą hehe?.
        Pozdrowionka
        Pa pa.
        • akusia_26 Re: Tez tak macie?? 25.06.07, 23:54
          Tez nie mialam nigdy problemow ze snem wiec teraz jestem ta sytuacja wrecz
          zezloszczona.Rano ledwo zyje i dopireo mam ochote na sen jednak moj synek tego
          nie tolruje i juz o 7:oo rano daje mi popalic.
          A co do staranek to ida pelna para.Mezus jest zadowolony.Tylko zeby udalo
          polaczyc przyjemne z pozytecznym.HE HEsmilesmilesmilesmile
          Pozdrawiam.
          • tusia781 jak tam staranka????? 29.06.07, 22:41
            Witajcie kobietki!!!
            Jak tam staranka?? U nas juz po i teraz została mniej przyjemna część czyli
            oczekiwanie na rezultaty. Mam cykle 26-28dni wiec jeszcze zostało ok 10dni mam
            zamiar się nie nakręcac i nie testować przed terminem @ ale........ pewnie nie
            wytrzymamsmile)).
            Zycze Wam wszystkim powodzenia i pięknych kreseczek!!!!!
            Pozdrawiam pa
    • malina_111 Oczekiwanie 30.06.07, 12:19
      Oczekiwanie jest oooookropne. Nie ma dnia, żebym nie zastanawiała się czy
      jestem w ciąży... i nie zamęczała mężasmile). Mąż twierdzi, że jestem. Oczywiście,
      żeby pozbyć się natręta, czyli mniesmile).
      • akusia_26 Re: Oczekiwanie 02.07.07, 09:07
        To oczekiwanie jest nie do zniesienia.Moj maz twierdzi ze co ma byc to
        bedzie.Jak nie w tym miesiacu to w nastepnym.Czasami mam go ochote pogryzc.Musi
        sie udac w tym miesiacu bo inaczej nasze staranka zostana przelozone na koniec
        sierpnia poniewaz niedlugo jedziemy na wakacje do tesciow.A tam raczej nie
        bedzie mozliwosci do 'pracy' nad powiekszeniem rodziny.
        Tusia781 mnie tez zostalo ok 10 dni do testowania.Moze zatestujemy w tym samym
        dniu?
        Moze ma ktoras z Was patent na to zeby nie zwariowac przed testowaniem?
        Pozdrawiam.

• aczu82 Re: Oczekiwanie 02.07.07, 10:32
          Wczoraj testowałam, niestety drugie pudło. Mam nadzieję, że uda się w lipcu.
          Już bardzo chcemy dzidziusia, myślałam, że juz się udało, ale niestety. Trzymam
          za Was kciuki.
    • emma69 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 02.07.07, 10:38
      witajcie smile ja takze zaczynam starania, jest to drugi cykl po odstawieniu
      pigul. nie zabezpieczalam sie po odstawieniu ,a jjednak nie zaszlam sad od
      wczoraj mam okres czyli dopiero 2 dzien cyklu, mam nadzieje ze tym razem sie
      uda,zycze szczescia wszystkim starajacym sie pozdrawiam !
    • kebama Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 02.07.07, 13:00
      Witamsmile To nasz 4 cykl. Intesywne starania byly w drugiej polowie czerwca. Teraz
      czekam i szukam objawowsmile Ale poki co nic nie widze i nie czuje sie jakos
      inaczej. Testuje za 4 dni. Postanowilam, ze wytrzymam i nie zrobie tego
      wczesniej. Niech sie dzieje co chce. Pozdrawiam Was serdecznie i zycze owocnych
      staran i pozytywnych wynikowsmilesmile
      • olina27 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 02.07.07, 16:39
        Bardzo mocno trzymam za was kciuki
        !!!
        • akusia_26 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 02.07.07, 18:14
          Tak bardzo bym chciala!!Mam nadzieje ze spotkamy sie na forum marcowek 2008!!
          Pozdrawiam.
          • tusia781 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 02.07.07, 18:43
            Witajcie!
            Ja tez bym bardzo bardzo chciała, mam nadzieje ze moze tym razem sie uda.
            Akusia_26 mozemy sie umowic na testowanko tego samego dnia, moze w ten sposob
            bedziemy sie wspierac i spróbujemy nie marnowac testów wcześniejsmile)).
            Moje Kochanie tez nie ma wielkiego cisnienia jak sie uda to super a jak nie to
            tez jak twierdzi tragedii nie bedzie i sprobujemy w nastepnym cyklu.
            A jak tam samopoczucie bo ja narazie to nie mam kompletenie zadnych objawów.
            Pozdrawiam i oczywiście życze spotkania na marcówkach 2008!!!!
            • aniaa14 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 02.07.07, 20:59
              To i ja się dopiszę. To nasz drugi cykl starań - oby był bardziej pomyślny od
              pierwszegosmile Podobnie jak akusia_26, ja też mam już w domu pażdziernikowego
              synka; teraz marzę o wiosennym dzidziusiu. Obyśmy wszystkie w tym miesiącu
              ujrzały dwie grubiutkie kreseczkismile
              • fiorela80 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 03.07.07, 19:36
                A u mnie już 20ty dzień cyklu, co ja piszę! Dopiero! Już po owulacji więc
                czekam tylko na wyniki około 11tego lipca.Dni jak zwykle ciągną sie
                niemiłosiernie. Mam nadzieję że się udało. Pozdrawiam i życzę wszystkim
                pozytywnych wyników.
      • kebama Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 04.07.07, 12:49
        hej witam Wassmile Ja postanowilam tak sie trzymamsmile Jeszcze dwa dni i bedzie
        wiadomo czy bede plakac ze szczescia czy z zawodu. Ale pojawil mi sie pierwszy
        objaw, niestety jak dla mnie na @ - wczoraj do 12 w nocy gruntownie sprzatalam
        mieszkaniesmile Lacznie z wywalaniem rzeczy z szufladsmile Takie zapedy mam tylko
        przed okresemsmile Moj M rzekl: Ojej! i sie schowalsmile No coz zobaczymy co nastepne
        dni przyniosa. Pozdrawiam mocno i powodzenia w bojach o szczescie!smile
    • tunia30 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 02.07.07, 21:09
      Ja się też dopisuję. To nasz drugi cykl starań, ale chyba i tym razem pudło, bo
      w 15 dc dopiero wróciłam z delegacji z Niemiec i jakoś tak pesymistycznie na to
      patrzę. W domu mam już 3-letniego synka, który jest z maja. Miło to wspominam,
      może udałoby się mieć kolejnego wiosennego dzieciaczka.
      Pozdrawiam
      Tunia
    • akusia_26 Re: Zero objawow 03.07.07, 10:40
      Witam!Ja w tym miesiacu chociaz szukam to nie mam zadnych objawow.W zaszlym
      miesiacu przynajmniej bolaly mnie piersi i to juz od polowy cyklu do samej
      wstretnej@.Teraz nic i to jest moze jakis znak?
      Tusia781 to kidy testujemy?Myslalam ze moze w dzien spodziewnej@ czyli to jest
      u mnie12.07.O ile wytrzymam tak dlugo.
      Moj syn coraz czesciej pyta sie czy juz niedlugo bedzie rodzenstwo a ja nie
      umiem mu nic powiedziecsad
      Pozdrawiam pa
      • tusia781 Re: Zero objawow 03.07.07, 12:03
        Witam.
        U mnie tez @ prawdopodobnie powinna (nie)przyjść 12.07 smile))), wiec mozemy wtedy
        zatestować. Tez mam nadzieje ze wytrzymam do tego dnia i zobacze dwie, piekne
        czerwone kreseczki, czego oczywiście zycze również Tobie i wszystkim starającym
        sie!!!!!!!!
        pozdrawiam.
        Pa pa.
        • mamaulka Re: Zero objawow 03.07.07, 13:57
          witajcie dziewczyny,
          to mój pierwszy cykl starań o 2 dzidzię, pierwsza córeczka również jak u
          niektórych z Was październikowa. Okes miałam dostać wczoraj lub dzisiaj(30dc),
          od tygodnia mam wyimaginowane objawy ciąży, których niestety nie potwierdzają
          testy ciążowe sad (jestem słaba i zrobiłam ich już w sumie 4). Łudzę się nadal,
          że @ nie przyjdzie, ale nastawiam się raczej na następny miesiąc starań.
          Córeczkę zrobiliśmy z mężem za pierwszym razem i miałam nadzieje, że teraz też
          się uda. Cóż, czuję się smutna i rozczarowana....
          pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki, za testujące przyszłe mamusie.
        • tunia30 Re: Zero objawow 03.07.07, 21:11
          Ja mam termin @ na 13.07. w piąteksmile)) I chyba tym razem rzeczywiście będzie
          pechowy dla mnie. Trochę późno wróciłam z delegacji z Niemiec (po owulacji) i
          chyba tym razem się znowu nie udało, ale nie ukrywam, że bardzo bym chciała.
          Pozdrawiam
          Tunia
    • akusia_26 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 03.07.07, 21:40
      Witajcie!!
      Tusia781 testujemy wiec 12.07 rano.Mam szczera nadzieje ze bedzie to szczesliwy
      dzien.
      Zauwazylam ze wiekszosci z nas pierwsza dzidzia 'udala'sie za pierwszym razem a
      za drugim jest juz pod gorke.Czyzby nasze organizmy plataly nam takie strasznie
      zlosliwe figle.
      Pozdrawiam i wszystkim zycze slicznych dwoch kreseczek.
      • eliza765 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 04.07.07, 13:39
        Witam dziewczynysmileczerwiec to był nasz drugi cykl starania.Termin @ miałam na
        29.06 i do dzisiaj susza.Mam za sobą dwa negatywne testy wiec powoli tracę
        nadzieję dlatego wpisuję się w lipcowe staraniasmileZyczę wszystkim
        ładnych ,wyrażnych, czerwonych"II"
    • kasia2705 Dolacze sie 05.07.07, 12:55
      Czesc
      U mnie tak jak u czesci z Was - synek poczety za pierwszym razem, prawie bez
      staran smile
      Teraz konczy sie 3. cykl staran o malucha #2. Dzis 10dpo i juz mnie reka
      swierzbi aby testowac, mam ostatni tescik w domu, dosc czuly ale mowie sobie,
      ze za wczesnie. Fuj, nie lubie tego czekania
      tez myslalam ze za drugim razem swiatla nie zdaze zgasic a juz zajde w ciaze wink
      ale sie przeliczylam. Pozostaje czekac
      pozdrawiam z bornholmu, gdzie leje i wieje niemilosiernie
      kasia
      • akusia_26 Re: Dolacze sie 05.07.07, 15:11
        Mnie juz tez strasznie korci zeby zrobic sobie test.Ale jakos nie mam odwagi i
        trzymam sie zalozenia ze bedziemy z Tusia781 testowac 12.07.W zeszlym miesiacu
        od 22dc testowalam co drugi dzien i sie rozczarowalam wiec teraz postanowilam
        trzymac sie z dala od wszystkich apteksmilePodziwiam Twoja wytrwalosc bo gdybym ja
        miala test w domu to bylby juz na pewno wykorzstany.
        Pozdrawiam i zycze dwoch grubasnych kresek.
    • akusia_26 Re: I jak tu nie zwariowac?? 06.07.07, 21:27
      Witajcie!
      Jak tam dziewczyny Wasze objawy?Pojawily sie jakies?
      Ja chyba zaczynam swirowac.Tak jak pisalam wczesniej nie bola mnie wogole
      piersi i to jest zastanawiajace.Dzis od rana mnie mdli.Zrobilam sie strasznie
      senna(moze to wina pogody) i mam podwyzszona temperature.Jako ze nie jestem
      osoba systematyczna i nie mierzylam sobie wczesniej tempki nie wiem od kiedy
      jest podwyzszona.
      Zostalo jeszcze 6 dlugich dni do testowania a moje cialo juz zaczyna sobie jaja
      robic.Chyba zwariuje!!!
      Napiszcie co u Was.
      Pozdrawiam.
      • fiorela80 Re: I jak tu nie zwariowac?? 06.07.07, 22:41
        ja czuję się tak jakbym miała dostać okres za parę dni. ale podobno objawy na
        okres są podobne do tych na ciążę...
        • tusia781 Re: I jak tu nie zwariowac?? 06.07.07, 22:55
          Witajcie!!!
          Ja zaczynam czuc pobolewania brzucha i jestem strasznie rozpalona, temperaturę
          tez mam podwyższoną no i strasznie jestem senna ale to faktycznie moze z powodu
          pogody. Akusia_26 cieszę się że ustalilysmy ze będziemy razem testować bo tak to
          pewnie bym próbowała zawcześnie i niepotrzebnie się stresowała.
          Jutro juz będzie 5dni......smile)))).
          Pozdrawiam cieplutko.
          • akusia_26 Re: I jak tu nie zwariowac?? 07.07.07, 10:46
            Witam!
            Do wczorajszych objawow doszlo jeszcze pobolewanie brzucha.Tak jak na @ ale tez
            slyszalam ze to moze byc objaw ciazy.Niestety nie pamietam jakie objawy mialam
            przy pierwszej ciazy.Maz mowi ze nie ma co swiroawc i co ma byc co bedzie.Latwo
            mu mowic.No to zostalo jeszcze 4 dni i postaram sie nie zwariowac.
            Pozdrawiam serdecznie.
            • endzi11 Re: I jak tu nie zwariowac?? 07.07.07, 21:20
              Witam Wassmile ja tez czekam,13 lipca mam dostac @ i mam nadzieje ze nie
              przyjdzie,objawów nie mam ani na @ ani na ciąże.Moja córa ma już prawie 2 latka
              i chiałabym drugiego bobasasmile trzymam kciuki za Was i za siebiesmile pozdrawiamsmile
              • tunia30 Re: I jak tu nie zwariowac?? 08.07.07, 12:59
                Ja też mam na 13.07. termin @, ale coś i w tym cyklu wątpię, żeby się udało. Dwa
                dni temu bolał mnie brzuch jak na @, teraz żadnych objawów, ale za to złośliwa
                jestem i uciążliwa dla otoczeniasad((
                Pozdrawiam i życzę II kreseczek testującym
                Tunia
          • florrina Re: I jak tu nie zwariowac?? 08.07.07, 07:41
            Witajcie,

dołączam do Was i zamierzam testować 12.07 smile
            Co prawda jestem teraz w 21d i @ powinna przyjść 15.07, ale nie wytrzymam i 12
            zrobię z Wami test smile
            A wiecie może, kiedy najwcześniej można zrobić betę?
            Pozdrawiam gorąco
            F.
    • amelia021 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 08.07.07, 14:34
      Udało się!!! teraz tylko zeby wszystko było oki i w dzień kobiet będe mamą!!!
      • endzi11 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 08.07.07, 14:49
        amelia021 napisała:

> Udało się!!! teraz tylko zeby wszystko było oki i w dzień kobiet będe mamą!!!

Gratuluje!!smile)))życze spokojnej ciąży i zdrowego bobasawink))
      • akusia_26 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 08.07.07, 21:36
        GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Zycze spokojniej ciazy i zdrowiutkiego dzidziusia.Dbaj mocno o Was i niczym sie
        nie przejmuj a napewno bedzie wszystko w porzadku.
        Przeslij nam duzo ciazowych fluidkow.
        Pozdrawiam.
      • aczu82 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 09.07.07, 10:40
        Szczęściara z Ciebie Amelia. Gratuluję i oczywiscie zazdroszczę. Duzo zdrowia i
        spokoju życzę.
    • emma69 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 09.07.07, 11:01
      gratulacje! zazdroszcze ci... no ale dosyc marudzenia!od jutra my takze
      zaczynamy,oby pomyslnie,tym razemtongue_out.zycze szczescia wszystkim starajacym!
    • endzi11 Jak się czujecie? 09.07.07, 13:44
      Bo mnie jakoś brzuch pobolewa na @ i jestem jakaś rozdrażniona więc chyba pudło
      ale czekam do piątku z coraz mniejszą nadziejąsad
      A jak u Was?
      • akusia_26 Re: Jak się czujecie? 09.07.07, 17:40
        Witam!
        Mnie minely wszystkie objawy i szczerze mowiac juz sama nie wiem co o tym
        myslec.Na domiar zlego od paru dni doslownie wszedzie widze kobiety w ciazy i z
        malymi dziecmi.Mozna od tego zwariowac.
        Zostaly jeszcze 3 dluuugie dni i wszystko bedzie jane.
        Pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • tunia30 Re: Jak się czujecie? 09.07.07, 19:14
        U mnie cisza, dzisiaj co prawda pobolewały mnie piersi, ale chyba sobie to
        wkręciłam (ach, ta wyobraźnia!). Też czekam do piątku i też mam coraz to
        mniejsze nadzieje. Pewno @ przylezie jeszcze wcześniej, jak w poprzednim cyklusad
        Pozdrawiam
        Tunia
        • akusia_26 Re: Jak się czujecie? 10.07.07, 10:14
          Kolejny dzien juz bez zadnych objawow i mam tylko nadzieje ze nie bedzie tak
          jak w zeszlym miesiacu najpierw zrobilam test(oczywiscie nagatywny)a pare minut
          pozniej przyszla@.Naprawde mozna sie wsciec.
          Ale dopoki @nie ma to jest nadzieja i tego sie trzymajmy.
          Poki co nadal jestem senna chociaz to pewnie wina pogody bo u mnie leje
          doslownie co pare godzin.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • tusia781 Re: Jak się czujecie? 10.07.07, 15:29
            Witajcie!
            U mnie podobnie, kompletnie żadnych objawów.Wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch
            jak na @ (byłam pewna że dzisiaj przyjdzie)a dzisiaj głucha cisza. Zobaczymy co
            z tego wyjdzie hehe.
            Trzymajcie sie dziewczyny cieplutko, i oby Wam tylko testy z dwoma krechami
            wychodziły!!!!
            Pozdrawiam.
            • tunia30 Re: Jak się czujecie? 10.07.07, 20:39
              Mnie dziś pobolewa brzuch typowo jak na @. Termin mam na 13.07., miałam wtedy
              testować, byłam nawet dziś w aptece, ale zamiast testu kupiłam dużą paczkę
              podpasek. Tylko mnie zastanawia, skąd ten ból piersi, ale może mam zakwasy, bo
              malowałam w sobotę altanęsad((
              Pozdrawiam i życzę II kreseczek
              Tunia
              • endzi11 Re: Jak się czujecie? 10.07.07, 20:54
                a ja już nie wiem co mam myślec bo czuje sie inaczej niż co miesiąc przed @,tez
                mam termin na 13,ja chyba zwariuje z tej nie pewności a nie chce robic testu
                wczesniej.Pozdrawiam i życze 2 kreseksmile
                • akusia_26 Re: Jak się czujecie? 11.07.07, 08:35
                  Witam
                  U mnie nadal glucha cisza zero objawow.Zazwyczaj dzien przed@ bolalo mnie
                  podurzusze i kregloslup w czesci ledzwiowej.Teraz jestem juz calkiem skolowana
                  bo nic mi nie dolega.
                  Zostal jeszcze jeden dluuugi dzien i bedzie jasnosc sytuacji.
                  Pozdrawiam i zycze wszystkim dwoch grubasnych kresek.
    • akusia_26 Test juz jest.... 11.07.07, 14:16
      Tylko teraz musze zwalczyc chec wykonania jeszcze dzis.Oj do juztrzejszego
      poranka jeszcze tak duzo czasusad.
      Chociaz jestem jakos dziwnie przekonana ze tym razem tez bedzie negatywny.Nie
      wiem skad u mnie takie podejscie.Jak u Was sampoczucie?Macie jakies przeczucia?
      Pozdrawiam.
      • tusia781 Re: Test juz jest.... 11.07.07, 15:16
        Hej.
        Ja tez juz jestem w posiadaniu testu... ale podobnie jak Ty wydaje mi się że
        bedzie negatywny, nawet juz zakupiłam testy owulacyjne których zamierzam użyć w
        kolejnym cyklu staranek hehehe.
        Oby przeczucia mnie myliły i obym nie musiała ich używaćsmile))).
        A co do objawów to oprócz pobolewania brzucha na wstrętną @ to nie mam żadnych.
        Pozdrawiam i życze powodzenia!!!!
    • myszzz Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 11.07.07, 15:48
      my tez staramy sie o 2 dziecko. W zasadzie to pierwszy miesiac staran, dzis 18
      dc ale juz wiem ze raczej nic z tego nie bedzie. Moze nie powinnam porownywac
      tego do pierwszej ciazy... jednak tym razem nie mam najmniejszego znaku z
      wewnatrz, najwyzej spobujemy za miesiac wink
      • akusia_26 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 11.07.07, 16:11
        Ja nie porownuje swojego obecnego stanu do pierwszej ciazy bo poprostu nie
        pamietam juz jak wtedy sie czulam.Ale takie porownywanie to nie jest chyba
        najlepszy pomysl.Podobno kazda ciaza jest inna.
        Od jakies godziny zaczal mnie bolec brzuch tak jak na @.Jezeli tym razem sie
        nam nie uda to tez zaopatrze sie w testy owulacyjne.
        Pozdrawiam i zycze powodzenia.Pa.
        • tunia30 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 11.07.07, 21:06
          Mnie dziś boli brzuch bardzo, typowo jak na @. Pewno nawet testu nie zdążę
          zrobić. Co dziwne - piersi bolą mnie nadal, a nigdy przed @ nie bolały. Ja też
          automatycznie porównuję swoje "objawy" do tych, które miałam w pierwszej ciąży.
          Też sobie kupię chyba testy owulacyjne, już sprawdzałam na allegro.
          Pozdrawiam i mimo wszystko życzę pozytywnych testów
          Tunia
    • endzi11 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 11.07.07, 21:58
      U mnie najdziwniejsze jest to że mnie brzuch bolał zawsze dopiero w pierwszy
      dzien @ albo najwyżej dzien wcześniej a teraz już 4 dni wczesniej,więc nie wiem
      co mam o tym myslec a poza tym czuje się jakoś dziwnie ale moze to moje urojenia?
    • akusia_26 Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 08:32
      Witam jednak przeczucie mnie nie mylilo i rano przyszla wstretna @.Jak ja jej
      NIENAWIDZE!!!!
      • akusia_26 Re: Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 08:36
        Z tego wszystkiego za szybko nacisnelam enter.
        Juz nawet zamowilam na allegro testy owulacyjne.Przynajmniej w tym miesiacu
        zaoszczedzilam na tescie ciazowym.Jednak marna to pociecha.
        Jestem poprostu wsciekla.
        Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze dwie grubasne krechy.
        • tunia30 Re: Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 11:38
          Rozumiem, co czujesz. Ja ostatnio nawet nie zdążyłam pomyśleć o kupnie testu, a
          @ przylazła 4 dni wcześniej, ale przynajmniej nie narobiłam sobie nadziei. Ja
          powinnam testować jutro, ale chyba odłożę do soboty jak @ nie przyjdzie. W
          sobotę wybieramy się całą paczką pod namioty, hmmm... wolałabym wiedzieć na czym
          stoję.
          Ja się pocieszam tym, że następne starania nadal w lipcu!!!
          Pozdrawiam
          Tunia
          • endzi11 Re: Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 11:52
            Przykro mi że sie tym razem nie udało,ja czekam do jutra jesli nie dostane to w
            sobote rano zrobie test.Pozdrawiam
            • tusia781 Re: Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 12:09
              Witajcie.
              Ja dzis rano testowałam ale niestety tak jak się spodziewałam tylko jedna
              krechasad((. A do tego wszystkiego to coś mi się chyba w cyklu poprzestawiało bo
              @ nadal nie ma a także wszystkie objawy ją zapowiadające znikneły.
              Tak bardzo mi smutnosad((((.
              Pozdrawiam Was kobietki i życze tylko pozytywnych testów.
              Pa pa.
              • akusia_26 Re: Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 12:49
                Tusia781 dopoki nie masz @to jeszcze jest nadzieja.Czytlam o dziewczynach
                ktore robily test w dzien spodziewanej @ i byla jedna krecha.A po paru dniach
                powtarzaly testy i byly juz dwie krechy.Wiec badz jeszcze dobrej mysli.Bede
                trzymac kciuki.
                Nowy cykl to nowe nadzieje.Podobno do trzech razy sztuka..smile
                Pozdrawiam i powodzenia zycze.
                • tusia781 Re: Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 13:23
                  Akusia_26 dzieki za wsparcie. W sumie to masz racje powinnam sie cieszyć że @
                  nie przyszła a ja sie martwię że coś jest nie tak.
                  Poczekam jeszcze i jak @ nie przyjdzie do jutra to w sobotę rano jeszcze raz
                  zatestujęsmile)) a jak przyjdzie to dołączę do Ciebie.
                  Również trzymam za Ciebie mocno kciuki i wierzę że za trzecim razem będzie
                  strzał w dziesiątkę.
                  Pozdrawiam.
                  • akusia_26 Re: Znowu sie nie udalo:(:(:( 12.07.07, 13:35
                    Zatem czekam na wiesci od Ciebie i mocno wierze ze beda szczesliwe.Nie martw
                    sie na zapas bo przeciez w ten sposob nie pomagasz sobie.
                    Pozdrawiam.
    • endzi11 niestety nie udało się:( 13.07.07, 11:43
      dziś dostałam @ sad
      • tunia30 Re: niestety nie udało się:( 13.07.07, 12:14
        U mnie też nici z tego cyklu. Dziś zrobiłam test - wynik negatywny, co prawda o
        11.00, ale jakby była ciąża to by wykazał (tak sądzę). Trochę mnie wścieka, że
        nie mam jeszcze @, bo jak mi się znów tydzień spóźni, to ciężko potem obliczyć
        dni płodne. Muszę zamówić testy owulacyjne i tak spróbować.
        Pozdrawiam i życzę 2 kreseczek, a tym dziewczynom (i sobie), którym się teraz
        nie udało powodzenia w następnym cyklu.
        Tunia
        • iwonka_81 Re: niestety nie udało się:( 13.07.07, 12:22
          no ja tez dzis robilam test i mimo wpatrywania sie w niego byla tylko jedna
          kreskasad a @ jak na razie nadal nie ma... a myśłałam, że tym razem się uda. Też
          myślę o testach owulacyjnych i chyba spróbuję z nimi.
          • akusia_26 Re: niestety nie udało się:( 13.07.07, 13:03
            Witam!
            Przykro mi bardzo.Wiem co czujecie.Jednak piatek 13-stego nie byl szczesliwy.
            Mnie juz troszke wscieklosc przeszla i testy owulacyjne sa w drodze.
            Czy ktoras z Was z nich korzystala?Bierzecie jakies witaminy?
            Zawsze sadzilam ze sama decyzja o drugim dziecku jest najgorasza a wychodzi na
            to o wiele trudniej jest sie o tego dzidziusia postarac.
            Pozdrawiam.
            • iwonka_81 Re: niestety nie udało się:( 13.07.07, 13:08
              no wlasnie ja tez mysle o tych testach. I jak tylko dostanę @ to od razu
              zamawiam. Jakoś ciąglę się łudzę, że może... A z witamin to łykam tylko kwas
              foliowy. A jakie testy zamówiłaś?
              pozdrawiam
              • akusia_26 Re: niestety nie udało się:( 13.07.07, 22:06
                Witam!
                Ja zamawialam przez allegro.Jakies sprowadzone z USA.Wczoraj konczyla sie jedna
                aukcja ale dzis widzialam ze znowu mozna je kupic na kolejnej.
                Tez lykam kaws foliowy ale powaznie zastanawiam sie nad zrobieniem wszystkich
                badan.Chociaz moj maz uwaza ze panikuje.
                Oby Tobie nie byly potrzebne testy owu.
                Pozdrawiam.
    • fiorela80 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 14.07.07, 11:32
      U mnie narazie okresu brak . Test wyszedł negatywnie. Ale dokąd okresu nie ma
      to zawsze jest nadzieja...
      • fiorela80 Re: starania czerwcowo-lipcowe:) 15.07.07, 10:41
        niestety , nie udało się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka