magmi2 Re: 4 ciąża 31.07.07, 20:15 Ups,przepraszam, za szybka jestem. CZy są tu może mamy myślące o czwartym dzidzusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ja juz mam czworo :) 01.08.07, 07:45 na razie mi wystarczy a co, ty myslisz o czwartym?? cos nikt nie odpisuje )))) Odpowiedz Link Zgłoś
easyenglishpz Re: 4 ciąża 16.08.07, 16:38 powaznie myslisz o czwartym dziecku??podziwiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaszew Re: 4 ciąża 01.08.07, 09:27 Mam kilka koleżanek które mają już 4 dzieci.My z uwagi na to że stracilismy nasze słoneczko będziemy sie starać... Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: 4 ciąża 01.08.07, 09:45 Kuzynka ma 4 dzieci, tworzą fantastyczną rodzinę, choć czasami krucho u nich z kasą. Ja uważam, że stać nas na 2, więc drugie jest w drodze, więcej nie planujemy... Ale gdyby tylko pozwalały mi na to warunki finansowe, to mogłabym mieć i całą drużynę piłkarską. Uwielbiam zajmować się dziećmi, być z nimi w domu. Czas spędzony na macierzyńskim był jak do tej pory najlepszym okresem w moim życiu. wejdź na wielodzietne, tam jest o wiele więcej mam z liczną gromadą, ale ostrzegam - po lekturze tamtego forum będziesz myśleć nie tylko o 4, ale kolejnych dzieciach ) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16714 Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia30 Re: 4 ciąża 01.08.07, 13:52 Ja nie myślałam o czwartym dzidziusiu,ale stało sięw listopadzie będzie trzecia córcia.To moja gromadka Patrycja(17.04.1994r.) Dominik(13.01.2000r.) Oliwia(28.03.2006r.) Odpowiedz Link Zgłoś
crazyhope Re: 4 ciąża 02.08.07, 13:53 Hej. Mam 3 dzieci i cały czas chodzi mi po głowie 4. Zaczęliśmy nawet nieśmiałe przymiarki Tylko nie wiem, czy jak szybko nie uda się zaciązyć to sie nie przestraszę. Daj znać na jakim etapie jesteś )) Odpowiedz Link Zgłoś
magmi2 Re: 4 ciąża 13.08.07, 19:12 Crazyhope jestem na takim etapie jak Ty. I chciałabym i się boję. Nasz najmłodszy ma 3 latka, i coś znowu ciągnie mnie do wózków) Ale narazie to tylko rozmyślania, jeszcze nie planujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyhope Re: 4 ciąża 14.08.07, 09:26 Ja już nie mam odwrotu. Dzis zobaczyłam 2 krechy )) Teraz się cieszę, ale wiem, że i na strach przyjdzie pora.... Moje najmłodsze w podobnym wieku co Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
asik_cz Re: 4 ciąża 14.08.07, 00:26 Właśnie trwa! mam już trzy dziewczynki - 6,4 i 2 latka. Młody(/a?) urodzi się w lutym. Troche sie wystraszyłam na początku, nie przeczę, ale teraz jestem juz oswojona i dumna! jak siema trójkę, to juz chyba nie będzie wielka różnica Odpowiedz Link Zgłoś
magmi2 Re: 4 ciąża 14.08.07, 11:40 Crazyhope, asik_cz serdecznie Wam gratuluję. Jak się czyta takie rzeczy to człowiek przestaje się bać. Jeśli u mnie coś się zmieni to dam Wam znać. Ale caraz bardziej mi się chce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aj-30 Re: 4 ciąża 14.08.07, 12:23 u mnie też czwarte w drodze tak sie jakos złozyło i bedzie dwa na dwa dwóch chłopców i dwie dziewczynki mecze w siatke rozgrywane beda po równo hahaha optymistycznie podchodze do wszystkiego i mam nadzieje ze tak zostanie pozdrawiam serdecznie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
magmi2 Re: 4 ciąża 14.09.07, 18:39 Witajcie dziewczyny, Chciałabym się z wami podzielić moją radością. Dzisiaj zobaczyłam 2 kreseczki. Jestem bardzo szczęśliwa choć równocześnie pełna obaw jak to teraz będzie. Pozdrawiam wszystkie mamusie czwóreczki Odpowiedz Link Zgłoś
aniaszew Re: 4 ciąża 15.09.07, 15:19 Magmi2 gratuluję .Moja znajoma właśnie urodziła 5 dziecko i w końcu chłopiec.Nie wiem jak daje rade ale chyba nie narzeka.Będzie dobrze! Wielkie usciski. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia30 Re: 4 ciąża 14.08.07, 12:42 Dzięki,dobrze że los zadecydował za mnie,bo sama bym się nie zdecydowała na czwartą dzidzię Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: 4 ciąża 14.08.07, 12:49 Witajcie dziewczynyja co prawda mam jedno dziecko i drugie w brzuszku...narazie tyle starczy,ale mam znajomą...ma 28lat i 5-cioro dzieci.Kasia ma 11lat,Damian 9lat,Patryk prawie 8,Dawid prawie 2 i Sylwia 3miesiące.I powiem wam szczerze ze ją podziwiam,wszystkie dzieci oprucz Kasi były planowane i są kochane.Kolezanka wcale nie ma niewiadomo ile kasy i daje rade.Wiec mysle ze jak sie chce to sie da.Pozdrawiam serdecznie i gratuluje dzieciakow! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: 4 ciąża 16.08.07, 18:29 zawsze marzyłam o trójce dzieci(mam jedno na razie). Ale kto wie? może i czwórka by też fajnie wyglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
magmi2 Re: 4 ciąża 16.08.07, 19:45 jkl13 miałaś rację. Po przeczytaniu forum wielodzietni już wiem na 100% że chcę czwartego. Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama5plus Re: 4 ciąża 17.08.07, 17:23 Nie myslace, ale posiadajace. i czwarte i piate i szoste. Z pelna premedytacja, jak najbardziej z wyboru. Zajrzyj na forum `wielodzietni z wyboru`. Tam znajdziesz wiecej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka.es Re: 4 ciąża 15.09.07, 17:23 Ja mam jedno i drugie w drodze.Dwojka planowana i bardzo upragniona.Uwielbiam dzieci ,ale sama bym sie nie zdecydowala chyba nawet na trzecie.Niemniej jednak podziwiam Was bardzo i uwazam ,ze duze rodziny sa super.Mam znajoma,ktora ma 4 doroslych juz,dzieciatych pociech.Jest bardzo szczesliwa i zawsze opowiada,ze uwielbia chwile kiedy sie spotykaja wszyscy u niej na niedzielnym obiedzie.I,ze jak sobie tak popatrzy na swoje dzieci to sie czuje taka dumna i szczesliwa!Zycze Wam wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś