marek782 16.08.07, 14:54 Hej ja mam termin na 08.01.08 i nie ukrywam że bardzo się boję to moje pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezak25 Re: styczniówki wrocław 16.08.07, 15:14 Hejka, nie boj zaby, ja tez jestem w swojej pierwszej ciazy, ale jakos na razie jestem pelna optymizmu i radosci, jeszcze nie dopadl mnie strach... bedzie dobrze, damy rade, w koncu nie jest to nic, moznaby rzec, nadzwyczajnego ) termin mam wg kalendarza na 10.01, a wg badania USG na 05.01. Odpowiedz Link Zgłoś
marek782 Re: styczniówki wrocław 16.08.07, 15:31 bardzo optymistyczna rada. Niestety jestem realistką i jedynie ruchy dziecka które już czuję pomagają mi się cieszyć. Chciałabym już to mieć za sobą ale z drugiej strony żeby trwało jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
verucca Re: styczniówki wrocław 16.08.07, 17:27 Witam i ja termin wg OM i USG na 11.01, być może spotkamy się na którejś z porodówek, chociaż, nie wiem czy zdecyduję się na wrocławskie warunki Odpowiedz Link Zgłoś
marek782 Re: styczniówki wrocław 16.08.07, 17:51 Ja chodzę do dr. Floriańskiego ale jeszcze nie wiem dokładnie który szpital wybrać. Moja koleżanka rodziła w Trzebnicy ale mimo dobrych opinii chyba nie było najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
barbamami Re: styczniówki wrocław 16.08.07, 19:06 Witam!!ja mam termin na 17 01 08 i juz sie nie mpoge doczekac, to moja druga ciaza a poród był straszny 18 godzin, ale po 3 latach wszystko zapomniałam i nawet strach, który jest zawsze ,teraz jest mniejszy, liczy sie tylko to, żeby maleństwo bylo zdrowe i pogodne!! nie bójcie sie, bo to co czuje mama czuje dziecko i teraz sama wiem, ze to prawda pozdrowionka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek782 Re: styczniówki wrocław 17.08.07, 15:17 hej dziewczyny może czytałyście już na forum (ciąża i poród) poród na wesoło jeśli nie to zapraszam naprawdę warto Cały czas myślę jaki wybrać szpital i choć wiem że mam jeszcze sporo czasu to mimo wszystko sie boję, ale czytając śmieszne anegdoty z porodów innych dziewczyn to naprawdę daje wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś