aga3227 27.08.07, 20:33 Dziewczyny powiedzcie kiedy mniej wiecej pojawiaja sie pierwsze objawy ciazy (tzn.jak szybko od poczecia)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: jak szybko objawy? 27.08.07, 22:32 Mogą się pojawić na kilka dni przed miesiączką, a mogą się nie pojawić wcale, dopiero brak miesiączki i pozytywny test będzie świadczył o ciąży. Wiele kobiet w ogóle nie odczuwa żadnych dolegliwości w pierwszym trymestrze, nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: jak szybko objawy? 28.08.07, 09:59 Ciążowe dolegliwości wyglądaja dokladnie tak samo jak przed @,przynajmniej u mnie tak bylo,ale również u wielu dziewczyn,które poznałam w czasie starań na forum.U mnie od 5tc wilczy apetyt,zjadalam znajomym ich ania z talerzy)))Zaraz po tym doszły mdlości szczegolnie poranne.A od 6tc rzyganko,że ho ho i całodobowe mdłości.Niektore dziewczyny w ogóle niczego nie odczuwają i jest dobrze.Czego i Tobie życzę,bo wierz mi,że te przypadlości ciążowe nie należą do przyjemnych i nie raz przeklniesz,że na własne życzenie tak się załatwiłaś)))) P.S.Za chwilkę zaczynam 18tc i zdarza mi się do tej pory,że po śniadanku musze byc w "gotowości",co by zdążyć w razie czego do kibla. Odpowiedz Link Zgłoś