simonkapl 11.10.07, 10:58 Wyprowadzamy sie w niedziele, a dzis lub jutro odetna nam internet.Bede pisac,dopoki bede miala mozliwosc, a potem znikam. Prosze mnie nie wykreslac z listy, bo na pewno sie jeszcze tu pojawie Jak wroce wszystkie maja byc zaciazone, zrozumiano? )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katy-5 Re: zegnam sie kochane 11.10.07, 11:06 Hej Simonkapl!! rozumiem że tam gdzie się przeprowadzasz kiedys w końcu będziesz miała internet ,żeby do nas zajrzeć? Miejmy nadzieję,że wszystkie będziemy wtedy już "podwójne"włącznie z Tobą-oczywiście pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: zegnam sie kochane 11.10.07, 11:10 Tak, na pewno zalozymy, tylko nie wiem kiedy. Ja okres powinnam miec jutro, na razie kluja jajnki, syfy na twarzy i co dziwne, bola troche piersi, co ostatnio sie nie zdarzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: zegnam sie kochane 11.10.07, 11:15 Wszystkiego dobrego i wpadaj, kiedy się da. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: zegnam sie kochane 11.10.07, 12:13 simonka trzymaj się cieplutko, życzę pięknego dzidziusia na nowym. tak podobno jest nowe mieszkanko nowa dzidzia. sama sie przeprowadziłam rok temu he, he i też się staram.powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś