kola2005 04.08.08, 10:38 powinnam mieć 10 sierpnia i zastanawiam się, czy nie zrobić testu wcześniej jakoś tak dziwnie się czuję, jakbym była w ciąży jestem wyczulona na zapachy i wszystko mi śmierdzi staram się o 2 dzidzię i to pierwszy cykl starań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olik1980 Re: czy testować przed terminem @? 04.08.08, 10:43 O dobry tydzień za wcześnie chcesz testować... Odpowiedz Link Zgłoś
maesstra Re: czy testować przed terminem @? 04.08.08, 10:45 hej ja tez powinnam miec 10 i tez mnie mierzi zeby wczesniej sprawdzic, choc sobie obiecalam, ze czekam do dnia @. Objaw. y ciaży tez u siebie widze ale nie wiem czy to nie schizowe są, wiec może lepiej zaczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: czy testować przed terminem @? 04.08.08, 12:24 maesstra napisała: > hej ja tez powinnam miec 10 i tez mnie mierzi zeby wczesniej > sprawdzic, Dobra rada - nie uzywaj słow, ktorych znaczenia nie znasz.. cytuje za słownikiem: mierzić «wzbudzać w kimś odrazę, niechęć i irytację» Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: czy testować przed terminem @? 04.08.08, 10:47 no też się zastanawiam czy nie lepiej poczekać, ale jakoś tak się czuję do kitu i nie wiem, czy się martwić czy nie wolałabym, żeby przyczyną była ciąża a nie coś innego chyba poczekam cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
maesstra Re: czy testować przed terminem @? 04.08.08, 10:55 no coz trzeba czekac ale mnie tez to strasznie wkurza, ostatnio jednak mialam cykl 24 - dniowy, tak mi sie jakos skrocil no i ciekawa jesteym jak bedzie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś