grazia987 16.11.08, 17:40 witam jestem w jedenastym tygodniu ciąży i pojawiło mi się małe plamienie. Co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugo43 Re: plamienie! 16.11.08, 17:45 lepiej jedz do lekarza.u mnie bylo lekkie plamienie w dniu kiedy wypadala @,a raczej lekko podbarwiona wydzielina.a ten czas 11-13tc jest najbardziej ryzykowny,przynajmniej tak twierdzi moja ginka. Odpowiedz Link Zgłoś
myszak84 Re: plamienie! 16.11.08, 18:18 Idź jaknajszybciej do lekarza, a jak to narazie niemożliwe to zgłoś się na izbę przyjęć do szpitala. Plamień nie można lekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
myszak84 Re: plamienie! 16.11.08, 18:20 A może oznaczać złą gospodarkę hormonalną (ja tak mam), albo jakiegoś krwiaczka. To nie musi być nic strasznego, ale napewno trzeba to jak najszybciej sprawdzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenadebkowska Re: plamienie! 16.11.08, 20:57 U mnie zarowno w pierwszym jak i w drugim miesiacu ciazy( chodz jeszcze nie wiedzialam ze spodziewam sie dzidziusia) wystepowalo jedno dniowe plamienia w czasie kiedy miala pojawic sie miesiaczka. Nie spodziewalam sie ze nosze w sobie dziecko wiec nie reagowalam tym bardziej ze bylam wtedy w Niemczech a tam za kazdym razem jak jestes roznie jest ale gdybym wiedziala ze jestem w ciazy napewno nie siedzialabym w domu tylko jechala do lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justynakw4 Re: plamienie! 18.11.08, 22:08 Nie wiadomo ale koniecznie kontakt z lekarzem lub izba przyjęć Odpowiedz Link Zgłoś
norgae Re: plamienie! 20.11.08, 12:29 oby to nie było nic poważnego ale dla świętego spokoju podejdź do lekarza - ja takie plamienie zlekceważyłam i w 12 tygodniu poroniłam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś