weska3 23.01.09, 13:46 No nie, żeśmy się rozpisały, że nam wątek zamknęli bo za dużo postów. Ale przecież my nie skończyłyśmy się testować w styczniu więc ciągniemy go dalej... Trzeba listę na nowo wkleić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiwlys Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 13:47 To teraz trzeba uzunąc mój sie pospieszyłam Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 13:48 Już zgłosiłam do skasowania mój Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 13:49 O kurcze właśnie się zdziwiłam No niezły wynik zrobiłyśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Lista - ale corkaswejmamy nadal prowadzi! Zeby nie 23.01.09, 13:50 Myszy80 Iwonagos giulia_di ulala.v: myszka_84 marbus gootica: Rendziak Anaanek nati82 olkka1 mmadziulek goniekm mandragore23 lenka85 ecartman maiwlysJ 3,01(piątek)- 131313a...? 9.01.(piątek)- moniczk_aa...? 10.01.(sobota)-lola19840...? 12.01.(poniedziałek)-patianiola...? 15.01(sobota)-= bunia...? 18.01(niedziele)- biedronka.b...? 18.01.( niedziela) tau-ris...? 19.01/(poniedziałek)- eefaa...? weska3???(wierzę, że się udało) Asia 363 Asikm77 saniowa corkaswejmamy maczek16 Majusik koni42:( anulkabal:(:(:( kuna821:(:(:( myszkowska4:(:(:( iga.77:(:(:( mejbi-bejbi:(:(:( anuszkowo:(:(:( niutka28:(:(:( mikusia_k:(:(:( ang80:(:(:( mampka:(:(:( jesse_82:(:(:( 21.01. (środa) –ala 1110 22.01.(czwartek)-sachmed 22.01.(czwartek)-mikusia_22 22.01.(czwartek) – chiyo28 23.01.(piątek)- yennefer82 24.01(sobota)-kala.online 25.01.(niedziela)- kasiek604 27.01.(wtorek) –bufka27 ?- agnieszkahal 30.01.(piątek)- dominisia1980 30.01.( piątek)- naftalka5 31.01.( sobota) – weronka-to-ja - dawaj czadu mała bo zamykasz listę! Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: Lista - ale corkaswejmamy nadal prowadzi! Zeb 23.01.09, 13:53 a ja proszę dziewczynki zdejmijcie mi te buźki, ja jak wyszło zaciążona nie jestem, więc albo na ( albo choć do zawieszonych bo znowu płakac mi się chce jak patrzę na moje miejsce na liście) Sylwia - Gratuluję)) Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys goniek.m 23.01.09, 14:00 to przepraszam, skopiowałam z poprzedniego wątku, zaraz poszukam może Asia robiła tam aktualizację a ja jej nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: goniek.m 23.01.09, 14:06 Nie przepraszaj, nic się nie stało... tylko tak wspomniałam o aktualizacji)) Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys prosze bardzo :) 23.01.09, 14:08 zmieniłam liste torszkę mam nadzieje że nasza Mtka-Corka mi łba nie urwie za wtrącanie się w niej swoje Zawiesiłam cie tak jak sobie życzyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 13:50 chyba w tym samym czasie napisałyśmy mamy wyczucie. Więc kontynuując maiwlys - gratuluje pięknego przyrostu bety. A ja ciebie rozumiem, sama niedowiarek jestem i jakoś mi się nie chce wierzyć, że tam jakiś ledwo widoczny cień się pokazał to może być ciąża. eee, jakoś nie dochodzi do mnie, jak zrobię bete 2 razy to tak jak ty się przekonam Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys weska3 23.01.09, 13:52 Właśnie miałam wam dziękować, całować i pozdrawiać a tu mi jakis komunikat przebrzydły wyskakuje! NO ta ja niewiele myslać, boom i zakładam, twojego jeszcze wtedy nie było Mam nadzieję, że szybko mój skasują bo mnie denerwuje już! Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 13:54 Ja myślę, że zamknięty wątek nie oznacza zamknięcia testowania styczniowego! Ciekawe która jako pierwsza ogłosi radosną nowinę w nowym watku Odpowiedz Link Zgłoś
katigr Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 14:04 Dziewczyny, może to pomoże którejś. Ja testowałam przez 6 miesięcy i nic.Cuda robiłam. Zmieniłam wreszcie lekarza na lepszego i droższego. Pierwsza wizyta i pierwszy raz zlecone badanie prolaktyny. Wynik - Przez nerwy (podobno norma teraz)15-krotnie powiększona prolaktyna po obciążeniu.Nigdy nie miałam jakiegokolwiek problemu ze zdrowiem. Lekarz powiedział, że to tak, jak bym brała proszki antykoncepcyjne przez te 6 miesięcy. Zrezygnowałam z pracy, tabletki Nonprolac przez miesiąc i ciąża w następnym miesiącu. w tej chwili jestem w 4 miesiącu i czuję się rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 14:27 Gratulacje katigr I ciąży i tego, że mogłaś rzucić pracę. Ja jakbym rzuciła swoją to byśmy nie mieli z czego żyć i raczej byśmy się przestali starać o dzidzię jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Lista 23.01.09, 14:05 Myszy80 Iwonagos giulia_di ulala.v: J myszka_84 marbus gootica Rendziak Anaanek nati82 olkka1 mmadziulek mandragore23 lenka85 ecartman maiwlys weska3(wierzę, że się udało) 3,01(piątek)- 131313a...? 9.01.(piątek)- moniczk_aa...? 10.01.(sobota)-lola19840...? 12.01.(poniedziałek)-patianiola...? 15.01(sobota)-= bunia...? 18.01(niedziele)- biedronka.b...? 18.01.( niedziela) tau-ris...? 19.01/(poniedziałek)- eefaa...? weska3???(wierzę, że się udało) goniek.m - się zawiesić kazała to zawieszam, bo nie wiem kiedy Asia będzie Asia 363 Asikm77 saniowa corkaswejmamy maczek16 Majusik koni42:(:( anulkabal:(:(:( kuna821:(:(:( myszkowska4:(:(:( iga.77:(:(:( mejbi-bejbi:(:(:( anuszkowo:(:(:( niutka28:(:(:( mikusia_k:(:(:( ang80:(:(:( mampka:(:(:(:( jesse_82:(:(:( yennefer82:(:(:( ala 1110:(:(:(:( 22.01.(czwartek)-sachmed 22.01.(czwartek)-mikusia_22 22.01.(czwartek) – chiyo28 24.01(sobota)-kala.online 25.01.(niedziela)- kasiek604 27.01.(wtorek) –bufka27 ?- agnieszkahal 30.01.(piątek)- dominisia1980 30.01.( piątek)- naftalka5 31.01.( sobota) – weronka-to-ja - dawaj czadu mała bo zamykasz listę! Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: Lista 23.01.09, 14:09 dziękuję bardzo... ja teraz właśnie taka zawieszona, test już nic nie pokazały a @ jeszcze nie ma ale chyba się zbliża wielkimi 'krokami' czy jak to tam inaczej okreslic.. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys goniek.m 23.01.09, 14:18 nie kraczemy, nie kraczemy tylko czekamy! Juz to pisałam ostatnio, mi się @ wielkimi krokami zbliżała ze trzy razy w tym cyklu i sie nie zbliżyła bo ją maluszek przestraszył pewnie Ja juz po smutkach jestem więc teraz będa was wspirała i kopała w tyłek jak Asia bo ostatnio to nie do życia byłam, wiem wiem Odpowiedz Link Zgłoś
marbus Re: Lista 23.01.09, 14:19 a czemu nie ma ""przy naszej liscie? No chyba pobiłysmy rekord hehe.Ok spadam do pracy...a tak mi sie nie chce...najchetniej bym komara przycięła. Odpowiedz Link Zgłoś
katigr Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 14:29 i jeszcze jedno. Moje 3 koleżanki, które chciały zajść w ciążę 1 raz, Dwie zaszły za 1 razem jedna miesiąc później. Reszta, a mam ich trochę jeżeli nie zaszła po 2 miesiącach to coś było nie tak. Opowiadanie, że trzeba w kółko próbować bez badań po 2 miesiącach jest beznadziejne. Tak lekarze gadają. Czym wcześniej zrobicie badania,tym lepiej.Mogą to być nerwy albo inny powód. I jeżeli nie zajdziecie w ciążę zmieńcie lekarza.Mam 32 lata i trochę koleżanek, które próbując doprowadzają się do szaleństwa i z każdym okresem nakręcają bardziej spiralę stresu. Ja tak żyłam pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 14:34 Katigr - bardzo mądrze mowisz. I powiem ze moj chlop jest odwazniejszy ode mnie z tymi badaniami. Ja sie nie moge zdecydowac zeby zadzwonic i sie umowic do gina a ten byl/nie byl dzis na badaniach - ktore ok, do skutku nie doszly ale chodzi mi tu o jego checi - no i idzie za tydzien... No dobra, tez sie umowie... Odpowiedz Link Zgłoś
katigr Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 14:59 pomyśl, że może to pierdoła tak jak u mnie, jeden miesiąc brania tabletek i zdrowa ciąża a 6 miesięcy stresu, kombinacji i załamania na widok okresu.Do tego stopnia, że skróciłam okres wypowiedzenia w pracy z 3 mieięcy do 1.Bo w ciąże nie zajdę przecież. Ja do tego stopnia byłam wykończona psychicznie, że jak nie dostałam we październiku okresu to uważałam, że dalej jest coś nie tak ze mną i to norma. Dopiero moja sąsiadka 1,5 miesiąca później myślała, że jest w ciąży i w promocji kupiła 2 testy. Dała mi jeden dla śmiechu i uparła się abym też zrobiła. No i- ona nie była w ciąży a ja tak w 2 miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 14:43 Tak sobie pomyśllałam, że Asia się zdziwi jak wroci Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 14:52 Asia to Córka? Bo ja się dopiero powoli zaczynam uczyć Waszych imion Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:02 Albo Matka ale Asia w każdym razie.A to pisałam Ja...Sylwia Łubudubu Łubudubu niech nam zyje prezez naszego kluby, niech żyje nam!!!! Znaczy sie nasza corka-matka-asia Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:03 ...i oczywiście, że prezes na końcu z "S" a nie z "z"... Chyba mi na głowe pada i głupawki dostaję... ktoś też ma głupawki dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:04 i ja sie umowilam do gina ach... dumna z siebie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:07 Po coś konkretnego? Czy tez się bedziesz badać na "jakość"? Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:10 haha wiesz co, dawno nie bylam - no moze nie az tak dawno - pol roku temu. Niech looknie czy tam oby wszystko ok. Przy okazji powiem ze sie staramy wiec moze jakies badania czy cos, nie wiem, nie schizuje jeszcze ale jako madra kobieta cos madrego powie jak sie dowie ze sie staramy W sumie jak maz idzie sie badac to mi nie wypada nie isc Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:12 mejbi-bejbi napisała: > W sumie jak maz idzie sie badac to mi nie wypada nie isc Otóż to! Dobra motywacja Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:13 maiwlys napisała: > mejbi-bejbi napisała: > > > W sumie jak maz idzie sie badac to mi nie wypada nie isc > > Otóż to! Dobra motywacja zebys wiedziala, sama z siebie bym chyba nie poszla. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:14 No nie wypada, to fakt. I chyba ci jeszcze nie pisałam, ale podziwiam go, że jako FACET dobrowolnie poszedł się badać. Mojego siłą nie zaciągniesz do lekarza choćbt nie wiem co się działo Pewnie, niech Cię poogląda i może powie coś mądrego czym się podzielisz potem z koleżankami A jakby Cię kierowała na jakieś badania to weź odrazu kilka skierowań, bo jak znam życie zaraz znajdą się "chętne", żeby też się pobadać (ja pierwsza! ) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:22 Chyba juz pisalas - no chyba ze to inna napisala ja sama go tez podziwiam - ale on taki wlasnie jest. A pewnie ze sie podziele i bede brala wszystkie mozliwe badania o jakich wspomni przynajmniej sie cala przebadam a liste wam podesle jak tylko dotre do sieci Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:28 Hehe bedziecie za mnie kciuki trzymac?? We czwartek o 10.00 Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:38 Ba! Wszystkie nogi rozłożymy do tego badania Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 23.01.09, 15:06 Hehehehe ciążowa radosna głupawka jak widzę I dobrze! Ale będzie wesoło jak wszystkie zaciążymy i wszystkim tak radośnie będzie I na zwolnienia pójdziemy i będziemy siedzieć w domach i pisać, a wątki nam będą codziennie zamykać ze względu na liczbę postów Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys myszkowska4 23.01.09, 15:11 przeciez mamy swoje forum jak sie tam przeniesiemy to i zaciazone i nie-zaciazone i bedziemy sie w gluptaki bawic Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: myszkowska4 23.01.09, 15:19 wszystkie będziemy ZACIĄŻONE! i to już w lutym! to postanowione i kropka. nie ma innej opcji To, że nie wszytkie zaciążyłyśmy w styczniu, to z czystej wygody - jako "starsze" mamuśki przetrzecie szlak, powiecie co i jak, będziecie udzielały mądrych rad... Taką mam teorię na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: myszkowska4 23.01.09, 15:24 Wiedziałam, ze tak będzie, ja to zawsze na pierwszy rzut! Bedziemy wam udzielac rad jak powstrzymac rzygańsko A tak swoją droga to wszelkie "mdłości" które mnie męczyły od paru dni mi mineły, nie wiem może tak się stresowałam strasznie i to bardziej ze stresu niż z ciąży, w każdym razie apetyt mi wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: myszkowska4 23.01.09, 15:30 To super Ja Ci powiem, ze tego rzygańska boję się majbardziej z całej ciąży. Bo ja nie umiem tego "robić" duszę się i krztuszę i pomoc mi potrzebna. Taka dziwna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: myszkowska4 23.01.09, 15:36 Chyba niewielu ludzi rodzi się z umiejętnością rzygania Miejmy nadzieję, że wszystkie nas to ominie! Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: myszkowska4 23.01.09, 15:39 o tak tak! niech ominie szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek Re: myszkowska4 23.01.09, 15:25 O chwile mnie nie było i już jest nowy wątek, powinni nam jakieś nagrody dawać za tworzenie takich długaśnych wątkó. Sylwia gratuluję, ale ja to od dawna czułam żeś ty ciężarna Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys anaanek 23.01.09, 15:40 dziękuję Już dawno pisałam, ze nagroda nam się nalezy za taka ilośc postów Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 nagroda 23.01.09, 15:42 Ja myślę, że weekend SPA dla wszystkich tu obecnych przyszłych mam byłby właściwą nagrodą Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: nagroda 23.01.09, 15:53 O Boże a co mi się tam w stopce porobiło! ? mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: nagroda 23.01.09, 15:55 EEEeeeeeee Sylwka se suwaczek zrobila nie pogadasz Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: nagroda 24.01.09, 18:49 Zrobiła, zrobiła suwmaczek ale nie wyszedł i zlikwidowała Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: nagroda 23.01.09, 15:56 kiedy miałaś ślub? bo mi się nie chce odliczać Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: myszkowska4 23.01.09, 15:26 myszkowska4 napisała: > Taką mam teorię na dziś i tej teorii sie trzymamy jak tonacy brzytwy Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: myszkowska4 23.01.09, 15:36 Ja tam nie dopuszczam innej myśli do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy a co tu sie dzieje? 23.01.09, 15:56 nie ma mnie ledwo 4 godziny i już nas zamykają? ładnie. Zostawić dziatwę samą w domu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: a co tu sie dzieje? 23.01.09, 17:12 o własnie, Wyszłam po chleb do sklepu a tu takie jaja. To co? powoli przenosimy się do naszej wiilii? na zawieszone, tak? wskakujcie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
zawieszone_w_prozni Ogłoszenie!!! 23.01.09, 15:55 Niedługo skończą się "Styczniowe testowania" i przenosimy się na FORUM ZAWIESZONE forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87031 Forum jest zamknięte, ale mamy nadzieję, że chętnie się przyłączycie. Córko, Sylwia - sprawdźcie proszę gazetową pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
jesse_82 Re: Ogłoszenie!!! 23.01.09, 16:04 Ano zamkłam, bo to z założenia ma nie być czytelnia publiczna tylko prywatne pogaduszki lekko stukniętych kobietek. Kto się odezwał chociaż raz do tej pory jest wpisany na listę uczestników, reszta jest uprzejmie proszona o wysłanie zgłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: Ogłoszenie!!! 23.01.09, 16:09 a ja kiedys pisalam nawet watek a teraz sie do innego nie moge dopisac... buuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
jesse_82 Re: Ogłoszenie!!! 23.01.09, 16:13 Dodana jesteś. Sprawdź jeszcze raz i daj mi znać na GG 6096649 Odpowiedz Link Zgłoś
zawieszone_w_prozni Re: Ogłoszenie!!! 23.01.09, 16:46 mejbi-bejbi napisała: > nie da rady Sprawdź teraz i maila gazetowego od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
bufka27 3 dni przed godziną zero 23.01.09, 17:02 Tyle zostało mi do testowania i może to dziwne, ale nie mam żadnych objawów, a czuję, że jestem w ciązy ))) Grunt to optymizm )) Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: 3 dni przed godziną zero 23.01.09, 17:14 bufka,chodź na zawieszone. tam pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: 3 dni przed godziną zero 23.01.09, 17:40 Dziołszki kochane, ale fajnie że będziemy miely te nasze forum Bufka trzymam kciuki zeby przeczucie sie sporawdzilo! Watek jeszcze podtrzymujmy troche bo jeszcze troche chyba zostalo to testowania nie? A ja ide kupic sobie prezent na urodziny! Torebke! Jestem w ciazy, o Boze jestem w ciązy!!! Dzisiaj to do mnie dotarło i się "misiam" po brzuszku Dzięki kochane, że mnie wspierałyście i wytrzymywałyście ze mną jak marudziałam strasznie i siałam panikę Kochane jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: 3 dni przed godziną zero 23.01.09, 18:08 Sylwunia, ja juz od dawna wiedziałam tylko Ty wierzyc nie chciałas ale cóż ze mną było tak samo, na zawieszonych pisałam do Ciebie o becie Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: 3 dni przed godziną zero 23.01.09, 19:56 kochana, sytrasznie się cieszę, że do ciebie to w końcu dotarło! Jesteś wspaniałą dziewuchą i bedziesz miała wspaniałe dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy lalalalalallalalalalalalaaaaaaaaa aaaalllllllllllll 23.01.09, 19:58 upiłam się, lalalala, ale mi fajnie, lalalala. Cały świat wiruje, lalalalalal a ja zaraz zwariuję, lalalalallalal i wszystko jest cudowne, lalalalalla Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: lalalalalallalalalalalalaaaaaaaaa aaaalllllll 23.01.09, 20:16 Ty faktycznie jesteś rąbnięta Bierz tą flaszkę i robimy parapetówkę na zawieszonych! Ja mam trochę kabanosów i serki spleśniałe to będzie na przekąskę Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: lalalalalallalalalalalalaaaaaaaaa aaaallllll 23.01.09, 20:23 już lecę, zadzieram kiecę i ;lecę ale tam nikogo nie ma! To myszkowska, dawaj tą zagrychę i leć Odpowiedz Link Zgłoś
weronka-to-ja sposób na rzyganie (a może żyganie) 23.01.09, 20:16 Sylwia, gratulację i zawzcasu podaję przepis na to żeby nie wymiotować. Przeczytałam w książce "Miłość nad rozlewiskiem". Tam było sporo sposobów babcinych na różne sytuacje. więc - rano zanim wstaniesz z łóżka, zjadasz łyżeczkę przecieru jabłkowego (to taki dżem) lub inną słodką przekąskę np ciasteczko. Chyba chodzi o to żeby podnieść poziom cukru we krwi. Słyszałam też o wersji z bułką. Ważne aby zjeść zanim się wstanie z łóżka i chwilę poleżeć. Dziewczyny ja jestem zawsze wieczorem z Wami. Cieszę się że przybywa ciężarnych. Ja zamykam listę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
weronka-to-ja Re: sposób na rzyganie (a może żyganie) 23.01.09, 20:18 znaczy się zamykam listę w sensie, że testuję ostatniego dnia stycznia, a może zawlecze się to na luty.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 weronka 23.01.09, 20:22 Ja właśnie skończyłam Powroty nad rozlewiskiem To w 3 części będzie o ciąży? Jejuuuuu jutro lecę kupić! To nieźle się moja droga ustawiłaś z tym testowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy weronka, dawaj na nasze forum(partrz parę postów w 23.01.09, 20:24 wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
kala.online Re: Jestem szczesliwa 24.01.09, 08:08 nie moglam was dziewczynki znalezc ale jakos mi sie udalo wiec dzis zatestowalam i wyszly dwie kreski testowa troszke sklabsza od kontrolnej ale jest test mialam co mozna testowac dwa dni po spodziewanej @ a ja testowalam w dzien @ wiec moze i dlatego wreszcie po 7 cyklach mi sie udalo a te moje sny co wam pisalam jednak sie sprawdzily Boze jestem przeszczesliwa!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikaeska Re: kala 24.01.09, 12:45 jupiiii Kala to teraz na zawieszone mykaj i robimy imprezke GRATULUJE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys kala.online 24.01.09, 18:54 Ja wczoraj taka zalatana że nie doczytałam twojej szczęśliwej wiadomości! Serdecznie gratuluję Ja tez miałam słaba kreseczkę tę druga ale beta rozwiała wątpliwości wieć jak nie wierzysz to leć na badanie bo ja nie wierzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
kala.online Re: kala.online 26.01.09, 09:59 dziewczyny dzieki za gratulacje ale nie bylo mnie tu od soboty a wczoraj wyladowalam na pogotowiu bo mnie dopadla angina z duza goraczka no i nie obedzie sie bez antybiotyku juz dzwonilam do mojej pani ginekolog co prowadzila moja pierwsza ciaze i dopytalam sie czy napewno moge brac ten antybiotyk i mi powiedziala ze moge wiec teraz musze sie szybko wyleczyc a test nastepny zrobie jak bede mogla wyjsc i go kupic wiec za kilka dni ale i ten juz byl wiarygodny jestem juz szczesliwa ale jednak w glebi duszy martwie sie troszke o dzidzulke ktora dopiero zaczyna zycie a mamusia chora Odpowiedz Link Zgłoś
kala.online Re: kala.online 27.01.09, 08:18 dzis dziewczynki zrobilam trzeci test i kreski sa juz identyczne @ nie ma nadal wiec zaczynam byc pewna martwi mnie jedynie moja angina zeby nic dzidzusiowi nie zaszkodzila bo przypomne ze w niedziele wyladowalam na szpitalu z duza goraczka i angina wiec pani doktor dala mi antybiotyk i na zbicie goraczki paracetamol a ze ja niedowiarek jestem to jeszcze dzwonilam do pani doktor ginekolog w Polsce co prowadzila moja pierwsza ciaze i upewnilam sie czy moge brac te leki i tez powiedziala ze te leki mozna brac w ciazy wiec sie lecze anginka juz sie konczy mam tylko nadzieje ze nic dzidzi nie przeszkodzi w rosnieciu i dzidziunia bedzie zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
marbus Re: sposób na rzyganie (a może żyganie) 23.01.09, 20:34 wróciłam z pracy i z egzaminu...ale mam dosc.Bufka-ja objawów tez zadnych nie miałam i w zasadzie nie mam do tej pory.Co do rzyganska- niecierpie tego i mam nadzieje,ze mnie ominie.Za to apetyt...ooo matko cholera dooopsko mi urosnie konkretnie.Ok szukam"zawieszonych" Odpowiedz Link Zgłoś
marbus zawieszone 23.01.09, 20:40 wysłałam zgłoszenia bo o ile czytac mogłam to napisać juz niet : (.Przyjmiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys weronka-to-ja 24.01.09, 18:52 Dziękuję :0 Narazie wszystkie mdłości mi przeszły super! Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m test jeszcze raz 23.01.09, 22:17 Dziewczyny trzymajcie raz jeszcze kciuki, @ czuję już niesamowicie jakbym za moment miała dostać, ale byłam dziś w aptece i rozmawiałam z zaprzyjaźnioną aptekarką, powiedziałam jej jak było z pon testem jak z dzisiejszymi kiedy @ itd, dała mi bobo test i kazała rano raz jeszcze zrobić z "pierwszego moczu ze środkowego strumienia" nie wierzę, że wynik będzie inny, bo jak w pon krecha była blada to dziś nie ważny byłby strumień byłyby 2... Odpowiedz Link Zgłoś
salem24 dopisuje się ;-) 24.01.09, 16:39 28-01 mam umówiona (dużo wczesniej) wizyte u gina, wczesniej zrobie test - w 31 dc. Cykle zwykle 35 dniowe. Zobaczymy..... Podczytuje Was od dwóch miesięcy i uwielbiam atmosferę tu panujacą. trzymam za Was wszystkie kciuki dla statystyk - mam 34 lata(o zgrozo), szescioletniego syna, staramy sie o drugiego syna - Franka ) Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer82 i ja! i ja! 24.01.09, 18:02 dziewczęta wpuścicie mnie na zawieszone..?? Odpowiedz Link Zgłoś
zawieszone_w_prozni Re: i ja! i ja! 24.01.09, 19:20 yennefer82 napisała: > dziewczęta wpuścicie mnie na zawieszone..?? Dodałam Cię - dawaj do nas! jesse Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek604 Re: NO NIE :D:D 25.01.09, 13:21 Kurde ja to chyba jakiś gamoń jestem najpierw szukam zawieszonych Są jupi !! - cieszę się okazuje się, że trzeba pukać - nie ma drzwi obeszłam całą wille i są - jupi !! cieszę się okazuje się że nie można wejść nie ma klamek więc pukam potem walę potem próbuje dynamitem się ich pozbyć ale ani drgną zmęczona spocona siadam na wycieraczce i czekam nagle słomka się pojawia dziewczyny częstują trunkami bo za drzwiami parapetówka na całego w końcu drzwi się otwierają i chodzę JUPI !!! Ale potem wchodzę na Styczniowe a tam cisza, i cisza - nic się nie dzieje jakby się wszyscy wyprowadzili więc znowu szukam u szukam i dzięki Sylwi was tu znalazłam a tu już zadomowione na całego Dobrze, że nie było drzwi i nie trzeba było pukać : hehehe No w styczniu to ja jeszcze testuję właśnie dzisiaj ... ale wyszła 1 kreska... no trudno .. nie ma się co łamać więcej sexu będzie w następnym miesiącu a sex zdrowy no nie ? Dobrze wpływa na wszystko No to się rozpisałam.. chyba za wszystkie dni nieobecności Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys chiyo28 25.01.09, 19:44 Kurcze, to posprzątne.... szkoda, ale jak to napisałam mądrze kasia "więcej seksu będzie w przyszłym miesiącu, a seks zdrowy jest" Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 kasiek! 25.01.09, 16:04 heheheheeee czytałam Twój post i mąż mi zajrzał przez ramie, przeczytał kawałek i mówi do mnie - jejuuu i ty takie głupoty tam wypisujesz? a ja mu na to - to nie ja kochanie i uciekł z krzykiem, bo nie podejrzewał, że gdzieś na swiecie jest drugi taki szurnięty Kasiek Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek604 Re: kasiek! 25.01.09, 16:23 HEHE nie da się ukryć że coś ze mną nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: kasiek! 25.01.09, 16:34 ale żeby rodzony mąż mnie z tobą mylił??? pffff a podobna chociaż jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek604 Re: kasiek! 25.01.09, 16:39 Pytasz o wygląd ?? Nie wiem nie widziałam Cię Ale jestem na NK Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: kasiek! 25.01.09, 16:49 No faktycznie zakręcona jesteś Juz przestaję wierzyć, ze tam klamki nie było Dziś rano mi pisałaś ze niezła laseczka jestem, a teraz już nie wiesz jak wyglądam? Moze masełko ogranicz albo co... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek604 Re: kasiek! 25.01.09, 16:52 aaaa to już wiem kurcze mylicie mi się bo jesteś laseczka Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys myszkowska4 25.01.09, 19:45 O rany! Wyobrażam sobie twojego męża uciekającego w siną dal i machającego tak rączkami w górze.... ale się usmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys kasiek604 25.01.09, 19:43 Kasiu moja kochan co my byśmy bez ciebie zrobiły!?! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: styczniowe testowania cd... 25.01.09, 15:45 no ja to totalnie jestem zawieszona i nie wiem co jest grane. Powtórzyłam test no i cień kreski jest. Do tej pory powinna być już normalniejsza kreska. Boję sie, że to ciąza biochemiczna. Czuję się dziwacznie, muli mnie ciągle, czasami nawet rzygne :p Piersi bardzo bolą, ból brzucha ciągle jakby małpa miała przyjść, temperatura ciągle wysoka, ponad 37. Ogłupłam całkowicie, Teraz mam stresa strasznego. Najgorsze jest to, że wszystko wyjaśni się dopiero w czwartek, po tym jak 2 razy powtórzę betę. To chyba będą najdłuższe moje 5 dni w życiu. Już zapukałam do was dziewczyny na "zawieszone", wpuście mnie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: styczniowe testowania cd... 25.01.09, 16:07 ciąża biochemiczna??? no przestań - normalnego dzidziusia pewnie masz i już. tylko nieśmiały i delikatnie zaznacza swoją obecność na teście Odpowiedz Link Zgłoś
zawieszone_w_prozni Weska!!!!!!!!! 25.01.09, 17:06 jestes już wpuszczona. Lenka też. Rozgośćcie się kochane. Możecie coś postawić na stole albo jakies firaneczki przynieśc. Bo my dopiero przy urzadzaniu jesteśmy i jeszcze sporo pracy przed nami. QWeska, co do Twojego testu. Ty się nie stresuj! Jesteś w ciązy i tyle!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: Weska!!!!!!!!! 25.01.09, 17:15 nie mogę do was wbić? A flaszka stygnie Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Weska!!!!!!!!! 25.01.09, 17:57 ale jesteś wciągnięta na liste. Poczekaj i próbuj jeszcze raz/. Flaszkę do zamrażarnika włóż lepiej, co by wrzeć przypadkiem nie zaczęła. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys myszkowska4 25.01.09, 19:48 A my później wszystko powiemy dzidziusiowy weski że nazywała go/ją biochemią!!! Nu nu nu Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: myszkowska4 25.01.09, 21:53 dobra, ten jeden błąd młodej wybaczymy. nie będziemy dzieciakowi psychiki psuć na dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
marbus weska 25.01.09, 18:36 ja tez schizowałam bo mi ta moja bledziocha nie chciała ciemniec....no dobra...przyznam sie-zrobiłam 6 testów!!!Ale musiałam bo tez wariowałam-upokoiłam sie dopiero jak zobaczyłam dwie grubasne kreski tego samego koloru.A było to w 9dni po spodziewanej @.Takze czekaj spokojnie-a jesli sie bardzo martwisz zrob bete.Całuje. Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: weska 25.01.09, 18:43 och, nawet nie wiesz jak mnie tym pocieszyłaś aż lepiej mi się zrobiło. Dziękuje, kochana jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
marbus Re: weska 25.01.09, 19:11 no cos Tyt...pisze jak u mnie było bo Cie rozumiem doskonale i wiem co przezywasz,bo kilka dni temu miałam to samo i najgorsze mysli mi do głowy przychodziły.Całuję.Bedzie dobrze bo MUSI byc i już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: weska 25.01.09, 19:12 no, nie ma to jak ciężarna ciężąrną. Nikt nie zrozumie kobiety w ciąży lepiej niż inna kobieta w ciąży, nie dziewczyny? Fajnie, że tak się wspieracie/ wspieramy/ I jak weska? udało ci się wejśc na zawieszone? Bo my tam czekamy na ciebie. A ciebie ani widu, ani słychu. Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: weska 25.01.09, 19:23 no własnie nie udało się. Nie wiem jak to zrobić, bo jak wchodzę na tego linka to jest komunikat , że zgoda mu si być. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: weska 25.01.09, 19:30 zupełnie nie wiem o co chodzi. Jesteś już uczestnikiem forum, wciągnęłam Cię osobiście na listę. Wiem tylko, że dziewczyny z innych for tez miały problemy tego typu. Mam nadzieję, że jesdnak uda ci się wejśc. Zgodę już naszą posiadasz bo jesteś na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Myszy80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.09, 22:50 Gdzieś Ty kobieto poszła? My na ciebie w naszej willi czekamy. Dawaj na nasze forum prywatne! Na liście jesteś więc dostaniesz się, a jak nie to wal na maila albo tutaj i będziemy cos działać Odpowiedz Link Zgłoś
myszy80 Re: Myszy80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 08:02 Hej. Trochę się pozmieniało od czwartku. Musiałam sobie zrobić przerwę, bo net nam padł. No i się nieźle zdziwiłam, jak przyszłam dziś do pracy. Takie zmiany. Ale przebrnęłam już przez wszystkie styczniowe wypowiedzi. Gratuluję serdecznie zaciążonym. Trzymam kciuki za te, które będą się starać w lutym. A teraz idę na zawieszone i tam będę narabiać zaległości czytelnicze i piśmiennicze Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: weska 25.01.09, 19:52 kasiek604 też miała taki problem, najpierw się dobić nie mogła później pisać, to czasmi musis troche potrwać, jak dalej nic to cię usuniemy i wyślemy zaproszenie, w końcu się uda Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: weska 25.01.09, 20:21 ja tez za 1 razem nie moglam sie dobic na zawieszone, a teraz juz jest ok. to wszystko przez ten brak klamki wiesz tam nowoczesność wszystko na pilota i czasem sie człowiek w tej technice gubi Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: weska 25.01.09, 21:23 bgo to nie tak prosto. Były takie co na wycieraczce godzinę siedziały i klekotały Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: weska 25.01.09, 22:25 no no, ja tak stojąc na tej klatce to już się zdążyłam z waszym sąsiadem zapoznać całkiem miły Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys weska3 25.01.09, 19:47 na bete jutro leć!!! Mi tydzień po terminie przecież słaba kreska wyszła! Koniecznie na bete jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
nutnut Re: Poniedziałek 26 stycznia 26.01.09, 10:14 Dzień dobry wszystkim! Trzymajcie za mnie mocno kciuki, bo dzisiaj rano na teście zobaczyłam cień bladej kreski Wynik bety odbieram po południu - siedzę i dumam, czy tym razem będzie już dobrze...Stracha mam ogromnego! Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: Poniedziałek 26 stycznia 26.01.09, 10:21 gratuluję To jesteśmy w tej samej sytuacji. Ja tez zobaczyłam cień kreski i dziś poszłam na bete. Ale wyniki na telefon dopiero wieczorem, bo u nas wysyłają gdzieś próbki. Trzymam za nas kciuki a który to twój dzień cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m a ja dalej zawieszona... 26.01.09, 10:41 Dziewczyny, moja historię już znacie, najpierw cień kreski, potem w dniu @ dwa testy negatywne, załamanie itp, ale ja dalej już nie wiem... W pt powinnam dostać @, i czw,pt czułam jej bliskie nadejście a teraz jakby się oddalała i dalej jej nie mam, wiem że od pt to nie duże opóźnienie ale już sama nie wiem, jutro pokuszę się o zrobienie testu ponownie, zobaczymy co będzie... Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki bety) Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer82 Re: a ja dalej zawieszona... 26.01.09, 11:14 cześć mała a robiłaś jeszcze raz jakiś test?? może Ty jednak w ciąży jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: a ja dalej zawieszona... 26.01.09, 11:45 no tak, tak jak pisałam w pt w aptece zaufana babeczka dała mi bobo test i koniecznie rano w sob żebym zrobiła, a ja zrobiłam w nocy... chyba o 2 bo nie mogłam, wynik miałam odczytać w ciągu 1-5 min więc po 5 odczytałam była jedna kreska, wrzuciłam do kosza, jakieś 10 min później coś wyrzucałam, zerknęłam a tam znowu prześladująca mnie blada kreseczka, powiedziałam sobie, że się nie liczy po czasie i czekam na okres, i tak czekam sob, niedz, dzisiaj też czekam miałam plan poczekać do piątku, jak @ się nie pojawi to zrobię w pt rano test i oddzielnie polecę na betę, ale nie wiem czy testu nie zrobię jutro... to będzie 4 dni po terminie.... ach nie wiem, jestem strasznie zdezorientowana, przeżyłam ten piątek, pogodziłam się.... i cholera mógłaby przyjść ta @ - jeśli ma zamiar! ale się rozpisałam ale to tak z poniedziałku)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer82 Re: goniek.m 26.01.09, 11:58 i ja trzymam kciuki traz lece się szykować do pracy, ale może potem na siebie wpadniemy, bużka Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: goniek.m 26.01.09, 12:00 mam nadzieję) dziękuję i również trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: goniek :) 26.01.09, 17:24 nie wiem, cały czas czułam że zaszłam w ciążę, poniedziałkowy test to potwierdził bladą kreską, ale potem dwa negatywne w pt w dniu @ mnie zmyliły na tyle, że teraz już nie wiem) jutro zrobię test, bo to chyba jednak lepiej rano, 3 dni spóźniona @ i ewentualne niecałe 3tyg ciąży... w porywach zresztą.... Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Poniedziałek 26 stycznia 26.01.09, 11:57 TYlko koniecznie nam tu o wynikach bety napisac, te które na bety poleciały z rana...mnie korciło żeby dzisiaj zrobić jeszcze jedna bete żeby sie przekonać że dobrze przyrasta ale jednak nie poszłam , nie będę schizowała. Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer82 Re: Poniedziałek 26 stycznia 26.01.09, 11:58 oj Sylwia, Sylwia, Ty to wariatka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: Poniedziałek 26 stycznia 26.01.09, 12:00 dokładnie, przecież już jest pewność, żeś w ciąży))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal to ja ahnieszkahal dopiszcie proszę 26.01.09, 10:40 już sie wypisałam bo myśłałam ze już po ptokach i następne testowanie będzie w lutym a;e @ przysżła 2 stycznia także będę testować no nie wiem korci żeby już ale może 28.01 żeby nie było obym wytrzymała prosze dopiszcie mnie trzymam za was kciuki żebyście wszystkie oczekujące miały II kreski Odpowiedz Link Zgłoś
nutnut Re: to ja ahnieszkahal dopiszcie proszę 26.01.09, 17:07 agnieszkahal - jak długie masz cykle zazwyczaj? ja mam 26 dni OM - tak samo jak u Ciebie (czyli 02 stycznia) no i mnie dzisiaj wyszedł blady test . Odebrałam też szczęśliwą betkę: 70 mIU wieska - a jak Twój rezultat? trzymam kciuki mocno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: to ja ahnieszkahal dopiszcie proszę 26.01.09, 18:26 u mnie wyszło ponad 26 . To raczej kiepski wynik. 32 dc, owulacja była 15-16 dzień. Czyli te testy dobrze pokazywały. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal ja dziś zatestowałam i dooopa 27.01.09, 07:25 cykle mam własnie różne średnio co 28 dni ale ostatnio było nawet 26 a wcześniej 30 więc już sama nie wiem mo z trestów owu wychodzi że owilację miałam coś może 16 lub 17.01 dziś jest 26 dc i test negatywny smutno mi płakać sie chce i w ogule pewnie już nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: ja dziś zatestowałam i dooopa 27.01.09, 07:38 jak to dziewczyny na tym forum podtrzymują - dopóki nie ma okresu to jest nadzieja, ja np jestem zupełnie 'zawieszona', bo dzisiaj jest 32 dc, zwykle są 28, test robiłam 28 dnia rano -negatywny, wczoraj czyli 31 dc - negatywny, a miesiączki też nadal nie ma... chyba trzeba mieć nadzieję!) Odpowiedz Link Zgłoś
myszy80 agnieszkahal 27.01.09, 08:59 Jeśłi owu była ok 16-17 stycznia, to na test może być za wcześnie. Powiedziałabym, że termin @ to 30-31 stycznia. Zaczekaj do soboty i powtórz test wtedy. Na razie się nie załamuj, jeszcze nie wszystko stracone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: to ja ahnieszkahal dopiszcie proszę 27.01.09, 08:58 weska3 napisała: > u mnie wyszło ponad 26 . To raczej kiepski wynik. 32 dc, owulacja była 15-16 dz > ień. Czyli te testy dobrze pokazywały. Skoro owu miałaś dwa tygodnie wczesniej, to wiesz wynik może byc pewnie taki słaby, najwazniejsze jak przyrasta! MOże to bardzo, bardzo wczesna ciąża, więc jak chcesz być spokojna to zrób drugą w odstępie 48 godzin i zobaczysz jak bera wzrośnie. Pamiętasz jak ja panikowałam? A narazie wszystko (dzięki Bogu) dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m może beta? 27.01.09, 09:09 to może ja powinnam jechać zrobić tą betę? wtedy chyba będę miała pewność, jeśli wyjdzie, że nie jestem w ciąży to nie jestem a te testy apteczne ja wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: styczniowe testowania cd... 27.01.09, 08:12 kurcze ale mi jakoś smutno bardzo boję się że @ przytjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: styczniowe testowania cd... 27.01.09, 08:33 wyobrażam sobie, ja miałam tak, że na 4 nie przed @ zrobiłam test, pokazała się blada druga kreska, cały tydzień żyłam z tym, że raczej na pewno jestem w ciąży w potem w dniu @ rano dwa testy negatywne, wczoraj popołudniu - negatywny... żaliłam się tu w pt na forum, przepłakałam większość dnia... ale trzeba mieć nadzieję) póki @ nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kala.online Re: goniek.m 27.01.09, 08:51 ja nie robilam wczesniej testu poprostu zrobilam go w dzien @ ale ze mieszkam w takim kraju ze mozna dostac jedynie testy co wykrywaja ciaze najwczesniej w dniu @ wiec czekalam do tego dnia i kreska byla odrazu dobrze widoczna a ten dzisiejszy to z obawy ze angina mogla mi cos nawyprawiac z moim malenstwem no fakt ze dzis jest duzo mocniejsza ale i tamta nie byla slaba ja juz od soboty jestem pewna i czuje sie bardzo spokojna czyli inaczej jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kala.online Re: goniek.m 27.01.09, 08:52 musisz miec nadzieje i nie wolno sie poddawac ja czekalam na ciaze 7 cykli i tez popadalam w rozpacz az tym razem sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Agusia:) 27.01.09, 11:21 niech nie przyjdzie!!! życze z calego serduszka! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: Agusia:) 27.01.09, 12:21 dzieuę kochana u "NAS" też napisałam ale jakoś dalej mi smutnawo moze i dobrze ze nikt nie pocieszła juz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
myszy80 Testerki z końca miesiąca 28.01.09, 07:11 Jak się czujecie i jakie macie przeczucia testowe? Życzę wszystkim 2 kreseczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Testerki z końca miesiąca 28.01.09, 08:25 To ja się dokładam dozyczeń i pisać nam tu jak testy! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: styczniowe testowania cd... 28.01.09, 07:46 dzisiaj dalej cisza @ nie ma jak na razie i oby nie przyszła rano jak wstałam to polało mnie podbrzusze ale nie jak na @ i tylko tyle piersi wrażliwe ale i na @ takie sa także trudno powiedzieć zobaczymy co będzie mam też pytanie bo dzisiaj idę do dentysty i biorę znieczulenie może zrobić dzisiaj raz jeszcze test co wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: styczniowe testowania cd... 28.01.09, 08:27 Test jak chcesz to zrób, jeśli chodzi o dentyste to po prostu powiedz, że możesz być w ciąży, z tego co czytałam to znieczulenie nie szkodzi/mają specjalne znieczulenia. Ja idę jutro i zamierzam na początku wizyty uprzedzić że jestem w ciąży, ale u mnie chyba obejdzie sie bez znieczulenia bo to martwy ząb. Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: styczniowe testowania cd... 28.01.09, 08:31 witam, witam moje drogie) u mnie podobnie, również @ brak, to już 5 dzień spóźnienia ... ciekawa jestem co z tego będzie tak sobie pomyślałam, ostatnio mi się przytyło i może to wstrzymało trochę @, no cóż, jak @ nie przyjdzie to testuję w piątek lub sobotę z rana... i w sobotę z rana na betę wtedy, to jeszcze styczniowe będzie) - testowanie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: styczniowe testowania cd... 28.01.09, 09:58 jak tam sytuacja się przedstawia? dawajcie dziewczyny z końca września na zawieszone. My tak teraz działmy. Jest nas sporo, forum się kręci jak ta lala, pobijamy ilością wpisów niejedno inne. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: styczniowe testowania cd... 28.01.09, 11:08 no i zrobiłam przed chwilą test znowu no bo dentysta i co i dooopa płakaś się chce jedna kreska (((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
weronka-to-ja Re: styczniowe testowania cd... 28.01.09, 20:59 Póki nie ma @ to nic nie wiadomo, a na pewno wiadomo, więc uszy do góry. Kochana Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: styczniowe testowania cd... 28.01.09, 22:31 dokładnie, zobacz ja jeszcze dwa dni temu robiłam test - ale popołudniu - nic nie wyszło tzn jedna kreska, a okresu 5 dzień po terminie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
rendziak niestety nie udało się 29.01.09, 08:24 chciałam Wam tylko napisać, że moja ciąża trwała zaledwie 5 tyg (licząc od ostatniej miesiączki) - wczoraj zaczęłam krwawić - poroniłam......nic więcej nie jestem w stanie napisać.. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: niestety nie udało się 29.01.09, 08:27 u mnie dalej cisza @ nie ma ale tempka spadła o jeden stopień oby to nie był zły znak zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: niestety nie udało się 29.01.09, 08:44 ja też dalej nie mam @... miałam termin na pt 23 czyli dzisiaj to już 6 dzień spóźnienia, piersi opuchnięte..bolą ale i brzuch na @ boli... w sobotę testuję - jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie, Tobie też życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys rendziak 29.01.09, 08:53 Jakże mi przykro Tez nie wiem co napisac, ale przytulam i wspieram, na pewno się uda jeszcze zobaczysz, jeszcze będziesz narzekała na wielgachny brzuch! wiem, że to cie i tak nie pocieszy, ale wskakuj do nas na forum zawieszone - link na pierwszej stronie styczniowych c.d. - juz dodałam cię do listy bo forum zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m :( 29.01.09, 08:59 Mi również brak słów...., wiem, że wszystko co powiem będzie teraz głupie, ale jesteśmy z Tobą i wierzymy, że jeszcze będzie wszystko dobrze! Głowa do góry kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara08 Re: pocieszenia :_))dla Rendziak 29.01.09, 09:11 rendziak napisała: > chciałam Wam tylko napisać, że moja ciąża trwała zaledwie 5 tyg > (licząc od ostatniej miesiączki) - wczoraj zaczęłam krwawić - > poroniłam......nic więcej nie jestem w stanie napisać.. Mała Ja też dwa miesiące temu byłam w podobnej sytuacji. Kilka dni szczęscia i poroniłam.... nikt nie wiedział co sie stało dziwili sie, ze proaktycznie nie wychodzę z domu. A to co sie stało dotarło do mnie dopiero po tygodniu. Tylko wiara w to że w końcu się uda czynni Nas mocynymi ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal piątek :) 30.01.09, 07:39 @ nadal nie ma wczorajsza wizyta u lekarza odwołana nadal czekam Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: piątek :) 30.01.09, 09:15 no to jest nadzieja... ja siódmy dzień po terminie @, wczoraj po południu zrobiłam test - wyraźnie negatywny... zobaczymy co dalej, ale już jakoś nie czuję się na ciążę... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal goniek.m może zrób bete hcg 30.01.09, 09:53 bo może tak być że te testy kupowane ci nie wychodzą bo masz jeszcze za małe stęrzenie tego hormonu a badanie z krwi ci wykarze co??? Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: goniek.m może zrób bete hcg 30.01.09, 10:07 dzisiaj właśnie i tak nie mogę, więc jak do poniedziałku nie dostanę @ to polecę rano na betę... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka-to-ja Re: goniek.m może zrób bete hcg 31.01.09, 10:07 A wiec dzisiaj zatestowałam i mam dwie kreski jeszcze sama nie dowierzam, test powtórzę jutro. Na początku długo druga kreska była tylko cieniem, ale potem ściemniała. Przekazuję pozytywne wibracje wszystkim zawieszonym i trzymam za Was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: goniek.m może zrób bete hcg 31.01.09, 13:52 Gratuluje weronka! Pieknie zamknęłas listę Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 gratulacje 31.01.09, 14:02 ooooooooo, wielkie gratulacje!! To pieknie zamknęłaś liste!dałas czadu hihihi A ja zapomniałam wam o sobie napisać, że beta rośnie sobie z 26 przyrosła po 2 dniach do 65. Widocznie ciąża jest młodsza niż się spodziewałam. Poczekamy jeszcze na goniek, może u niej też będzie ta ciąża później niż się spodziewała. Trzymam kciuki. Trzeba będzie zrobić końcową liste a sporo nas było w tym styczniu zaciążonych Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: gratulacje 31.01.09, 14:35 weronka, gratuluję! Styczniowa lista zamknieta jak trzeba, czyli luty musi być pozytywnh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka-to-ja Re: gratulacje 31.01.09, 16:44 Dzięki Dziewczyny!! Oj tak pięknie zamknęłam testowania. A w lutym będzie jeszcze lepiej!!! Przesyłam uśmiechy i pozytywne wibracje dla dziewczyn testujących w lutym !! Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: gratulacje 01.02.09, 00:20 dziękuję weska - ja testują w poniedziałek 2 lutego - w moje urodziny! - chyba że @ przyjdzie wcześniej, wybiorę się też na betę ale nie wiem czy uda mi sie w pon - zobaczymy... trzymajcie kciuki póki co! Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: goniek.m może zrób bete hcg 01.02.09, 00:20 Kochana WIELKIE GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniek.m Re: goniek.m może zrób bete hcg 01.02.09, 00:35 weronka-po prostu GRATULUJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal @ przyszła :( 02.02.09, 07:58 możńa mnie wypisać z klubu niestety @ przyszła pięknie w terminie Odpowiedz Link Zgłoś