Dodaj do ulubionych

która z Was tak jak ja jest w 10tc?

26.01.09, 22:16
Jak się czujecie? macie jakiś brzusio? ja jeszcze nie i schudłam 2
kilo suspicious ciągle mi nie dobrze, rzygam jak tylko poczuje jakiś smrodek
i mam zgage sad a jak tam u Was?
Obserwuj wątek
    • fabiankaa Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:18
      Najlepiej poszukaj forum rowioesniczego
      forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4086260.html?x=3431277
      tam znajdziesz całe stado kobiet w 10 tc
      • mloda19877 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:22
        Fabianka na Ciebie to zawsze można liczyćbig_grin
        • seytan_a_22 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:26
          mloda19877 ty zyjeszbig_grin dawno cie nie widzialam tubig_grin fabianka to chodzaca wiedza
          o forach,ja nie wiem czy ona sprawdza na biezaco co i gdzie czy moze ma to
          wszystko w glowiebig_grin ty 10tydzien, a ja mam nadzieje, ze sie niebawem
          rozsypiesmileciesz sie, do 30tyg jest w miare lekko, po 30tc chcesz urodzic, bo
          masz doscbig_grin
          • mloda19877 seyan_a_22 27.01.09, 16:48
            no pewnie że żyjebig_grin jakoś tak się zawiesiłam a w sumie to troche
            klepałam na innym forum i o was zapomniałam ale obiecuje się
            pprawićbig_grin A w którym Ty już jesteś tygodniu??
            • seytan_a_22 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:02
              jak moglas o mnie zapomniectongue_out mi juz 36 tydzien leci, niedlugo mam nadzieje sie
              ''rozsypac''big_grin optymalny termin dla mnie to koniec 38 tc, bo powiem szczerze te
              ostatnie tygodnie nie za bardzo mi sluzabig_grin wreszcie doroslam do zakupow dla
              mlodego i w piatek wybieramy sie na wielka gielede z rzeczami dla dziecibig_grin jak
              juz tam wejde to moj chyba traktorem bedzie mnie wyciagal do domubig_grin heh jak juz
              wybierzemy te rzeczy przy ktorych mezczyzna powinien byc jako ''specjalista''big_grin
              typu wozek, mebelki, to wysle go na piwo,a karty kredytowe zdeponuje u siebie w
              portfelubig_grin
              • mloda19877 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:08
                łooo matko dopiero teraz na zakupy? ja się chyba po wózek i inne
                pierdy wybiore ok 20tctongue_out w 36 na pewno nie dam rady tymbardziej że
                to będzie środek lata !!

Ja bym swojego wysłała po zakupach po szambana żeby go ze mną
                opędzlował hahatongue_out aczywiście ja tylko łyczekbig_grin
                • seytan_a_22 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:17
                  Jak bym mojemu zaproponowalam szampana albo inny % napoj to by mnie za uszy
                  powiesil pod sufitem na tych targach, a pod spodem umiescil napis, wyrodna matka
                  do sprzedazybig_grin w 20tc to ja jeszcze nie dorastalam do zakupow, zdaje sie, ze
                  wtedy robilismy sobie urlopikbig_grin teraz jest optymalnie, wszystko kupimy na
                  biezaco, nie bedzie sie kurzylo po szafach. Po co mialabym robic w 20tc pokoik?
                  chyba tylko po to, by wszystko stalo, teraz jest optymalniesmile z reszta ja jestem
                  znana z tego, ze jak robie cos, to wszystko na raz, ale porzadnie, tak wiec
                  chodze na kursy, zajmuje sie zakupami, wyborem szpitala, gimnastyka, seksem tez
                  czasamismile i wszystko grabig_grin
                  • mloda19877 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:29
                    seytan_a_22 napisała:

> Jak bym mojemu zaproponowalam szampana albo inny % napoj to by
                    mnie za uszy
                    > powiesil pod sufitem na tych targach, a pod spodem umiescil napis,
                    wyrodna matk
                    > a
                    > do sprzedazybig_grin

hahaha no to festtongue_out Moj mi ostatnio dał łyka piwabig_grin

w 20tc to ja jeszcze nie dorastalam do zakupow, zdaje sie, ze
                    > wtedy robilismy sobie urlopikbig_grin teraz jest optymalnie, wszystko
                    kupimy na
                    > biezaco, nie bedzie sie kurzylo po szafach. Po co mialabym robic w
                    20tc pokoik?
                    > chyba tylko po to, by wszystko stalo, teraz jest optymalniesmile

w sumie racja ale ja już teraz sobie postanowiłam że ostatnie
                    tygodnie zpostawiam tylko i wyłącznie na odpoczynek hahatongue_out

Ależ mnie te cycki swędzą wrrrrrrr
                    • seytan_a_22 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:38
                      > hahaha no to festtongue_out Moj mi ostatnio dał łyka piwabig_grin
                      >
                      heh jak ja wzielam od mojego lyka piwa, to malo mi zebow nie wybil, wyrywajac
                      szklanke, a spojrzenie mial przy tym takie, ze powinnam byla pasc trupembig_grin

hmm z tym odpoczywaniem pod koniec ciazy, to akurat nie wiem czemu, ale u mnie
                      lepiej jak jestem zajeta, nie mysle za duzo o porodzie, nie mysle o opuchnietych
                      nogach i innych atrakcjach, prez cala ciaze nie bylam tak aktywna jak terazbig_grin
                      przegapie porodbig_grin

a na te ''swedzace cycki'' to ja stosowalam masc firmy DAX perfecta mama,
                      specjalnie do biustu, jest przeciwrozstepowy, zmniejsza bol i swedzenie,
                      polecam, bo nie mam nawet pol rozstepubig_grin
                      • mloda19877 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:42
                        łooo to dziękibig_grin z maścią na rozstępy kupuje tą na cyckibig_grin Dziękuje
                        Ci dobra kobieto tongue_out
        • fabiankaa Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:39
          Do usług smile
          Ja czasem tak wskazuje zbłąkanym forumowiczkom wlasciwa droge.
          • mloda19877 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 27.01.09, 16:44
            nooo fabianko jesteś nieoceniona hihismile
    • kaamilka Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:31
      Młoda, oczywiście że ja! smile Nic mi nie jest, brzuch taki jaki był, waga... nie
      wiem, ważę się tylko u lekarza, wizyta za tydzień... ogólnie bardzo dobrze się
      czuję i czekam chociaż na 20 tydzień smile
      • agnestom1 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 27.01.09, 08:11
        witam ,ja poczatek 11 tc, teraz jest ok ,wczesniej mnie okropnie
        mdliło na rózne zapaszkismilebrzuch jaki był tak jest, czuję sie
        ok ,choć czsami pobolewa mnie brzuszek,lae jestem pod kontrola i
        jest oksmilepowodzenia,pozdrawiam
        • mewa000 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 27.01.09, 09:50
          Witam! Ja właśnie rozpoczęłam 10 tydzień. Rano jak wstanę, jest mi niedobrze,
          czasami mnie zwymiotuje. Zgaga pojawia się sporadycznie, tylko wieczorem. Teraz
          ważę 1,5 kg więcej, niż przed ciążą, ale brzuszek już lekko się powiększył. No i
          bolą mnie piersi, są napięte, trochę większe i swędzi mnie na nich skóra. Poza
          tym czuję się dobrze, nie mam żadnych zachcianek (chociaż na wędlinę patrzeć nie
          mogę, a co dopiero ją zjeść...). Za tydzień wizyta, zobaczymy, jak miewa się
          maluszek. Pozdrawiam
      • mloda19877 kaamilka 27.01.09, 16:52
        Miałam nadzieje że napiszeszbig_grin Ja wizyte mam jakoś w połowie lutego.
        Jeszcze nawet żadnych badań nie porobiłamtongue_out A wczoraj odkryłam że
        tylko po kanapkach z pomidorem czuje się w miare dobrze hehehetongue_out Mam
        nadzieje że to niedługo miniesmile Ale nie mam zamiaru sie nad sobą
        użalać i ciesze się że mam mdłośi i rzygam jak kot hehehetongue_out
        • mloda19877 i jeszcze coś! 27.01.09, 16:57
          tak jak któraś z Was napisała, strasznie mnie swędzą piersi wrrrrr!!
          ale za to jakie są dużebig_grin No ale tego swędu nie wytrzymam chyba
          kiedyś i się zdrapie.

A używaciu już jakiś maści na rozstępy? ja jeszcze nie ale chyba w
          tym tygodniu kupie.
          • agacia1981 Re: i jeszcze coś! 27.01.09, 17:21
            ja tez 10tcwink))) wszystkie najgorsze objawy mam juz sa soba(mam
            nadzieje)przeszly i mdlosci i bole brzucha,jedyne co to spalabym 24h
            i to takim snem jakby mnie ktos ulozyl na piorkachwinkutylam 2kg ale
            chyba tylko w biuscie,brzucha nie widac co mnie wkurza najbardziej
            bo wszyscy powinni wiedziec ze jestem w ciazywink)ochote mam na same
            swinstwa ale nie pozwalam sobie na nic ,tylko wczoraj nie
            wytrzymalam tak mi sie chcialo coli mialam wypic tylko lyka a
            pociagnelam pol butelki;/
            • mewa000 Re: i jeszcze coś! 28.01.09, 10:18
              Do mloda19877: ja na tą swędzącą skórę piersi, zawsze po kąpieli, nakładam dużo
              balsamu nawilżającego. Trzeba go delikatnie wmasować, ale nie do końca, niech
              zostanie cieniutka warstwa, która sama się wchłonie. To naprawdę pomaga!
    • joan-1980 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 28.01.09, 19:51
      Witam, ja właśnie kończę 10 tydz., ogólnie czuję się dobrze, mdłości miewam
      czasami, też drażnią mnie niektóre zapachy, brzuszek już mi się zaokrąglił ale
      widzę że nie jestem samasmile Potrzeba popołudniowej drzemki już powoli mi mija ale
      mimo wszystko wcześnie zasypiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka