mloda19877 26.01.09, 22:16 Jak się czujecie? macie jakiś brzusio? ja jeszcze nie i schudłam 2 kilo ciągle mi nie dobrze, rzygam jak tylko poczuje jakiś smrodek i mam zgage a jak tam u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:18 Najlepiej poszukaj forum rowioesniczego forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4086260.html?x=3431277 tam znajdziesz całe stado kobiet w 10 tc Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:22 Fabianka na Ciebie to zawsze można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
seytan_a_22 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:26 mloda19877 ty zyjesz dawno cie nie widzialam tu fabianka to chodzaca wiedza o forach,ja nie wiem czy ona sprawdza na biezaco co i gdzie czy moze ma to wszystko w glowie ty 10tydzien, a ja mam nadzieje, ze sie niebawem rozsypieciesz sie, do 30tyg jest w miare lekko, po 30tc chcesz urodzic, bo masz dosc Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 seyan_a_22 27.01.09, 16:48 no pewnie że żyje jakoś tak się zawiesiłam a w sumie to troche klepałam na innym forum i o was zapomniałam ale obiecuje się pprawić A w którym Ty już jesteś tygodniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
seytan_a_22 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:02 jak moglas o mnie zapomniec mi juz 36 tydzien leci, niedlugo mam nadzieje sie ''rozsypac'' optymalny termin dla mnie to koniec 38 tc, bo powiem szczerze te ostatnie tygodnie nie za bardzo mi sluza wreszcie doroslam do zakupow dla mlodego i w piatek wybieramy sie na wielka gielede z rzeczami dla dzieci jak juz tam wejde to moj chyba traktorem bedzie mnie wyciagal do domu heh jak juz wybierzemy te rzeczy przy ktorych mezczyzna powinien byc jako ''specjalista'' typu wozek, mebelki, to wysle go na piwo,a karty kredytowe zdeponuje u siebie w portfelu Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:08 łooo matko dopiero teraz na zakupy? ja się chyba po wózek i inne pierdy wybiore ok 20tc w 36 na pewno nie dam rady tymbardziej że to będzie środek lata !! Ja bym swojego wysłała po zakupach po szambana żeby go ze mną opędzlował haha aczywiście ja tylko łyczek Odpowiedz Link Zgłoś
seytan_a_22 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:17 Jak bym mojemu zaproponowalam szampana albo inny % napoj to by mnie za uszy powiesil pod sufitem na tych targach, a pod spodem umiescil napis, wyrodna matka do sprzedazy w 20tc to ja jeszcze nie dorastalam do zakupow, zdaje sie, ze wtedy robilismy sobie urlopik teraz jest optymalnie, wszystko kupimy na biezaco, nie bedzie sie kurzylo po szafach. Po co mialabym robic w 20tc pokoik? chyba tylko po to, by wszystko stalo, teraz jest optymalnie z reszta ja jestem znana z tego, ze jak robie cos, to wszystko na raz, ale porzadnie, tak wiec chodze na kursy, zajmuje sie zakupami, wyborem szpitala, gimnastyka, seksem tez czasami i wszystko gra Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:29 seytan_a_22 napisała: > Jak bym mojemu zaproponowalam szampana albo inny % napoj to by mnie za uszy > powiesil pod sufitem na tych targach, a pod spodem umiescil napis, wyrodna matk > a > do sprzedazy hahaha no to fest Moj mi ostatnio dał łyka piwa w 20tc to ja jeszcze nie dorastalam do zakupow, zdaje sie, ze > wtedy robilismy sobie urlopik teraz jest optymalnie, wszystko kupimy na > biezaco, nie bedzie sie kurzylo po szafach. Po co mialabym robic w 20tc pokoik? > chyba tylko po to, by wszystko stalo, teraz jest optymalnie w sumie racja ale ja już teraz sobie postanowiłam że ostatnie tygodnie zpostawiam tylko i wyłącznie na odpoczynek haha Ależ mnie te cycki swędzą wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
seytan_a_22 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:38 > hahaha no to fest Moj mi ostatnio dał łyka piwa > heh jak ja wzielam od mojego lyka piwa, to malo mi zebow nie wybil, wyrywajac szklanke, a spojrzenie mial przy tym takie, ze powinnam byla pasc trupem hmm z tym odpoczywaniem pod koniec ciazy, to akurat nie wiem czemu, ale u mnie lepiej jak jestem zajeta, nie mysle za duzo o porodzie, nie mysle o opuchnietych nogach i innych atrakcjach, prez cala ciaze nie bylam tak aktywna jak teraz przegapie porod a na te ''swedzace cycki'' to ja stosowalam masc firmy DAX perfecta mama, specjalnie do biustu, jest przeciwrozstepowy, zmniejsza bol i swedzenie, polecam, bo nie mam nawet pol rozstepu Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: seyan_a_22 27.01.09, 17:42 łooo to dzięki z maścią na rozstępy kupuje tą na cycki Dziękuje Ci dobra kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:39 Do usług Ja czasem tak wskazuje zbłąkanym forumowiczkom wlasciwa droge. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 27.01.09, 16:44 nooo fabianko jesteś nieoceniona hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 26.01.09, 22:31 Młoda, oczywiście że ja! Nic mi nie jest, brzuch taki jaki był, waga... nie wiem, ważę się tylko u lekarza, wizyta za tydzień... ogólnie bardzo dobrze się czuję i czekam chociaż na 20 tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
agnestom1 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 27.01.09, 08:11 witam ,ja poczatek 11 tc, teraz jest ok ,wczesniej mnie okropnie mdliło na rózne zapaszkibrzuch jaki był tak jest, czuję sie ok ,choć czsami pobolewa mnie brzuszek,lae jestem pod kontrola i jest okpowodzenia,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 27.01.09, 09:50 Witam! Ja właśnie rozpoczęłam 10 tydzień. Rano jak wstanę, jest mi niedobrze, czasami mnie zwymiotuje. Zgaga pojawia się sporadycznie, tylko wieczorem. Teraz ważę 1,5 kg więcej, niż przed ciążą, ale brzuszek już lekko się powiększył. No i bolą mnie piersi, są napięte, trochę większe i swędzi mnie na nich skóra. Poza tym czuję się dobrze, nie mam żadnych zachcianek (chociaż na wędlinę patrzeć nie mogę, a co dopiero ją zjeść...). Za tydzień wizyta, zobaczymy, jak miewa się maluszek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 kaamilka 27.01.09, 16:52 Miałam nadzieje że napiszesz Ja wizyte mam jakoś w połowie lutego. Jeszcze nawet żadnych badań nie porobiłam A wczoraj odkryłam że tylko po kanapkach z pomidorem czuje się w miare dobrze hehehe Mam nadzieje że to niedługo minie Ale nie mam zamiaru sie nad sobą użalać i ciesze się że mam mdłośi i rzygam jak kot hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 i jeszcze coś! 27.01.09, 16:57 tak jak któraś z Was napisała, strasznie mnie swędzą piersi wrrrrr!! ale za to jakie są duże No ale tego swędu nie wytrzymam chyba kiedyś i się zdrapie. A używaciu już jakiś maści na rozstępy? ja jeszcze nie ale chyba w tym tygodniu kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
agacia1981 Re: i jeszcze coś! 27.01.09, 17:21 ja tez 10tc))) wszystkie najgorsze objawy mam juz sa soba(mam nadzieje)przeszly i mdlosci i bole brzucha,jedyne co to spalabym 24h i to takim snem jakby mnie ktos ulozyl na piorkachutylam 2kg ale chyba tylko w biuscie,brzucha nie widac co mnie wkurza najbardziej bo wszyscy powinni wiedziec ze jestem w ciazy)ochote mam na same swinstwa ale nie pozwalam sobie na nic ,tylko wczoraj nie wytrzymalam tak mi sie chcialo coli mialam wypic tylko lyka a pociagnelam pol butelki;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: i jeszcze coś! 28.01.09, 10:18 Do mloda19877: ja na tą swędzącą skórę piersi, zawsze po kąpieli, nakładam dużo balsamu nawilżającego. Trzeba go delikatnie wmasować, ale nie do końca, niech zostanie cieniutka warstwa, która sama się wchłonie. To naprawdę pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
joan-1980 Re: która z Was tak jak ja jest w 10tc? 28.01.09, 19:51 Witam, ja właśnie kończę 10 tydz., ogólnie czuję się dobrze, mdłości miewam czasami, też drażnią mnie niektóre zapachy, brzuszek już mi się zaokrąglił ale widzę że nie jestem sama Potrzeba popołudniowej drzemki już powoli mi mija ale mimo wszystko wcześnie zasypiam. Odpowiedz Link Zgłoś