tatarenka 23.06.09, 09:13 To już 1,5 roku starań, łez,badań, desperacji. W tym miesiacu zastosowałam "świecę" (nogi do góry) "po". Dziś 20 dc. Od wczoraj kłuje mnie w jajnikach jak cholerka. Nadzieja umiera ostatnia. Proszę o trzymanie kciuków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabcia35 Re: Nadzieja 23.06.09, 15:26 Tatarenko ! Jakże ja doskonale znam to uczucie, tą bezradność! U mnie było 2 lata tej desperacji, dołów co miesiąc i wylanych wiader łez,ale ta NADZIEJA o której piszesz nie pozwala się załamać tak do konca. Pamiętaj CUD JEST NAJUKOCHANSZYM DZIECKIEM WIARY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynam wałasnie 11 tydzień ciąży Zdarzył sie po prostu cud. I Tobie też się zdarzy!!!! Ja głęboko w to wierzę i czekam bardzo na Twoje 2 kreseczki już za kilka dni! Odpowiedz Link Zgłoś
tatarenka Re: Nadzieja 24.06.09, 09:24 Najkochańsze moje dziękuję za kciuki! Dodałyście mi wiary i aż uśmiecham się do monitora. W podbrzuszu nadal kłuje, a ja jak co miesiąc wiary "do pierwszej kropelki" nie tracę. Ściskam Was wirtualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Nadzieja 24.06.09, 14:11 i ja trzymam kciuki z całych sił. Wiem dobrze przez co przechodzisz. Ale proszę i błagam, dla własnego dobra nie doszukuj się żadnych objawów ciąży w 20 dc. Bo jeśli to nie ciąża to rozczarowanie będzie jeszcze większe. Tak wczesna ciąża nie daje ŻADNYCH objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia2009 Re: Nadzieja 26.06.09, 13:53 hej. Ha również trzymam kciuki za Ciebie Ja staram sie od pół roku i nic. Ale podobno w lato łatwiej zajsc, relaks, ciepło, słonecznie (chociaż w te wakacje to nie za bardzo ) wiec ja licze, że te lato i dla mnie bedzie szczesliwe W wkacje na 2 dni na Turawe ( jeziorko) mieszkam w Opolu, woj, opolskie. wiec u nas ciagle deszcze i jakos tak smutno, ale w domku sie troche wiecej siedzi wiec wiecej przytulania ale i tez wiecej myslenia o tym wszyskim Odpowiedz Link Zgłoś