agnmel8826 15.03.04, 08:21 Czy któraś z Was ma dziecko w przedszkolu w Leśnicy we Wrocławiu ?? Co o nim sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ooowca Re: Wroclaw-Leśnica 28.04.04, 20:53 Na Leśnicy są dwa przedszkola: na Wolskiej i Bajkolandia. Oba mają strony w necie. Oto co o nich wiem: a) Wolska: zespół przedszkolno-żłobkowy, cała grupa żłobkowa przechodzi do najmłodszych przedszkolaków, więc nie ma już teraz żadnych miejsc.Zresztą i tak nie chciałabym tam posłać moje dziecko, bo słyszałam wiele złych opinii (np. przedszkolanki"Hitler w spódnicy", dzieci zaczynają sie moczyć, koszmary itp.)Jest to b. dobrze ustawione pod względem finansowym przedszkole (związki z Kościołem, żyjący patron-kard. Messner, itp...)Znam kobiety, które przeniosły stąd swoje dzieci, bo podglądnęły Panie Przedszkolanki przez szybę i im starczyło. b) Bajkolandia -parterowe, biedniejsze, ale b. miła kadra od p. dyr. począwszy na sprzątaczce skończywszy. 90 chętnych na 20 miejsc. Są dni otwarte. Inne niż na Wolskiej podejście do dzieci. Nie znam ani jednej negatywnej opinii, a pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś