ruda-ziaziula 29.04.11, 07:01 miała być dzis ogłoszona. Czy tylko ja nie moge jej znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo-75 Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 07:36 ja też nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszeknatalia Re: W jakim mieście? 29.04.11, 07:57 ja tez ze stolicy i też nie moge znaleźć ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszeknatalia jo-75 29.04.11, 08:02 W przedszkolu przy ul. Teligi 3 jest tylko 1 wolne miejsce w grupie 5 latków, dla 3-4 latków nie ma zadnego miejsca(dzwoniłam do tego przedszkola). Wiem, ze z Ursynowa jesteś, moze przyda Ci się ta informacja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszeknatalia Re: jo-75 29.04.11, 08:13 na Hawajskiej i Teligi 1 równiez nie ma wolnych miejsc dla 3 latków Odpowiedz Link Zgłoś
jo-75 Re: jo-75 29.04.11, 08:43 dzięki za info. Na hirszfelda też są 4 miejsca i 5 chyba na Warchałowksiego. Ja generalnie rozważam tylko Hirszfelda więc tam zaniosę podanie Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 08:20 Czy dzisiaj zanosicie podania czy dopiero 4 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszeknatalia Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 08:20 oszukały mnie baby, są wolne miejsca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 08:42 lista jest tutaj: www.warszawa345lat.pl/formico-parents/directory/free.action?historyItem.level=0&historyItem.title=Wolne+miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
mamafranka2 Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 08:42 Witam, dziewczyny proszę o pomoc - przeprowadzamy się niedłgo do W-wy i wiem że to jest ostatni dzwonek na szukanie miejsce w przedszkolu, zaraz zamierzeam podzwonić i co dalej, skąd się bierze podanie, jest jakaś strona, czy z przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 08:55 Trzeba sią zalogować w systemie podań i po prawej stronie jest zakładka z wolnymi miejscami. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinm Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 09:16 Dziewczyny, jaka jest dalsza droga ubiegania się o wolne miejsce? Czy podanie składa się tylko do jednego przedszkola czy można do kilku? Czy jest jakiś wzór podania? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
jo-75 Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 09:19 mi pani dyrektor jednego przedszkola powiedziała, że należy napisać podanie i umotywować dlaczego akurat Twoje dziecko ma byc przyjęte do przedszkola ja rozważam tylko jedno przedszkole i tam złożę podanie, nie wiem natomiast jak to wygląda w przypadku kilku Odpowiedz Link Zgłoś
ap-78 Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 09:59 A mi powiedziała p. Dyr. że można wydrukować wniosek który składało się do przedszkola pierwszego wyboru i na nim dopisać, że prosisz o ponowne rozpatrzenie wniosku o przyjęcie dziecka do przedszkola. Którego dnia dzwoniłam prawie po wszystkich przedszkolach na Ursynowie z pytaniem czy będą jakieś wolne miejsca, to we wszystkich odpowiedziano mi, że jeżeli nawet takie miejsce się znajdzie to w pierwszej kolejności będą przyjmować dzieci z odwołań. Odpowiedz Link Zgłoś
iszb Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 29.04.11, 10:35 dokładnie... właśnie dzwoniłam do przedszkola drugiego wyboru gdzie jest kilka wolnych miejsc dla trzylatków i pani mi powiedziała że w pierwszej kolejności będą przyjmowane dzieci których rodzice to przedszkole zaznaczyli jako pierwsze... czyli z racji tego że w moim przedszkolu I-go wyboru nie ma żadnych wolnych miejsc mam nikłe szanse na dostanie się mojego dziecka do jakiegokolwiek przedszkola w wyniku rekrutacji uzupełaniającej... super... Odpowiedz Link Zgłoś
mamafranka2 Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 02.05.11, 15:59 a jest jakiś termin do kiedy składa się podania? Z tymi miejscami to jest tak różnie że to loteria, bez wizyty osobistej się nie obędzie, bo informację na temat wolnych miejsc słyszy się za każdym razem inną przez telefon, no i oczywiście nie równa się ona temu co jest na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: gdzie lista przedszkoli z wolnymi miejscami? 03.05.11, 22:36 Terminu nie ma, ale wszędzie mówią "im szybciej tym lepiej". Ja w każdym przedszkolu, w którym byłam lub dzwoniłam słyszałam tylko jedno: pierwszeństwo mają dzieciaki z pierwszego wyboru. Więc jest kicha dla nas rodziców, gdzie w przedszkolu I wyboru nie ma miejsc . i. Odpowiedz Link Zgłoś