skova 14.12.11, 11:24 Witam; Chciałbym podnieść znów temat który jak widziałem wzbudzał wiele kontrowersji. Czy cos od 2008 zmieniło się w tym przedszkolu. jakieś aktualne opinie? pozdrawiam skv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziamaj81 Re: Puchatek Nad Potokiem 02.08.12, 10:47 Witam Proszę o opinie o Domu opieki na dziećmi Puchatek przy ul. Nad Potokiem. Zależy mi na aktualnych opiniach. Szczerze co wam sie podobało, co było nie tak. Czekam na informację. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Puchatek Nad Potokiem 26.04.13, 22:04 madziamaj81 napisała: > Witam > > Proszę o opinie o Domu opieki na dziećmi Puchatek przy ul. Nad Potokiem. Zależy > mi na aktualnych opiniach. Szczerze co wam sie podobało, co było nie tak. Czek > am na informację. Dom opieki nad dziećmi?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadia-12345 Re: Puchatek Nad Potokiem 09.03.15, 16:46 Witam, można by dużo opowiadać na temat tego miejsca. Ale napisze tylko, ze to co na forach piszą złego to niestety prawda. Odpowiedz Link Zgłoś