Dodaj do ulubionych

Jak napisać odwołanie?

27.03.12, 12:53
Zakladajac, ze dziecko nie dostanie sie do przedszkola - jakich slow uzyc, piszac odwolanie?
Dziekuje z gory za propozycje smile
Obserwuj wątek
    • bbkk Re: Jak napisać odwołanie? 27.03.12, 13:34
      polskich raczej ...
      • eo_wina Re: Jak napisać odwołanie? 28.03.12, 08:21
        Alez ty pomocna jestes uncertain
    • melancho_lia Re: Jak napisać odwołanie? 28.03.12, 08:32
      Że blisko masz przedszkole, że dziecko było przekonane że pójdzie właśnie tu, ze słyszałaś świetne opinie, że masz kolejne dziecko w drodze i cięzko będzie wozić gdzieś dalej, że dziecko jest samodzielne, że chodziło do żłobka, umie współpracować w grupie...
      Nie wiem jaką masz konkretnie sytuację ale może coś z tego napiszesz... Ja pisałam o bliskości przedszkola, o koledze od pieluchy, który się dostał a chłopaki zzyte są, o kolejnym dziecku (wówczas niemowlęciu), które też musiałabym wozić komunikacją miejską w godzinach szczytu (nie mam prawka), o samodzielności syna, o uczęszczaniu do przedszkola (chodził do prywatnej placówki) itp.
    • lula_p Re: Jak napisać odwołanie? 28.03.12, 11:12
      ja pisałam o tym, że to wymarzone przedszkole jest blisko, że od lat jesteśmy związani z tą okolicą i chcemy, żeby synek tu chodził do przedszkola, że pracujemy daleko i dodatkowe odjazdy będą uciążliwe i skrócą czas, który możemy spędzać wspólnie, że jest szansa, że po ukończeniu przedszkola dziecko pójdzie z tymi samymi dziećmi do pobliskiej szkoły, co ułatwi kolejną zmianę w życiu dziecka bla bla. I jeszcze krótko o dziecku, że samodzielny, że chodził do żłobka, że typ sportowca (przedszkole teoretycznie nastawione na sport wink )
      • eo_wina Re: Jak napisać odwołanie? 28.03.12, 15:11
        Bardzo dziekuje smile
        • mgnienieoka Re: Jak napisać odwołanie? 31.03.12, 21:12
          no i co moim zdaniem ważne, jesli będzie na rezerwowej, to dowiadywac się, przychodzic, pytać, dzwonić. U nas to właśnie pomogło. powodzenia
    • oizo1 Re: Jak napisać odwołanie? 01.05.12, 13:48
      moja córka tez sie nie dostała do przedkszkola !!!!
      połączmy siły !!! sprzeciwmy się !!
      www.facebook.com/PolskiePrzedszkola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka