Dodaj do ulubionych

lista rezerwowa

14.04.12, 15:33
no i nie dostaliśmy się sad
jak to jest z listą rezerwową? jak ustala się kolejność? kto pierwszy się wpisze ten lepszy? nie wiem czy od razu w poniedziałek rano lecieć i się wpisywać.
Obserwuj wątek
    • alinalen Re: lista rezerwowa 14.04.12, 15:36
      kto pierwszy ten lepszy, ja w pt o godz 11 byłam 18 na liście rezerwowej. Szanse żadne!!
      • eter.nal Re: lista rezerwowa 14.04.12, 15:44
        wyniki były o 14 w piątek i już nie było dyrekcji. może jak pójde w poniedziałek rano to będzie jakaś szansa
        • jotka_k Re: lista rezerwowa 14.04.12, 18:09
          byłam w piątek przed 10 i jestem 15 big_grin ale wg mojej wiedzy kolejność znaczenia nie ma
          • alinalen Re: lista rezerwowa 14.04.12, 18:31
            a co ma znaczenie?? bo o ile w głównej rekrutacji kolejność sie nie liczy to chyba w dodatkowej tak...ale nie mam doświadczeń, zobaczymy
            • chce_bobo Re: lista rezerwowa 14.04.12, 19:37
              moj syn był ostatni na liście rezerwowej [alfabetycznie] i dostał się po pierwszym odwołaniu.

u nas nie miała znaczenia kolejnośc bo automatycznie dzieci nieprzyjęte wpisywano na listę rezerwową [co jest dla mnie logiczne]

• alinalen Re: lista rezerwowa 14.04.12, 20:33
                dla mnie logiczne jest ze dzieci są dalej traktowane wg punktacji bo niby dlaczego ktoś kto miał 20 pkt ma być przed tym kto ma 90?? bo ktoś zapisał je 20min wcześniej?? ale taka otrzymałam informacje ze decyduje kolejnosc zgloszen
                • terpuka Re: lista rezerwowa 17.04.12, 15:35
                  otrzymałam info, że liczy się liczba punktów, ale u mnie 3 dzieci ma taką samą liczbę punktów, cała 3 na górze listy rezerwowej i tu już w praktyce decyzja należy do pani dyrektor
                  więc szanse mamy 0
                  • domi_33 Re: lista rezerwowa 17.04.12, 16:33
                    a skoro u nas wyniki we czwartek o 15 to co powinnam stać pod przedszkolem od 14 i czekać w kolejce? jak to jest? bo muszę normalnie chyba opiekę załatwiać. uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka