Dodaj do ulubionych

przedszkole 351 ??

21.06.12, 14:47
cześć. dajcie zanć co myślicie o przedszkolu przy Warchałowskiego. od września moje dziecko tam startuje. sam kontakt z dyrekcją i wychowawcami grupy oceniam na dobry - pytanie tylko jak to sie przeklada na rzeczywistą naukę oraz opiekę nad dzieckiem ??
no i co z jedzeniem bo ponoć jakiś czas temu był tam z tym "jakiś problem" ....
proszę o info jeśli ktoś z was ma lub miało juz dziecko/dzieci w tym przedszkolu
Obserwuj wątek
    • neduss Re: przedszkole 351 ?? 20.08.12, 10:33
      Kiedyś, gdy jeszcze przedszkolem zarządzała pani Marcinkowska przedszkole było bardzo dobre, teraz słyszę o nim coraz więcej negatywów. Mam dziecko w tym przedszkolu i nie jestem zadowolona.
      • bj32 Re: przedszkole 351 ?? 20.08.12, 12:07
        Jakieś konkrety?
      • sieciarz_jaskinowy Re: przedszkole 351 ?? 20.08.12, 15:29
        neduss napisz cos wiecej co jest nie tak twoim zdaniem w tym przedszkolu ?
        • mysza_myszynska Re: przedszkole 351 ?? 03.09.12, 21:23
          Mój starszy syn przedszkole wlasnie skonczyl, mlodszy jest w trakcie - jak dla mnie super miejsce, choc pare przytyczków by się znalazło, ogólnie jednak bardzo na plus. jak zwykle oczywiscie pytanie o panie jakie macie - starszy miał słabsze panie niż młodszy ma.
          • sieciarz_jaskinowy Re: przedszkole 351 ?? 27.10.12, 09:58
            Panie na razie "się sprawdzają" i oby tak dalej.. Dziecko jest zadowolone, wraca uśmiechnięte, jedzenie smakuje...
          • dodka25 Re: przedszkole 351 ?? 19.11.12, 17:17
            zgadzam się w zupełności wszystko zależy od nauczycieli. Moja starsza córka skończył też to przedszkole i byłam bardzo zadowolona teraz jest w tym przedszkolu młodszy syn i też mam farta smile W przedszkolu dużo się dzieję są teatrzyki, koncerty, nauczycielki organizują dużo wycieczek...
    • optimus120 Re: przedszkole 351 ?? 14.12.13, 07:30
      Jestem zachwycona przedszkolem smile Niesamowite zmianysmile po wakacjach jak weszliśmy z dzieckiem do przedszkola to prawie jak do nowego pięknego miejsca nie tylko wewnątrz, ale również ogród przedszkolny to bajka w porównaniu z wcześniejszym ogrodem. To wszystko tam się zadziało w okresie wakacji gratuluję Pani dyrektor (wiem, że jest to młody dyrektor i tym bardziej wielki szacunek) i całej załodze....
      • anulec22 Re: przedszkole 351 ?? 01.09.14, 11:46
        Przedszkole polecam. Jest czysto schludnie, sale są w miarę możliwości doposazane, jedzenie smaczne, przyjazna atmosfera i nowy ogród z atrakcyjnym placem zabaw.
        • optimus120 Re: przedszkole 351 ?? 05.11.14, 10:44
          Bardzo polecam przedszkole. Rzeczywiście jest tam czysto, przytulnie, sale duże wyposażone w nowe meble. Jedzenie świetne moje dziecko niejednokrotnie mówi o "pysznym" jedzeniu w przedszkolu. Uważam, że nastąpiły bardzo duże zmiany takie na duży plus gratulacje dla Pani dyrektor i całego personelu smile
    • szurkas Re: przedszkole 351 ?? 09.09.14, 13:45
      Które Panie sa mile i dzieci czuja się dobrze w ich towarzystwie ?
      Może ktoś wie o PAni Alicji i Violecie ,jakie sa dla dzieci ?
      Slyszalam od dzieci ze jedzenie w tej placówce jest bardzo smaczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka