kruszynka173 12.03.13, 10:41 Witam, proszę o informacje jakie przedszkole polecacie w centrum Warszawy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paukatekk Re: przedszkole centrum Warszawy 17.03.13, 22:39 widzę z okna w firmie przedszkole na Śniadeckich. dzieciaki wychodzą na dwór nawet w zimniejsze dni (to moim zdaniem na +), raczej nikt na nie nie krzyczy. Jak wyglada w srodku nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacanurtutjaca Re: przedszkole centrum Warszawy 27.03.13, 13:24 Witaj, a chcesz małą posłać już teraz? Bo z tego co widzę ma niecałe 3 latka, nie każde przedszkole przyjmuje takie kruszynki Ale znam jedno, gdzie moja siostra posłała swojego synka w podobnym wieku jak musiała wracać do pracy. Mieści się na Żoliborzu, ale przy samej stacji metra Plac Wilsona, od stacji metra dzieli nas jakieś 10 minut spaceru, także z Centrum dojazd wygodny. Nazywa się Radosna Planeta, przyjmują już 2,5 -latki więc myślę że spokojnie możesz się tam zgłosić z Gabrysią. Im wcześniej tym lepiej, bo z miejscami w przedszkolach ostatnimi czasy chyba ciężko … Mój siostrzeniec już w zerówce, ale pamiętam że z przedszkola wracał bardzo u uśmiechnięty i uczył się nawet języków. Byłam zdumiona jak mnie pierwszy raz przywitał po hiszpańsku Odpowiedz Link Zgłoś
83renata Re: przedszkole centrum Warszawy 28.03.13, 00:38 są mieszane opinie o przedszkolu nr 14,na pozór wszystko wygląda fajnie ale z tego co mówiła znajoma jeśli coś idzie nie po myśli pań przedszkolanek to winnym jest dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kaskailawa [...] 25.07.13, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Kaskailawa 26.07.13, 06:39 zapraszam do wykupienia reklamy Waszej placowki. takie SUPER przedszkole, a nie stac Was na porzadna reklame, tylko na trollowanie w kazdym mozliwym watku pod dzisiątkiem roznych nickow? wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: przedszkole centrum Warszawy 28.03.13, 09:12 Co masz na myśli, pisząc centrum? Nie z każdej strony jest przecież wygodny dojazd, a centrum jest dość rozległe. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: przedszkole centrum Warszawy 30.03.13, 17:02 Krucza i Śniadeckich sa naprawdę ok na Kruczą chodziła moja córka i syn przyjaciółki-bez zastrzeżeń a Śniadeckich znam z wakacyjnych dyżurów-tez ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mel_bi Re: przedszkole centrum Warszawy 04.08.13, 11:38 Na Natolińskiej jest wspaniałe przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: przedszkole centrum Warszawy 14.08.13, 12:51 A to w centrum Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
emilkao2.pl [...] 10.02.14, 08:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: przedszkole centrum Warszawy 10.02.14, 09:02 Może napisz jeszcze, że to nie jest przedszkole, tylko klub prowadzony przez zielarkę. I skończ z tą reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac emilkao2.pl 10.02.14, 18:45 tak fantastyczne przedszkole powinno chyba stać na wykupienie legalnej reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
emilkao2.pl Re: emilkao2.pl 10.02.14, 21:00 Każdy ma swoją opinie i wyraża na stronach forum. Wszystko jest napisane na stronie przedszkola i jeśli ktoś jest zainteresowany to przeczyta. To czy rodzice korzystają z wiedzy i doświadczenia Właścicielki to ich indywidualna sprawa i nie jest to obowiązkowe. Nie jestem jedyną osobą która proponuje przedszkole które się jej podoba. Widać niektórym ta placówka przeszkadza. Ale tak jak napisałam każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i nie musi się zgadzać z opinią innych. A jeśli chodzi o reklamę ... - to każdy kto pisze o jakieś placówce w pewien sposób ją reklamuje pozytywnie lub negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: emilkao2.pl 10.02.14, 21:43 Nie Emilko. Ty nie wyrażasz opinii. Ty nachalnie reklamujesz i spamujesz cały czas tym przedszkolem. a o tym, ze spamowanie i dublowanie wpisów w wielu watkach jest zakazane powinnaś wiedzieć, bowiem przy zakładaniu konta zaptaszyłas znajomość regulaminu. a w nim jak wól stoi - nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: emilkao2.pl 13.02.14, 23:04 Założyłaś nick i zamieściłaś jednakowe wpisy w kilku wątkach. Po usunięciu znowu je wkleiłaś. Identyczne. Była noc, nie miałam co robić, zajrzałam na stronę tego przybytku. Nie jest to przedszkole, jakiś klubik co najwyżej. Nie ma NIC o kadrze, tylko jakieś epopeje nt. żywienia wg tradycyjnej medycyny chińskiej. Nie wiadomo jakie doświadczenie w pracy z dziećmi ma właścicielka, bo przedstawia tylko swoje dyplomy jako certyfikowanej zielarki. Trzeba mieć nie lada odwagę, by bez pardonu reklamować takie miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasiamama Re: przedszkole centrum Warszawy 06.04.21, 13:28 norlandiaprzedszkola.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agastyr344 Re: przedszkole centrum Warszawy 12.04.21, 10:16 Masz Pomarańczową Ciuchcię przy rondzie ONZ. Bardziej w centrum chyba już się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
ewastani233 Re: przedszkole centrum Warszawy 02.01.22, 15:33 Ja też polecam Ciuchcie. Wybraliśmy z polecenia, zależało nam na wysokim poziome nauki j. angielskiego i jesteśmy zadowoleni. Córeczka robi duże postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
haanuszka264 Re: przedszkole centrum Warszawy 07.01.22, 18:50 Potwierdzam z Ciuchcią współpracuje świetna logopedka oraz mają naprawdę dobrą własną kuchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
jansokowski Re: przedszkole centrum Warszawy 10.02.22, 15:50 W samym centrum, dosłownie na terenie Parku Łazienki jest bardzo fajne przedszkole. Nie ma dookoła bloków, parkingów tylko duży własny ogród i park dookoła. Jest małe, przez co wszyscy się dziwią jak mówię, że moje chodzi do przedszkola publicznego w środku Łazienek. My korzystamy i jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
a_dem22 Re: przedszkole centrum Warszawy 07.04.22, 14:40 Może nie w centrum ale niedaleko (Warszawa Wola) znajduje się super miejsce dla przedszkolaków Norlandia Epic, proponują dużo ciekawych zajęć 😊 Odsyłam do strony Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
alewiczz63 Re: przedszkole centrum Warszawy 27.06.22, 12:12 Zobacz sobie Ciuchcię przy Rondzie ONZ. Chodzimy do innej placówki, ale jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
natalubi Re: przedszkole centrum Warszawy 19.07.22, 17:25 Pomarańczowa Ciuchcia otworzyła placówkę we współpracy z Politechniką Warszawską. Z tego co wiem są, jeszcze wolne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś