Dodaj do ulubionych

Akademia Krasnala Kraków

17.03.13, 23:15
Witam wszystkich Rodziców! Jestem mamą 2 letniej dziewczynki. Od wrzesnia zdecydowałam posłać ją do przedszkola. Mieszkam w Skawinie, gdzie otwiera się nowe prywatne przedszkole "Akademia Krasnala". Jest to filia przedszkola krakowskiego o tej samej nazwie. Jakie są Państwa doświadczenia i opinie na temat tej placowki? Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • mar-ia6 Re: Akademia Krasnala Kraków 23.05.13, 17:51
      Witam
      nasze dziecko chodzi do akademii w Krakowie już 3 rok i jesteśmy zadowoleni. Panie są cudowne, muszę powiedzieć że nie ma dnia żeby mała nie chciała iść do przedszkola. Nie wiem jak w Skawinie ale w Krakowie jest piękna placówka z dużymi salami i pięknym swoim ogrodem, co jest bardzo ważne bo dzieci nie muszą oddalać się od placówki. bardzo często organizowane są wycieczki imprezy okolicznościowe , prowadzone są zajęcia dodatkowe z których dzieci mogą korzystać. Generalnie jesteśmy z przedszkola zadowoleni . Polecam
      • bj32 Re: Akademia Krasnala Kraków 26.05.13, 19:39
        Żartujesz sobie? W innym wątku pod innym nickiem Twoja córka tam jest dwa lata i catering uwzględnia jej dietę. Nie kryptoreklamuj.
    • marcik24 Re: Akademia Krasnala Kraków 22.04.14, 20:15
      Moja Córka chodzi do Akademii od września i jest przeszesliwa. Wszystko bez zarzutów! Wspaniała wychowawczyni, bogaty program, dobre jedzenie. Szczerze polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka