kayak7 02.09.04, 13:34 Dziewczyny szukam czegoś sprawdzonego gdzieś w okolicach Ursynowa, dwa razy w tygodniu na trzy-cztery godziny, zajecia muzyczne i plastyczne, taki przedsmak prawdziwego przedszkola. Plizzz dajcie jakieś namiary. Dzieki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaap Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 13:51 witaj pozwole sobie wkleic watek ze zlobkow, w ktorym odpowiedzialam innej emamie tez jestem mam 2 latka z ursynowa i zdecyduje sie chyba na klubik 7 niebo na kabatach. jak tylko moj maly dojdzie do siebie po ataku rotawirusa pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 13:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=12471771 a to obiecany watek Odpowiedz Link Zgłoś
kayak7 Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 13:56 Hej dzieki, czekam na dalsze odpowiedzi, bo chce na poczatku pochodzic na probe w rozne miejsca i wtedy zdecydowac, we wtorek idziemy do siodmego nieba, a w pazdzierniku rusza Zielona Ciuchcia, tam tez sie wybierzemy. Mam nadzieje ze dziewczyny wrzuca jeszcze jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 13:59 przepraszam poprzednio wkleilam nie to co trzeba forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=15308546 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 14:05 moze jeszcze szkola muzyczna yamacha promusica.com.pl centrum wczesnej edukacji www.republika.pl/cwe/podstrona%201.html Odpowiedz Link Zgłoś
kayak7 Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 14:20 Dzieki Asiu, zadzwonilam do centrum i wybierzemy sie na probe na zajecia na Wokalna, szkoda tylko ze wszystkie zajecia sa tak pozno bo o 17, jedynie siodme niebo ma na 16. Tam z kolei dziwna jest ta oplata wpisowa. Wszyscy maja raczej oplaty za godzine. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 14:30 wiesz te zajecia musza dostosowac i do mam pracujacych . nawet 17ta to dla mnie za wczesnie a o co chodzi z ta oplata w 7 niebie?dowiadywalam sie wstepnie w wakacje-wtedy nie mieli zajec po poludniu,ale placilo sie chyba za spodkanie 20 czy 30 zl. mam nadzieje, ze 1 raz mozna isc na probe. pozdr asia Odpowiedz Link Zgłoś
kayak7 Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 15:23 Zajecia kosztuja 22 zl, raz mozna przyjsc na probe, a potem jeszcze 220 wpisowego za rok, troche dziwnie, ale reszta ma ceny za zajecia 25zl(centrum wczesnej edukacji, placisz za miesiac, jak dziecko jest chore to nie zwracaja, raz w tygodniu) do 30 zl (zielona ciuchcia, za zajecia) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 02.09.04, 15:28 dziekuje za info . a o tym slyszalas: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluchów Autor: rattenbury Data: 07.05.2004 20:15 + dodaj do ulubionych wątków +------------------------------------------------------------------------------- - Pozwolę sobie zaprosić rodziców małych dzieci (od 6 miesięcy do 3 lat) na moje zajęcia muzyczno-ruchowe po angielsku. Ich celem jest rozwinięcie ogólnej wrażliwości na muzykę, nie tylko klasyczną, lecz także 'etniczną', ukształtowanie wyczucia rytmu, a przy tym osłuchanie się z językiem angielskim poprzez piosenki, rymowanki i różnorodne zabawy muzyczno-ruchowe. Zajęcia odbywają sie w Natolinie (na razie oprócz sobót) w godzinach porannych jak i popołudniowych (17-18). Zajęcia próbne są bezpłatne. Anna Rattenbury 648 62 76, 0501 101 911 Odpowiedz Link Zgłoś
gumitex Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 03.09.04, 16:03 Jest jeszcze centrum edukacji EMU. Mieści się na Wałbrzyskiej 19/35. tel. 696 445 445. Chodziłam tam z moim synkiem do p. Agnieszki i było naprawdę ok. Pani miała dużo pomysłów na zabawę i była b. cierpliwa. Teraz przenieśliśmy się do 7 nieba, bo jest o wiele bliżej, no i jest bardziej jak przedszkole - mama nie jest konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 04.09.04, 08:33 My tez chodzilysmy jakis czas do EMU, do p. Agnieszki, ale po 2 miesiacach zrezygnowalysmy, bo Zosi sie coraz mniej podobalo, a p. Agnieszka tracila czasami cierpliwosc do dzieci. ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama [...] Odpowiedz Link Zgłoś
emw Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 08.09.04, 16:55 a czy ktoś wie coś o zajęciach tego typu na śląsku - konkretnie w Katowicach....????? Ewa mama Kubcia emw@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 08.09.04, 18:15 hej Marta Polecam gorąco Zieloną Ciuchcię, jej program jestr najbogatszy i najlepiej przygotowywuje do przedszkola, bo tam jest dokładnie jak w przedszkolu : posiłki, rytmika itd. Moja Ola uwielbiała tam chodzić! Przetestowałyśmy też Yamahę, Emu i CWE. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap 7 Niebo 10.09.04, 08:53 Bylismy wczoraj w 7 Niebie. Na 17.45-to jedyne miejsce na Ursynowie , ktore uwzglednia takze dzieci mam pracujacych i stwarza im mozliwosc wziecia udzialu w zajeciach. zdecudujemy sie na udzial. pomieszczenia ladnie wyposazone, mnostwo nowych, ciekawych zabawek.panie mile , kompetentne i pelne zapalu do pracy z dziecmi.synek po 1,5 godzinnych zajeciach nie chcial wyjsc.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 11.09.04, 19:56 Polecam klubik Malucha 7 Niebo Mój Daniel co prawda w zeszłym roku chodził rano na zajęcia sam, ale było super. Dzięki temu nie buło problemów żeby pójść od września do przedszkola. Od marca na zajęcia rano chodziła moja córeczka. Miała wtedy 21 miesięcy, i też chętnie zostawała sama. Panie się nimi świetnie zajmowały. Niuni zmieniały pieluchy, bez żadnego problemu. Wiem że zajęcia po południu również były udane, bo parę koleżanek z nich korzystało. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
joasiula Re: Zajęcia przedprzedszkolne dla dwulatka z mamą 20.09.04, 15:10 Na ul. Żołny 63A od września otworzono nowe przedszkole "Leśne". Byłam tam, ogladałam placówkę, bardzo mi się podobała. Pytałam o zajęcia dla maluchów w wieku przed przedszkolnym. Od 28.09.04 rusza cykl takich zajęć. Będą odbywać się we wtorki i czwartki od godz. 16:00 do 18:00. W programie mają być zajęcia ogólnorozwojowe, plastyczne, rytmizujące. Brzmi ciekawie.Koszt takich zajęć wynosi 30 zł. za zajęcia. Nie trzeba sie wcześniej deklarować, poprostu, jeśli chcę przyjść to przychodzę. Moja córka podczas wizyty w przedszkolu nie chciała wyjść, zauroczyły ja zwierzątka w przedszkolu, szczególnie królik Feliks. Odpowiedz Link Zgłoś