Dodaj do ulubionych

warszawa - przedszkole prywatne eko

27.02.15, 14:26
Witam,
Czy ktoś może polecić prywatne przedszkole w Warszawie, które spełni moje jak się okazało niestandardowe wymagania.
- duża, codzienna ilość spacerów,przebywania na swieżym powietrzu. Nie tylko w deklaracjach. Obecnie synek jest na zewnątrz od 1,5 godziny zimą do kilku godzin latem… I jeszcze nigdy nie był na nic chory, a kończy 4 lata.
- jadłospis opierający się na ciemnym pieczywie, kaszach , roślinach strączkowych. nie podaje się ciastek, budyniu, kisielu nic słodzonego itp itd. Jeśli jeszcze byłoby to z produktów ekologicznych to byłoby super.
Dzielnica dowolna ( trudno - będę dowozić) , ale po lewej stronie Wisły ( śródmieście, wola, żoliborz, bemowo, bielany,, mokotów)
Znalazłam jedno , ale juz praktycznie w piasecznie (ilovemontessori), I jedno na sadybie gdzie nie ma miejsc.
Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • grudniowa.mama Re: warszawa - przedszkole prywatne eko 28.02.15, 13:57
      Sprawdź Zieloną Wieżę na Bielanach, spełnia większość Twoich oczekiwań.
    • niebylofajnegologinu Re: warszawa - przedszkole prywatne eko 01.03.15, 12:02
      Dziękuję. Dzwoniłam już wcześniej do nich - w Zielonej Wieży niestety nie mam wolnych miejsc i jest czynna zasadniczo do 15.30 , czyli musiałabym kończyć pracę o 15, a to niemożliwe ?.
    • nomada3 [...] 25.03.15, 13:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • nocnymarek44 [...] 25.03.15, 14:34
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • murwa.kac nomada3 i nocnymarek44 25.03.15, 18:18
        zapraszam do wykupienia legalnej reklamy placowki, a nie spaowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka