Dodaj do ulubionych

Przedszkole Wrocław

27.12.04, 11:14
We wrzesniu moja córeczka idzie do przedszkola. Poszukuję dobrego przedszkla
we Wrocławia - okolice Krzyki.
Obserwuj wątek
    • jklk Re: Przedszkole Wrocław 27.12.04, 15:21
      Moja córka chodzi do przedszkola przy ul. Kolbuszowskiej (boczna Kruczej) i
      jesteśmy zadowolone. Ale to od Krzyków kawałek, więc chyba nie mam sensu, żebym
      opisywała?
      Pozdrawiam
      jklk
      • iwmol Re: Przedszkole Wrocław 28.12.04, 08:46
        a moze ktos zna przedszkole na ul. Wałbrzyskiej?
    • kasinka75 Re: Przedszkole Wrocław 01.01.05, 13:10
      Właśnie też biorę pod uwagę przedszkole na Wałbrzyskiej,bo prawdopodobnie na
      jesieni przeprowadzimy się na Klecinę,więc chętnie poznam opinie na temat tego
      przedszkola.
    • kasinka75 Re: Przedszkole Wrocław 19.01.05, 13:20
      Czy nie ma tu nikogo z Kleciny?Gdzie ja się chcę przeprowadzić? smile))Dajcie
      jakiś znak drogie mamy przedszkolaków z Wałbrzyskiej.

Pozdrawiam
      Kasia
    • myszowata2 Re: Przedszkole Wrocław 20.01.05, 16:34
      Mój synek chodził do przedszola na ul. Zielińskiego i byłam bardzo zadowolona.
      Bardzo dużo wycieczek, codziennie myją ząbki jest tam naprawdę super.
      • pompea Re: Przedszkole Wrocław-Klecina 20.01.05, 18:00
        W zeszłym roku oglądałam przedszkole na Wałbrzyskiej i odniosłam bardzo
        niekorzystne wrażenie. Budynek jest przy samej ulicy, bardzo ruchliwej, plac
        zabaw to klepisko-sorry, ale tak to odebrałam-zupełny brak zieleni. W budynku
        przy wejściu ciemny, wąski korytarz. Do sal mnie nie wpuszczono.Pani, która ze
        mna rozmawiała (przedszkolanka?)była bardzo miła, ale udzieliła niewiele
        informacji. Obejrzyjcie to przedszkole same, ja nigdy nie posłałabym dziecka do
        tak smutnego miejsca.
        Pozdrawiam
    • kasinka75 Re: Przedszkole Wrocław 21.01.05, 13:05
      No to mnie zmartwiłaś. Też nie chciałabym posyłać córci do takiego miejsca.Ale
      o ile wiem w pobliżu nie ma chyba innego przedszkola.Nie ukrywam,że zależałoby
      mi na tym,żeby przedszkole było w pobliżu domu,bo za kilka tygodni będę miała
      drugą córcię i wygodnie byłoby odbierać starszą na piechotę-przy okazji
      spaceru.Napiszcie gdzie jest najbliższe przedszkole.
      Pozdrawiam
      Kasia
    • czarna876 Re: Przedszkole Wrocław 27.02.14, 12:58
      polecam chaberek.com.pl/
    • king.a777 Re: Przedszkole Wrocław 28.07.15, 15:34
      Polecam Bright Beginners (Wysoka, ul. Brzozowa 15) moue dziecko tam chodzi i jestem bardzo zadowolona. Zrobił ogromny postęp jeśli chodzi o język angielski. Bardzo mu się podobają zajęcia dodatkowe(zwłaszcza piłka nożna, hiszpański i taniec) i wreszcie skończyły się problemy z jedzeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka