tatusiek1970 30.08.05, 16:42 drodzy rodzice, czy ktoś z was ma pociechę, która uczy się języka francuskiego w którymś z krakowskich przedszkoli? Bardzo proszę o jakieś opinie. Artur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara23 Re: francuski w przedszkolu 30.08.05, 16:59 mam córkę, która uczy się francuskiego w przedszkolu nr119 przy ul. Za Targiem. Mówiąc szcerze jestem zachwycona sposobem, w jaki lektorka prowadzi zajęcia i w jakim tempie te dzieci się uczą. Na zakończenie roku był występ i muszę powiedzieć, że byliśmy z mężem zaskoczeni ile te dzieci nauczyły się za rok, a właściwie za 30 godzin ( 60 zajęć po pół godziny). Szczerze polecam bo rezultaty są imponujące a opłata nie wygórowana. Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: francuski w przedszkolu 31.08.05, 10:00 znajomi teściów polecali przedszkole na Emaus, ale nie wiem jak tam jest.. jakiś czas temu szukałam przedszkola z francuskim forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=24110847&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
renia723 Re: francuski w przedszkolu 30.08.05, 17:11 moi dwaj synowie też uczą się francuskiego w przedszkolu. Mówiąc krótko: rewelacja. Szkoda, że dopiero od ubiegłego roku, bo szczególnie ten starszy uczył się angielskiego przez wcześniejsze dwa lata, a nie nauczył się prawie nic. Po roku nauki francuskiego zna kilkanaście wierszyków, piosenek i wyliczanek. Gorąco polecam bo absolutnie warto. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
mgosz Re: francuski w przedszkolu 30.08.05, 19:14 Witam, A w jakim przedszkolu sa twoi synowie? pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
renia723 Re: francuski w przedszkolu 31.08.05, 13:11 przedszkole nr 49 na ul. Bieżanowskiej. Samo przedszkole, chociaż niewielkie jest godne polecenia. Zarówno dyrekcja jak i panie przedszkolanki ( niemówiąc o ukochanej pani od francuskiego) są osobami, którym się CHCE. Pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Zgłoś