anndelumester 19.12.05, 10:46 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deedee0 Re: Kraków - RAINBOW 27.12.05, 19:04 Moje dziecko chodzi tam juz drugi rok i jestem bardzo zadowolona. PAnie miłe, opiekuńcze i pomocne. Córka choddzi tam z dużą chęcią i nie chce wracać do domu. Nie ma leżaokowania i nie ma posiłków. Obiady są zamawiane w formie cateringowej, a drugie śniadanie sama musisz dawać (kanapka + coś do picia). Jeśli masz jakieś konkretne pytania to pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzona Re: Kraków - RAINBOW 29.12.05, 14:47 W tym roku zamierzam wysłać moją córkę do przedszkola. Napiszcie na jakiej ulicy jest RAINBOW?! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Kraków - RAINBOW 23.01.06, 18:33 Podciągam temat. Jestem również zainteresowana tym przedszkolem. Byłam na ich stronie internetowej, ale niestety nie znalazłam nic o opłatach. Są takie szokujące?-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re:rainbow 23.02.06, 01:25 Ja posyłam tam Julkę za rok i już wiem że włąśnie tam.650opłata miesięczna plus ok 6 zł stawka żywieniowa dzienna.To soro ale porównywałam z montessori i jak na taką ilość zajęć oraz codzienny angielski z profesjonalistami ośmielę sie powiedzieć że nie jest to wygórowana cena.www.rainbow.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś