agagru1 05.01.06, 08:07 Waszym zdaniem, które przedszkole w Wwie poleciłybyście/libyście jako najlepsze W Wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamonka1 Re: Najlepsze przedszkole (publiczne) w Wwie- KTÓ 05.01.06, 17:39 na tak zadane pytanie bedzie pewnie niewiele odpowiedzi, lepiej zapytaj o konkretną dzielnicę; było już trochę takich wątków, poszukaj w archiwalnych wątkach pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
ajgl Re: Najlepsze przedszkole (publiczne) w Wwie- KTÓ 06.01.06, 09:56 Tutaj jest fajny raking warszawskich przedszkoli: www.warszawianka.waw.pl/akcje/supprzed/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Najlepsze przedszkole (publiczne) w Wwie- KTÓ 06.01.06, 11:07 Niestety, ranking jest niemiarodajny, w wielu przedszkolach nie było żadnej informacji, że zbierane są opinie do rankingu. Ja osobiście polecam przedszkole na Jazdowie - jak dla mnie super, a nie jest wogule uwzględnione. Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Najlepsze przedszkole (publiczne) w Wwie- KTÓ 06.01.06, 11:10 rany, miało być "wogóle"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniko16 Re: Najlepsze przedszkole (publiczne) w Wwie- KTÓ 07.02.06, 09:39 A powinno być "w ogóle". Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Najlepsze przedszkole (publiczne) w Wwie- KTÓ 07.02.06, 11:47 aniko16 napisała: > A powinno być "w ogóle". Brawo Aniko! Trafiłaś w dziesątkę! O to tutaj chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Najlepsze przedszkole (publiczne) w Wwie- KTÓ 06.01.06, 10:55 Sowia na Mariensztacie. Bez dwóch zdań. I najlepsza dyrekcja jaką w przedszkolu oczy moje widziały (a widziały juz niejedno...). Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Żoliborz, Bielany, Centrum 07.02.06, 10:57 agagru1 napisała: > Mamy przedszkolaczków Odpowiedz Link Zgłoś
agagru1 do pawelek 08.02.06, 08:28 Przepraszam, że uraziłam tatusia. Po prostu niespodziewałam się, z własnego doświadczenia, że tatusiowie też zajmują się dbaniem o interesy swojej pociechy, jak np. szukaniem przedszkola. Oczywiście wszystkie opinie tu są mile widziane. A tak na marginesie, to troskliwych tatusiów jest na tym forum naprawdę niewielu. Nie ma o co się obrażać, witamy i zapraszamy do dyskusji. To co tatusiu podzielisz się opinią na temat dobrego przedszkola w Centrum lub na Bielanach? Odpowiedz Link Zgłoś