mamamukanka 22.01.06, 21:20 To niemożliwe żeby nikt nie znał niepublicznego przedszkola św Franciszka z Asyżu "PROMYK" na Hynka w Warszawie (Ochota).. Prosze odezwijcie sie jesli cos wiecie na jego temat. Pisałam już kilka postów i zero odzewu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryssaw Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 09:48 Przyłączam sie do prośby... Odpowiedz Link Zgłoś
jamonka1 Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 09:56 Moje dziecko tam nie chodzi, tylko synek znajomej z osiedla. Chłopczyk był bardzo zamknięty i wrażliwy, a w przedszkolu się otworzył i rozbawił. Znajoma jest bardzo zadowolona, chłopak chętnie chodzi i zostaje do 15. Szczegółów nie znam, ale jej inforamcje są optymistyczne i pochlebne Odpowiedz Link Zgłoś
ryssaw Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 10:24 Jamonka, dziękuje bardzo za optymistyczną info. A czy jest jakaś mozliwość by skontaktowć sie z tą znajomą?Masz z nią kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
jamonka1 Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 10:55 Oj, to znajoma tylko "z widzenia" z osiedla, czyli z piaskownicy. Spotkałam ją przedwczoraj, stąd moja odpowiedź na pytanie o to przedszkole. Aż wstyd sie przyznać - nawet nie wiem jak ma na imię, bo jetseśmy na "pani", wiem tylko, że ma synka Pawełka... Wiecej nie pomoge.. Odpowiedz Link Zgłoś
ryssaw Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 11:04 Jasne. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
yapi2 nie polecam! 17.02.06, 11:28 Nie polecam tego przedszkola nikomu. Zapytajcie się prowadzącą przedszkole o następujące rzeczy: - czy ma zezwolenie sanepidu na prowadzenie w tym budynku przedszkola - czy prowadzi dzienniki - skąd bierze jedzenie na żywienie dzieci - obejrzyjcie plac zabaw, czy urządzenia są odpowiednio zabepieczone np. wkopane w ziemię czy stoją na niej - obejrzyjcie łazienki i zapytajcie jak często są myte - zapytajcie jak wielu rodziców zostawia dziecko na drugi rok w tej placówce i czy to prawda że co roku nie można do później jesieni skompletowac odpwiednio licznej grupy przepraszam ale więcej nie mogę napisac, pisałam na priv ale poczta mi nie wysłała a narażać sie nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
ryssaw Do Yapi2 17.02.06, 17:48 Yapi2,napisz prosze na ryssaw@interia.pl, bardzo proszę.. Mam nadzieje ze masz inny niż gazetowy.Pozdrawiam, Rysiek Odpowiedz Link Zgłoś
ryssaw Yapi2 - odpisz pls... 18.02.06, 14:34 Yapi2, napisaliśmy do Ciebie na gazetowy.Odpisz, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
goskay Re: Yapi2 - odpisz pls... 25.02.06, 11:55 No coz, moje dziecko tez chodzilo do PROMYKA. Bylismy ompletnie nie zadowoleni, beznadzieja. Nic wiecej nie moge napisac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamukanka re Promyk 25.02.06, 12:48 Przewaga złych opinii w necie.. Dziękuję bardzo za pomoc w ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
magliano Re: nie polecam! 04.05.06, 13:21 w koncu jakies konstruktywne podejscie do sprawy! zastanawia mnie bowiem czego oczekuja od przedszkola rodzice wychwalajacy przechowalnie-Promyk? Braku profesjonalizmu? braku zasad? braku higieny? braku podejscia do dzieci? braku odpowiedniej ilosci jedzenia? dobrego wrazenia jedynie? ja rowniez - bez wchodzenia w szczegoly - zdecydowanie nie polecam, zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
promyk108 Re: nie polecam! 15.09.06, 15:08 Witam Jestem dyrektorem przedszkola Promyk i chciałabym odpowiedzieć na postawione mi zarzuty: 1.mam zezwolenie sanepidu 2.dzienniki z roku2005/6 zostały sprawdzone i zatwierdzone przez kuratorium 3.posiadamy na miejscu kuchnię z profesjonalną obsługą,a żywność jest kupowana w sklepach 4.urządzenia mają certyfikaty i są zamotowane zgodnie z obowiązującymi normami 5.zapraszam do obejrzenia osobiście łazienek w każdej chwili 6.w obecnej chwili w przedszkolu działają 3 grupy, dzieci ze starszych grup to w większości dzieci, które przeszly z młodszych grup Więcej informacji udzielam telefonicznie, mogę również zorganizować dzień otwart w przedszkolu - proszę o informację czy są Państwo tym zainteresowani mgr pedagogiki Anna Kleniewska Odpowiedz Link Zgłoś