Dodaj do ulubionych

Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE SIE

22.01.06, 21:20
To niemożliwe żeby nikt nie znał niepublicznego przedszkola św Franciszka z
Asyżu "PROMYK" na Hynka w Warszawie (Ochota).. Prosze odezwijcie sie jesli
cos wiecie na jego temat. Pisałam już kilka postów i zero odzewu...
Obserwuj wątek
    • ryssaw Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 09:48
      Przyłączam sie do prośby...
      • jamonka1 Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 09:56
        Moje dziecko tam nie chodzi, tylko synek znajomej z osiedla. Chłopczyk był
        bardzo zamknięty i wrażliwy, a w przedszkolu się otworzył i rozbawił. Znajoma
        jest bardzo zadowolona, chłopak chętnie chodzi i zostaje do 15. Szczegółów nie
        znam, ale jej inforamcje są optymistyczne i pochlebne
        • ryssaw Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 10:24
          Jamonka, dziękuje bardzo za optymistyczną info. A czy jest jakaś mozliwość by
          skontaktowć sie z tą znajomą?Masz z nią kontakt?
          • jamonka1 Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 10:55
            Oj, to znajoma tylko "z widzenia" z osiedla, czyli z piaskownicy. Spotkałam ją
            przedwczoraj, stąd moja odpowiedź na pytanie o to przedszkole. Aż wstyd sie
            przyznać - nawet nie wiem jak ma na imię, bo jetseśmy na "pani", wiem tylko, że
            ma synka Pawełka... Wiecej nie pomoge..
            • ryssaw Re: Niepubliczne "PROMYK" Hynka W-wa - ODEZWIJCIE 17.02.06, 11:04
              Jasne. Dzięki.
              • yapi2 nie polecam! 17.02.06, 11:28
                Nie polecam tego przedszkola nikomu. Zapytajcie się prowadzącą przedszkole o
                następujące rzeczy:

- czy ma zezwolenie sanepidu na prowadzenie w tym budynku przedszkola
                - czy prowadzi dzienniki
                - skąd bierze jedzenie na żywienie dzieci
                - obejrzyjcie plac zabaw, czy urządzenia są odpowiednio zabepieczone np. wkopane
                w ziemię czy stoją na niej
                - obejrzyjcie łazienki i zapytajcie jak często są myte
                - zapytajcie jak wielu rodziców zostawia dziecko na drugi rok w tej placówce i
                czy to prawda że co roku nie można do później jesieni skompletowac odpwiednio
                licznej grupy

przepraszam ale więcej nie mogę napisac, pisałam na priv ale poczta mi nie
                wysłała a narażać sie nie chcę
                • ryssaw Do Yapi2 17.02.06, 17:48
                  Yapi2,napisz prosze na ryssaw@interia.pl, bardzo proszę.. Mam nadzieje ze masz
                  inny niż gazetowy.Pozdrawiam, Rysiek
                • ryssaw Yapi2 - odpisz pls... 18.02.06, 14:34
                  Yapi2, napisaliśmy do Ciebie na gazetowy.Odpisz, proszę.
                  • goskay Re: Yapi2 - odpisz pls... 25.02.06, 11:55
                    No coz, moje dziecko tez chodzilo do PROMYKA. Bylismy ompletnie nie zadowoleni,
                    beznadzieja. Nic wiecej nie moge napisac.
                    Pozdrawiam
                    • mamamukanka re Promyk 25.02.06, 12:48
                      Przewaga złych opinii w necie.. Dziękuję bardzo za pomoc w ocenie.
                • magliano Re: nie polecam! 04.05.06, 13:21
                  w koncu jakies konstruktywne podejscie do sprawy! zastanawia mnie bowiem czego
                  oczekuja od przedszkola rodzice wychwalajacy przechowalnie-Promyk? Braku
                  profesjonalizmu? braku zasad? braku higieny? braku podejscia do dzieci? braku
                  odpowiedniej ilosci jedzenia? dobrego wrazenia jedynie?
                  ja rowniez - bez wchodzenia w szczegoly - zdecydowanie nie polecam, zdecydowanie
                • promyk108 Re: nie polecam! 15.09.06, 15:08
                  Witam

Jestem dyrektorem przedszkola Promyk i chciałabym odpowiedzieć na postawione mi
                  zarzuty:
                  1.mam zezwolenie sanepidu
                  2.dzienniki z roku2005/6 zostały sprawdzone i zatwierdzone przez kuratorium
                  3.posiadamy na miejscu kuchnię z profesjonalną obsługą,a żywność jest kupowana w
                  sklepach
                  4.urządzenia mają certyfikaty i są zamotowane zgodnie z obowiązującymi normami
                  5.zapraszam do obejrzenia osobiście łazienek w każdej chwili
                  6.w obecnej chwili w przedszkolu działają 3 grupy, dzieci ze starszych grup to w
                  większości dzieci, które przeszly z młodszych grup

Więcej informacji udzielam telefonicznie, mogę również zorganizować dzień otwart
                  w przedszkolu - proszę o informację czy są Państwo tym zainteresowani

mgr pedagogiki Anna Kleniewska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka