julcia1308 01.04.06, 12:08 czy Wasze dzieciaczki uczęszczają? od jakiego wieku można się zapisac i jak warunki? Jesteście zadowoleni? A dzieci? Czy lubią to przedszkole? mama Julii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didianna_m Re: klub misia bo 02.04.06, 20:38 Ja zapisałam swojego synka do Klubu. Też szukałam opini na forum więc zacytuje co znalazlam: Opinie poprzednie - uważam bardzo krzywdzace i nie aktualne. Światowida 47, jest dobre. Przede wszystkim świetna pani dyrektor - wykształcona i z dużym darem do dzieci. Reszta kadry zmotywowana wysoką kultura osobistą i kwalifikacjami pani Marii. Odkąd moje dziecko poszło do tego przedszkola nauczyło się - tak - kultury. Przedszkola przeganiają się w zajęciach (Klub Misia Bo też ma wiele), ale tak jak zmieniła to przedszkole obecna kadra (od października 2004)- to coś niesamowitego. Dzieci nauczyły się same ubierać, jeść sałatki, nie mówiąc już o piosenkach, angielskim - Helen Doron. W poprzednim roku rzezcywiście kadra trochę zaszkodziła temu przedszkolu. Byłam przeciwna zmianie kadry mimo to. Ale efekt jest namacalny. prosze zapytać rodziców. Zebrania na których wymieniamy się uwagami, chyba nigdzie w przedszkolach na Tarchominie nie jest praktykowany. Tutaj skutkuje. Rodzice sami podjęli decyzje, co zrobić z przyprowadzanymi czasem chorymi dziećmi - nie przyjmować, czy przyjmować. Bardzo polecam, bo jest niedrogie. Nie wiem tylko jak z miejscami. ami134 słyszałam, że przedszkole na Światowida 47 - Klub przedszkolaka Misia Bo przyjmuje co rok dzieci na wakacje. Jest to wyjatkowa atrakcja - bo jest tam kids play. Organizują też imprezy urodzinowe w soboty i niedziele. Czy ktoś ma do nich telefon, ja mam tam dość daleko, a nie mogę się zwolnić. amelka34 pisałam o tym przedszkolu - dobra kadra i niedrogie. Telefon znam, bo moje dziecko tam chodzi. 446 37 52, 0-506 089 552 ami134 Witam, Słyszałam już niejednokrotnie o tym przedszkolu, ale nigdzie nie znalazłam strony www, może wiesz czy taką posiadają, prosze też o adres? dziękuję (www.klub-misia-bo.pl) Beata Wiem też, że od listopada zmienił się wlaściciel i bardzo się starają. nawet codziennie są świerze owoce przy wejściu dla dzieci i rodziców. Dyrektorka chyba pracowła kiedyś w jakiejś katolickiej placówce i jest mocno zaangażowana w innym przedszkolu integracyjnym. Dzieci napewno nie oglądają telewizji przez pól dnia (jak podobno w Misiu), a nauczycielki nie sa wyfiokowane i nie ma tam schodów Minus na plac zabaw dzieci musza iść 200 m ale nie przez ulicę. Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
julcia1308 Re: klub misia bo 03.04.06, 09:40 dziękuję za odpowiedź niestety przyjmują od 3 lat, a ja szukam od 2 lat. Ale wiem na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś