julcia1308 12.04.06, 10:36 a gdzie na bemowie- okolice ul. Obrońców Tobruku, będę wdzieczna za namairy bo będziemy sie tam przeprowadzać mama Julii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaoli Re: bemowo 12.04.06, 14:34 Nie chcę Cię straszyć ale na Bemowie koszmar z przedszkolami. Jaimś fuksem Ola się dostała ale w tm roku podobno mieli istne oblężenie. A Odpowiedz Link Zgłoś
ania1408 Re: bemowo 12.04.06, 19:04 Gdzieś wcześniej był wątek chyba od mamydaniela dot przedszkola przy Obrońców Tobruku, musisz poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: bemowo 12.04.06, 20:32 teraz to juz ciut przy pozno w poniedzialek zostaly wywieszone listy we wszystkich w-wskich przedszkolach i zasadniczo na Bemowie jest full w 3 latkach moj na szczecie dostal sie na Szobera ale z tego co pisaly dziewczyny na forum Bemowo i Wola to wszedzie dluuugie listy odrzuconych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
30mama Re: bemowo 13.04.06, 01:51 Ale popróbuj. Ja w tamtym roku zapisałam dziecko na koniec października do przedszkola-a miejsc też nigdzie nie było. Wszędzie w okolicy mi odmówiono z powodu braku miejsc ale przemiła Pani Dyrektor z przedszkola przy ul.Rosy Bally powiedziała, że na jakimś zebraniu(czy coś w tym stylu) rozmawiała z Panią Dyrektor z innego przedszkola-i tam przyjmą mi dziecko. Może i Tobie pomogą w jakimś przedszkolu lub chociaż podpowiedzą,gdzie są jeszcze wolne miejsca. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: bemowo 13.04.06, 08:07 faktycznie czesto ludzie rezygnuja z powodow przeroznych np strata pracy czy przeprowadzka - zawsze szansa jest ja ostatnio sie zdziwilam bo moja sasiadka wogole nie zapisala do 3 latkow bo byla przekonana ze jak dziecko chodzi do zlobka to automatycznie ma miejsce w przedszkolu......... jeszcze z pretensjami poleciala do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś