ka_pa33 24.07.06, 14:28 Czy któraś z mam mogłaby się podzielić informacjami na temat tego przedszkola. Zamierzam tam zapisać dziecko. Słyszałam że to jedno z najlepszych przedszkoli w Warszawie, czy słusznie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgurniak Re: *********** Barkocińska w W-wie 26.07.06, 13:43 ja tego nie słyszałam dziwne bo mieszkam blisko tego przedszkola od 80 roku Odpowiedz Link Zgłoś
ka_pa33 Re: *********** Barkocińska w W-wie 28.07.06, 10:21 a czy Twoje dziecko tam uczęszcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: *********** Barkocińska w W-wie 28.07.06, 14:34 Też mieszkam na Targówku całe życie i nigdy nie słyszałam jakiś entuzjastycznych opinii o tym przedszkolu. Sama je kończyłam i uważam że było przeciętne, nie mam bajecznych wspomnień ale traumy też nie o i przez dwadzieścia parę lat mogło się wiele zmienić. Sama myślę jednak o innym przedszkolu dla swoejego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: *********** Barkocińska w W-wie 31.07.06, 12:59 nie , moje tam nie chodzi, tylko kolezanki która też uważa że jest przecietne. Ja odradzam przedszkole na Smoleńskiej - tam moje cwilowo chodziło ..... zapisalam do "polecanego" i ktore dobrze wypadło w rankingu przedszkol - na prałatowskiej - tu jest O.K chociaż przedszkole nadaje sie do remontu , ale kadra dobra, bez zastrzeżeń . Odpowiedz Link Zgłoś
ka_pa33 Re: *********** Barkocińska w W-wie 02.08.06, 10:39 o tym na Barkocińkiej wyczytal mój mąż w jakiejś gazecie (ranking był) Odpowiedz Link Zgłoś
zoja86 Re: *********** Barkocińska w W-wie 15.04.16, 18:55 Ktoś może coś wie o tym przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś