Dodaj do ulubionych

Co moge zrobić

30.09.06, 19:20
Obserwuj wątek
    • anna19784 Re: Co moge zrobić 30.09.06, 19:24
      za wcześnie wcisnelam . Synek poszedł we wrzesniu poszedł do tzylatków od
      tygodnia ma nową nauczycielke . Zamotana jest strasznie nie bardzo wie co ma z
      tymi dziećmi zrobić , dzieci się jej boją a najgorsze jest to iż dowiedziałam
      się , że ta kobieta jakiś czas temu miała wypadek samochodowy i dostała
      amnezji . Czy taka kobieta wogóle powinna pracować z dziećmi szczególnie takimi
      małymi ? Boje się o małego Poradzcie co robić
      • podrozujacy Re: Co moge zrobić 30.09.06, 19:42
        A co konkretnego jej zarzucasz?Co zlego zrobila Twemu dziecku? (czy gdybasz
        sobie ot tak dla zasady ?
        • anna19784 Re: Co moge zrobić 30.09.06, 19:56
          Pytam się czy osoba po amnezji moze zajmowac sie dziecmi takimi małymi . Ona
          zwyczajnie zapomina ,boje sie ze zapomni o tych dzieciach.
          • bea.bea jedna pani , drugiej pani 30.09.06, 21:19
            na ucho powiedziała....
            wiesz co ...proponuje wystosowac petycje do lekarza ...a morze do pani dyrektor,
            o zaświadczenie , ze nauczycielka jest zdolna do pracy....
            ...a moze ona ma ....
            ...boisz sie ze zaponi jak twoje ziecko ma na imie...czy moze ze zaponi zabrac
            dzieci z placu zabaw....

moze więc ty nie zapomnij zabrac i przenieśc dziecka do innego
            przedszkola....ale skad bedziesz miała pewność czy inna nauczycielka nie
            ma.......czegos tam...bedziesz węszyc wsród jej znajomych....??
            • anna19784 Re: jedna pani , drugiej pani 30.09.06, 21:27
              Widzisz ona to oficjalnie przyznaje
              • zuzia_i_werka Re: jedna pani , drugiej pani 01.10.06, 11:01
                Sorry ale nie masz pojęcia co to znaczy mieć amnezję i stąd te wątpliwości.
                Utrata wstecznej pamięci po urazie głowy zdarza się często,stopniowo pamięc
                wraca najczęściej dotyczy wspomnień nie obejmuje normalnych czynności dnia
                codziennegosmile Raczej mało prawdopodobne żeby pani zapomniała o dzieciach,
                świadczyłoby to o ciężkim urazie głowy a po takim lekarz nie dopuściłby jej do
                pracy.
                • podrozujacy Re: jedna pani , drugiej pani 01.10.06, 12:11
                  Kazdy nauczyciel (i inny pracownik) przystepujac do pracy musi miec swiadectwo
                  przydatnosci do zawodu od lekarza wiec moze od razu miej do niego pretensje ze
                  jej wydal to swiadectwo?
              • bea.bea Re: jedna pani , drugiej pani 01.10.06, 15:09
                nie jestem lekarzem , ale amnezja to chyba raczej schorzenie o okreslonym
                czasie ...
                nie wiem jakto napisać....znika ci czas do wypadku potem , jakbys zaczynała od
                nowa....
                ucieka ci czas od mometu wypadku, do czasu odzyskania swiadomości...tak było w
                moim przypadku....pamietam jak samochód uderzył...i potem jak tesciowa zaczeła
                krzyczeć....ja byłam jakieś 30 metrów od samochodu, jak długo tam byłam, jak tam
                sie dostałam nie wiem do dziś....

myslę , ze człowiek z amnezja trwałą, czyli nic nie pamieta , nawet co robił
                przed godzina, nie zostanie dopuszczony do pracy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka