Dodaj do ulubionych

przedszkole Sióstr Salezjanek na pl. Konfederacji

21.11.06, 14:57
Potrzebuję informacji na temat tego przedszkola. Bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • pacsirta Re: przedszkole Sióstr Salezjanek na pl. Konfeder 21.11.06, 19:49
      Jakich informacji?
      Bardzo fajne przedszkole. Polecam. My dopiero zaczęliśmy i z powodu chorób
      córka tylko bywa w przedszkolu, ale mamy dużo znajomych, którzy chodzą lub
      chodzili do tego przedszkola. Miła atmosfera, dzieci dobrze się tam czują.
      • moniamarciniak Re: przedszkole Sióstr Salezjanek na pl. Konfeder 21.11.06, 22:23
        bardzo dziękuję. Mój synek miał problemy w innym przedszkolu z powodu właśnie
        atmosfery i pani, która pełni funkcję pomocy nauczyciela. Szukam przedszkola z
        ludzkim podejściem do dzieci. Ile dzieci jest w grupie i ile wynosi tzw czesne?
        • pacsirta Re: przedszkole Sióstr Salezjanek na pl. Konfeder 02.12.06, 21:35
          Ok. 20, czesne tzn. opłata stała 140 zł, 75 zajęcia dodatkowe (rytmika,
          gimnastyka, angielski) i posiłki 9 zł dziennie.
    • babolek25 Re: przedszkole Sióstr Salezjanek na pl. Konfeder 06.12.06, 22:23
      Ja też jestem bardzo zainteresowana opiniami na temat tego przedszkola. Mam
      zamiar posłać tam córkę od września, ale ponoć zapisy w styczniu. Jak rozumiem,
      chodzi o przedszkole dokładnie na Lisowskiej? (bo przy pl. Konfederacji jest
      zerówka?). Na razie słyszałam jedną opionię, pozytywną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka