anetina 14.12.06, 08:26 dzieci będą miały bale? Mały ma w przedszkolu i na angielskim chce być bardzo strażakiem a ja tak naprawdę nie wiem, jaki strój ma strażak raz czerwony raz czarny ale ostatecznie chyba czarny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: strój na bal karnawałowy 14.12.06, 10:42 www.godan.pl/index.php?mode=sklep&action=stroje&per=16&art=STRA&podkat= proszę bardzo jest strażak i wile innych ubranek karnawałowych. Odpowiedz Link Zgłoś
interlady Re: strój na bal karnawałowy 14.12.06, 10:54 Ciekawe pomysly na wykonanie strojow znajdziecie na grupce zakreconych pozytywnie robotkowiczek (rowniez mam): niusy.onet.pl/niusy.html?t=archiwum&group=pl.rec.robotki-reczne A tu archiwum z wyszukiwarką: groups.google.pl/group/pl.rec.robotki-reczne?msg=subscribe Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
jolusia20 Re: strój na bal karnawałowy 14.12.06, 15:43 ale zcy ktos do nich kupowął wygladaja fajnei ale ciekawe jaka jakosc bo ceny niskie, w smyku widziałąm stroje po 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: strój na bal karnawałowy 15.12.06, 00:38 Kupiłam córce w zeszłym roku jakość zblizona do smykowej( stroje z godana też tam sa tylko drożej)uszyte z czegos co przypomina podszewkę, są też w wypozyczalnich po 25 zl za dobe i pierun wie kto to nosil na sobie wcześniej... Można zamowić z dostawą do domu. Przesylka doszła w 2 dni.W zeszłym roku córa była meksykanka w tym roku chce być ksieżniczką ja namawiam ją na królową pająków. Zobaczymy na czym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka601 Re: strój na bal karnawałowy 15.12.06, 08:50 HA ....to jeszcze nic - mój 3 letni synek chce być KACZKĄ hihi Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: strój na bal karnawałowy 15.12.06, 14:44 chyba czarny. Ja swojego przebieram za Scooby Doo Mam tez stroj pajacyka, slicznie w nim wyglada) Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: strój na bal karnawałowy 15.12.06, 17:20 w zeszłym roku był duchem w tym roku małpą na karnawałowy bal zapowiedział, że chce być kościotrupem wszystkie kostiumy ścibię sama, wybredniak odmawia włożenia czegokolwiek gotowego ze sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
jazzy444 Re: strój na bal karnawałowy 15.12.06, 21:24 moja corka chce byc ksiezniczka kupilam na ciuchach bardzo fajana stylizowana sukienke za jedyne 5pln korone i rozdzke dostala od mikolaja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś