demika 27.02.07, 14:15 Czy przedszkola sprawdzają czy rodzice są faktycznie zatrudnieni(to chyba pytanie do mam już przedszkolaków)?To tak w kwestii wątku o szczerości w podaniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belle-ile Re: czy sprawdzają? 27.02.07, 22:37 nie sprawdzaja. Dane te są potrzebne tylko, aby mieć kontakt z rodzicem jak coś złego dzieje się z dzieckiem ( dlatego ważny jest telefon - aktualny ). Do danych rodzica zagląda się również wtedy, gdy pani wychowawczyni chciałaby wykorzystać miejsce pracy rodzica np. wycieczka do sklepu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mouse1001 Re: czy sprawdzają? 28.02.07, 13:52 W Warszawie czasami jednak sprawdzają. Sama byłam świadkiem, jak koleżanka w pracy odebrała telefon z przedszkola. Sprawdzali dane, które zamieściła w formularzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aanusiaa6 Re: czy sprawdzają? 28.02.07, 14:33 Sprawdzają - wiem, że czasem dzwonią do zakładu pracy i pytają. Były tez przypadki, ze przy kiku chetnych na małą liczbe miejsc proszono o dostarczenie zaswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś