Dodaj do ulubionych

przedszkole zebra

30.05.07, 17:21
witam szukam przedszkoa dla sojej pociechy.
Mieszkam w Piasecznie od paru misiecy i jednocześnie nie jestem zorientowana
najblizej mam do przedskoa zebra jednak jak słyszałam nie jest ot najlepsze
miejsce choć bardzo sie lansuje. Czy moze ktos moze mi poradzic inne
przedszkole lub rozwiac moje watpliwosci co do zebry

Z góry dziekuje za wszelkie popowiedzi
Ania
Obserwuj wątek
    • zabamonia Re: przedszkole zebra 13.06.07, 23:51
      ciekawa jestem czy podjeła Pani juz decyzje.Osobiscie nie polecam tego
      przedszkola, moja kolezanka ma tam dziecko w grupie średniaków i bardzo
      nazeka.Wszystko co mozna powiedziec o zebrze, ze robi wszystko na pozkaz a tak
      naprawde nic tam sie nie dzieje, wszystko o czym pisza to tylko reklama, zeby
      przyciagnac klientów.
    • majkap23 Re: przedszkole zebra 14.06.07, 09:28
      Witam,
      ja zapisuję dziecko do "Tęczowego Dworku",który znajduje się przy skrzyżowaniu
      Puławskiej i Płaskowickiej, w pobliżu Reala. Też mieszkamy w Piasecznie i
      uważamy, że warto. Czynne jest od 7.30 do 18.30, grupy liczą po 6, 10, 12 osób,
      a jedna jest 20-to osobowa. Nauczycielkami są młode energiczne absolwentki
      Pedagogiki, które mają doświadczenie w opiece nad dziećmi, m.in. w harcerstwie.
      Przyjmowane tam są dzieci od 1,5 roku do 5 lat. Nasza córeczka ma alergie, ale w
      tym przedszkolu dieta dostosowana jest do dzieci alergicznych i nie trzeba sie
      obawiać, że dziecko zje coś, co mu zaszkodzi. Mają tam ciekawy program zajęć i
      wszystko wliczone jest w czesne: angielski, plastyka, muzyka, rytmika,
      wyżywienie, ubezpieczenie i inne. Posiadają mały, ale uroczy ogródek. Istotne
      jest też to, że budynek jest zadbany, ładnie pomalowany i jest w nim czysto.
      Wydaje mi się, że jest to wymarzone przedszkole dla Ani, którego długo szukałam.
      Zachęcam do kontaktu z miła panią dyrektor i obejrzenia przedszkola.
      Pozdrawiam
      Majka
      • mamawiktorynki Re: przedszkole zebra 14.06.07, 10:25
        Oglądałam stronę Tęczwego Dworku i wyglada bardzo fajnie. moja przyjaciółka
        rozglada się za przedszkolem w tej okolicy , muszę jej podrzucić temat. Mam
        pytanie, czy mogłabyś napisać ile wynosi czesne?
        Pozdrawiam serdecznie mamy wszytskich przedszkolaków smile
        Ola
    • soraya103 Re: przedszkole zebra 14.06.07, 11:20
      hi hi....wypowiedz od majkap23 brzmi jak ulotka reklamowa tego przedszkola.
      Wcale nie zdziwilabym sie gdym za tym postem stala Sz.P. Dyrektor albo osoba
      spokrewniona smile
      Sama szukam przedszkola w tych okolicach dla syna i na podstawie tego co na
      razie widzialam Teczowy Dworek - nie powala na kolana...ale sie nie poddaje i
      szukam dalej..
    • pat332 Re: przedszkole zebra 28.06.07, 19:41
      Ja tam codziennie widzę jak moja siostra odprowadza swoje dziecko do zebry i
      jest zadowolona.Ja też mam dobre zdani o tym przedszkolu! a co do wyp.majkap23
      to też mi się zdaje że napisał to ktoś z tego przedszkola bo na innych forach
      taż są takie ulotki !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • emiczekk Re: przedszkole zebra 29.06.07, 15:12
        odnosnie teczowego dworku podobne posty pojawily sie na innych forach albo
        innych watkach...dla mnie tez brzmi to jak reklama.
        nie podobalo mi sie w kontakcie z pania dyrektor ze przerywala rozmowe ok 15
        razy bo zajmowala sie wlasnie dzieckiem (nie rozumiem - nie mozna powiedziec
        ze sie oddzwoni?) i to ze grupy sa mieszane wiekowo co na dluzsza mete mnie nie
        przekonuje jesli odniesc sie do metody montessori
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka