mallard 16.11.07, 08:23 Wsadziłaś kijaszek w mrowisko na "wychowaniu", to idź tam tera i sie tłomacz! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justi54 Re: mallard 16.11.07, 09:36 Czy to do mnie ten wykrzyknik? Czy do justii00? Mnie przed wyjazdem chyba COŚ obiecałeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: mallard 16.11.07, 10:09 justi54 napisała: > Czy to do mnie ten wykrzyknik? Czy do justii00? Ha ha ha! Bardzo śmieszne! > Mnie przed wyjazdem chyba COŚ obiecałeś!!! Pamiętam, Pamiętam, -troszku cierpliwości jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: mallard 16.11.07, 10:17 Nic nie rozumiem. Co to znaczy to "ha, ha, ha. Bardzo śmieszne!" Coś dzisiaj nie łapię o co Ci chodzi? O który post na wychowaniu Ci biega i co ja takiego zrobiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: mallard 16.11.07, 10:25 justi54 napisała: > Nic nie rozumiem. Co to znaczy to "ha, ha, ha. Bardzo śmieszne!" Sądziłem, że żartujesz zadając to pytanie. > Coś dzisiaj nie łapię o co Ci chodzi? O który post na wychowaniu > Ci biega i co ja takiego zrobiłam? Jak "co zrobiłam"?! A kto pisał o "wyliniałych czworonogach", co?! Naruszyłaś dobra osobiste czyjegoś psa kochanieńka, powaaażna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: dzięki mallard 16.11.07, 10:30 już tam biegnę. Och ja ja kocham futra i zwierzęta na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: dzięki mallard 16.11.07, 10:48 justi54 napisała: > już tam biegnę. Och ja ja kocham futra i zwierzęta na talerzu. Z tymi futrami ostrożnie, -jako posiadacz kota, również mogę poczuć się dotknięty!@ Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: dzięki mallard 16.11.07, 11:01 No mallard coś Ty taki dzisiaj aktywny, chyba masz wolne i z mruczusiem w domu siedzisz. A małpy nie biorę osobiście do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: dzięki mallard 16.11.07, 11:07 justi54 napisała: > No mallard coś Ty taki dzisiaj aktywny, chyba masz wolne i z > mruczusiem w domu siedzisz. Nie siedzę, a aktywny jestem, bo doszykowuję "nowy" komputer i to tak przy okazji A małpy nie biorę osobiście do siebie. No nie bierz! Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: dzięki mallard 16.11.07, 11:33 No to testuj go na mnie. Chętnie się poświęce dla dobra informatyki. Może mi szybciej dzień w pracy przeleci. A u nas dzisiaj warunki pogodowe niczym na obu biegunach razem wzięte i petentów chyba przez to brak. Odpowiedz Link Zgłoś
redial1 Re: Justi! 16.11.07, 11:57 O, ktoś, kto każdemu zwraca uwagę na różne przepisy dotyczące forum( ciągłe "wypominki" o obowiązujących regułach) tym razem uprawia prywatę Kompletnie się Wasze posty nie trzymają tematu tego forum Uff, ależ miło mi "złapać" w końcu Mallarda)) Wiem, jestem paskudna, ale....niedługo juz wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: redial1 16.11.07, 12:05 No faktycznie złapać na czymś Mallarda to sztuka. A co do tematu forum to przeanalizujmy 1. Pani Mallardowa jest nauczycielką w przedszkolu (oj aż mnie uszy pieką żeby się wreszcie z nickiem ujawniła) myślę, że dyskusja z nią byłaby o wiele lepsza niż z samym Mallardem (Mallardzie wybacz) 2. Ja jestem przewodniczacą RR w przedszkolu 1 + 2 = 3 forumowanie na forum Przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Justi! 16.11.07, 12:38 redial1 napisała: > O, ktoś, kto każdemu zwraca uwagę na różne przepisy dotyczące forum > ciągłe "wypominki" o obowiązujących regułach) > tym razem uprawia prywatę Na prywatę nigdy nikomu uwagi nie zwracałem, bo uważam, że forum robi się milsze jak jej "troszku" jest. Natomiast jak może zauważyłaś, moją obsesją są mieszkańcy naszej kochanej Stolicy, którym się wydaje, że ich miasto jest jedynym w Polsce i piszą na przykład: "Przedszkole na Siewierskiej kto zna?", a w treści wątka też ani słowa o mieście. Z dziką rozkoszą dopisuję wtedy pytanie: "W Koziej Wólce?" .Do wyboru mam jeszcze Wąchock, Pcim i Zajączkowo (niekoniecznie Tczewskie). > Kompletnie się Wasze posty nie trzymają tematu tego forum Rety! Niemożliwe! > Uff, ależ miło mi "złapać" w końcu Mallarda)) O w mordkę, -nie wiedziałem, że na mnie polują! > Wiem, jestem paskudna, ale....niedługo juz wiosna! Nie może być paskudny ktoś obdarzony takim optymizmem! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
redial1 Re: Justi! 16.11.07, 23:19 Pozdrawiam "koleżankie i kolegie" z samej "stolycy", jak w mordę strzelił)! I mimo, że na "Pragie nie mogie" dorzucić kamieniem ( coraz ładniejsze to moje miasto!), to "szemrane" towarzystwo z flaszkom pod pazuchom na pewno mi wybaczy, jeśli powiem, że... zaiwaniać na Kiercelak, bo jak nie to cieciem nastraszym i ćwieka wbijem! Całusy od native speaker of Warsaw) Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Justi! 18.11.07, 15:30 redial1 napisała: > Pozdrawiam "koleżankie i kolegie" z samej "stolycy", (...) > Całusy od native speaker of Warsaw) A dzięki, dzięki napisałbym coś po kaszebści, ale nie bardzo umiem... . Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolanka_anka Re: Justi! 18.11.07, 15:36 www.cassubia-dictionary.com/index.php?option=com_use_slownik&Itemid=61 )))) Ukłoniki anka Świetne i przydatne forum dla nauczycielek przedszkola i rodziców dzieci w wieku przedszkolnym.Zapraszamy!!! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47465 Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolanka_anka Re: Anko-przedszkolanko! 18.11.07, 21:55 Nie w 100 procentach Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Anko-przedszkolanko! 19.11.07, 10:05 przedszkolanka_anka napisała: > Nie w 100 procentach A może jesteś moją "ziomalką" (Trójmiasto - konkretnie Gdańsk) Odpowiedz Link Zgłoś