aga290705 09.02.08, 21:45 Pomóżcie, do którego zapisać , podzielcie się swoim doswiadczeniem bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aammzz Re: przedszkola na Gocławiu 13.02.08, 14:01 Mam dziecko w jednym z przedszkoli na gocławiu.Chodzi tam już 2 rok,jesteśmy bardzo zadowoleni.Małe grupy ,super wychowawczynie,codziennie mogę porozmawiać na temat mojego dziecka- pani nie ucieka od rodziców.Mnóstwo zajęć dodatkowych,teatrzyków przedstawień dla rodziców.Ale trzeba zobaczyć bo nie każdemu się to samo podoba.Przedszkole nazywa się Tubiś.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokos-anka Re: przedszkola na Gocławiu 14.02.08, 09:00 rowniez szukam przedszkola na Gocławiu, czy mozesz napiszac jakie sa warunki w tym przedszkolu? chdzi mi o jakies sale do zabaw, i czy jest ogrodek na zewnatrz; Odpowiedz Link Zgłoś
moniafigiel Re: przedszkola na Gocławiu 15.02.08, 10:42 Moja córcia chodzi na Guderskiego(przedszkole publiczne). Polecam. Malutkie przedszkole - tylko 2 grupy, dużo Pań-Cioć do opieki. Kameralnie i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Polecam Tubisia 15.02.08, 15:58 JA również polecam Tubisia. Moja córcia chodzi od grudnia i naprawde jest super. PAnie opiekunki bardzo miłe, pracują rzetelnie i moja Ola naprawde się dużo nauczyła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga290705 Re: Polecam Tubisia 15.02.08, 21:18 ale jaki jest adres przedszkola Tubiś, a co powiecie o przedzkolu przy ul. Umińskiego, czy przedszkolu 383 Zielone skrzaty Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: Polecam Tubisia 15.02.08, 21:23 Tubiś to przedszkole prywatne na Brygady Pościgowej. Jak chodzi Ci o państwowe to na Gocławiu na Umińskiego jest bardzo dobrze i na Bora Komorowskiego (tak słyszałam) Odpowiedz Link Zgłoś