laurka2000 25.08.03, 08:19 Kochani poszukuję prywatnego przedszkola w okolicach Jelonek, Bemowa lub Babic. Jeśli ktoś ma jakieś namiary, lub jego dziecko uczęszcza to takiego przedszkola będe wdzięczna za informacje. Pozdrawiam serdecznie anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_p Re: prywatne przedszkole 25.08.03, 08:42 Przedszkole Zielona Ciuchcia. www.zielona-ciuchcia.pl Ale nie wiem jak tam z miejscami - obawiam sie , ze zajete. Pozdrawiam mag Odpowiedz Link Zgłoś
lala55 Re: prywatne przedszkole 26.08.03, 00:14 a może nowe przedszkole w Ursusie-Mikołajek- rozpoczynają 1 wrzesnia- mają jeszcze wolne miejsca- personel wyłącznie doświadczony, przestronne ponad 40 m- we pięknie wymalowane sale, przystępna cena- 690 zł- wiele dodatkowych zajęć wliczone w czesne. Też mają glottodydaktykę jak Zielona Ciuchcia. Z Jelonek dogodny dojazd szczególnie że rano i popołudniu jedzie się przeciw korkom. Zielona Ciuchcia jest bardzo droga a koszty niewspółmierne do oferowanej przez nich jakości. Wg. mnie przepraszam za słowo -może kogoś obrażę (taka jest opinia mojej koleżanki która posyłała tam dziecko w zeszłym roku)- to przedszkole dla snobów. lala Odpowiedz Link Zgłoś
mag_p Re: prywatne przedszkole 26.08.03, 09:30 Mysle , ze to zbyt pochopny i .. niesprawiedliwy osad. Ja do snobow nie nzaleze.. Kasy za duzo nie mama ( sama wychowuje dziecko) - a przedszkole wybralam takie - bo moj synek tam dobrze sie czul- a to jest dla mnie najwazniesze. Pozdrawiam Mag Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2000 Re: prywatne przedszkole 26.08.03, 09:57 No cóż w Zielonej Ciuchci (dwóch w miare blisko nas) nie ma już miejsc. Dziś oglądałam przedszkole na Obozowej. Pani zrobiła na mnie bardzo dobre wrażanie, jedynie przedszkole (chodzi o teren przy budynku i wewnątrz) pozostawia trochę do życzenia. Jeśli chodzi o Ursus, to bardzo chętnie poproszę o namiary jeśli masz. Tylko korki na pewno mnie nie ominą. Ale cóż na pewno pojadę zobaczyć. Może bardzo mi się spodoba i korki nie będą ważne. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam gorąco. anka Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: prywatne przedszkole 26.08.03, 19:20 Odsyłam do Uwag moderatora... Ten wątek powinnam skasować. Tyle, że są już pod nim odpowiedzi... Pozdrawiam, Gruszka-moderator Odpowiedz Link Zgłoś