dzbanuszek 24.04.09, 13:16 czy ktos oprocz mnie nie widzi ilosci przyznanych punktow oraz zakliknietego potwierdzenia woli? od p. dyr. mam info ze nas zatwierdzila hmmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina2 Re: punkty i potwierdzenie w systemie 24.04.09, 13:47 Ja też nie widzę, trochę mnie to martwi, ale może jeszcze wszystkiego nie wprowadzili do systemu? Odpowiedz Link Zgłoś
polinkaz Re: punkty i potwierdzenie w systemie 24.04.09, 14:21 Hej, ja też nie widzę ilości przyznanych punktów (rozumiem, że szukamy w zakładce Wybór przedszkola), ale znam je na pamięć więc nie potrzebuję Potwierdzenie woli rodzica przyjęcia do przedszkola widać zaś w zakładce "Historia podania" - pierwszy wiersz od góry. Nie widać tego na stronie głównej jeśli tam szukasz (ja też się na początku wystraszyłam) Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka23 do polinkaz 24.04.09, 14:40 Witaj, z naszej korespondencji i śledzenia wątków wynika, że mieliście kłopot na Gocławiu i jak dotarłaś, to i Bracławska była nieaktualna.... Powiedz, czy dobrze rozumiem - mimo to gdzieś się dostaliście i widzisz już w systemie potwierdzenie woli?! Jeśli tak, to szczerze gratuluję PS.Wydawało mi się, że systuacja naszych dzieci jest analogiczna, ale nam powiedzili, że najwcześniej 30.04 zobaczymy w systemie, że syn się dostał na 100%! Jeśłi zatem Wam się udało, to jest nadzieja, że nam szybciej potwierdzą, bo póki co to jedna wielka niewiadoma Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka23 Re: do polinkaz 24.04.09, 14:47 Ok, już chyba łapię... jednak te Włochy? Nie skorzystałaś z Kobielskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
polinkaz Re: do polinkaz 24.04.09, 14:50 Zrezygnowałam, bo sprawdziliśmy trasę do pracy i z powrotem - nie dalibyśmy rady młodego odbierać do 17. Odpowiedz Link Zgłoś
polinkaz do ziutka23 24.04.09, 14:48 Tak dostaliśmy się, niestety w innej dzielnicy Nasze przedszkole 9 wyboru... Choć po dzisiejszej wizycie moje odczucia zaczynają się zmieniać w nieco pozytywniejsze...syn był ze mną i super się bawił z dzieciakami ze "starszych" grup...tylko to tak DALEKO ! Córę mam od września w żłobku na Umińskiego...chyba się musimy rozdwoić żeby ich ogarnąć Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka23 Re: do ziutka23 24.04.09, 14:51 Przypomniałam sobie, że pewnie o tym 9-tym przedszkolu mówiłaś... Straszne... może jeszcze do września się coś zmieni?! i nie będziecie musieli się rozdwajać Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia5000 Re: punkty i potwierdzenie w systemie 24.04.09, 14:22 a w historii nie masz potwierdzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek mam, mam - dzieki! 24.04.09, 14:28 jeny w historii gapa ze mnie straszna! jasne, dzieki dziewczyny!!! dzis 0 7:44 tylko te punkty ale to juz czysta ciekawosc Odpowiedz Link Zgłoś
ismen76 Re: mam, mam - dzieki! 24.04.09, 15:13 a punkty masz zaraz po zalogowaniu: menu / wybór przedszkola ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
polinkaz Punkty 24.04.09, 15:22 U mnie nie widać... W tej zakładce mam tylko nazwy kolumn i czyste pole (nawet lita przedszkoli się nie wypełnia - przed wynikami rekrutacji była ofc na pewno widoczna) Hmmm, ciekawe dlaczego u jednych jest u innych nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: mam, mam - dzieki! 24.04.09, 15:10 liczbę punktów widać w zakładce Wybór przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina2 Re: mam, mam - dzieki! 24.04.09, 15:19 U mnie jeszcze nie widać, ale dzwoniłam i powiedzieli że pani Dyrektor dopiero będzie wprowadzała do systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina2 Re: punkty i potwierdzenie w systemie 24.04.09, 15:51 W końcu i u mnie widać, że potwierdziliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek karolina2 :) 24.04.09, 20:36 znaczy spimy dzis spokojnie no i mozemy za to lyknac zdrowko zatem! Odpowiedz Link Zgłoś