snowlove 29.09.09, 17:12 Szukam dziewczyn które tam rodziły niedawno. Większośc opini jakie znalazłam były sprze 4-5 lat a wiadomo dużo mogło się zmienić. Zastanawiam się nad szpitalem w Jaworznie lub w Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snowlove Re: Tychy/Jaworzno 01.10.09, 19:24 Naprawdę nie ma dziewczyn które rodzą bądź rodziły w tych szpitalach? Same Warszawianki widzę prawie Odpowiedz Link Zgłoś
jmama Re: Tychy/Jaworzno 02.10.09, 15:02 Ja rodziłam w Jaworznie w marcu br. i o dziwo byłam naprawdę zadowolona zarówno z opieki na porodówce jak i na oddziale. Nie spotkałam się z położną która byłaby niemiła czy nie chciała w czymś pomóc. Dodam jeszcze że to był mój 2 poród. 1 dziecko było wcześniakiem i zostałam przewieziona z Jaworzna do Katowic, ale wrażenie jakie zrobiła na mnie położna na którą wtedy trafiłam było jak najgorsze i tym razem wcale nie chciałam rodzić w Jaworznie - ale nie zdążyłam nigdzie indziej i naprawde nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jmama Re: Tychy/Jaworzno 02.10.09, 15:04 dodam jeszcze, że moja koleżanka też rodziła ostatnio - w sierpniu - w Jaworznie i też była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
snowlove Re: Tychy/Jaworzno 02.10.09, 21:20 Dziekuję bardzo jmama. Znajoma rodziła wczesniaka w lutym br. i rodziła w Jaworznie bez problemu cieszę się że są jakies dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś