zabcia35 29.12.09, 15:16 Dziewczyny, wpiszcie prosze, w których szpitalach wg Waszej sprawdzonej wiedzy mozna rodzić z mężem i nie ma wstrzymanych porodów rodzinnych z powodu grypy. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra246 Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 03.01.10, 16:12 Ruda Śląska Godula rodziłam 12.12.2009 z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
maby-baby Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 03.01.10, 17:12 U mnie Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 03.01.10, 18:26 Warszawa Międzylesie Odpowiedz Link Zgłoś
malgonkta24 Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 03.01.10, 20:39 to może lepiej napisać w których są? Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 03.01.10, 22:48 Madurowicz, Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 04.01.10, 21:22 Większość szpitali w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.ja Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 05.01.10, 09:39 w Gdańsku - Kliniczna Odpowiedz Link Zgłoś
settimana Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 05.01.10, 09:56 Hej Zabcia..pamitam jak ten temat juz poruszalas i spanikowane myslalysmy ze nie bediz eprzy nas mezow.. ale jak sie okazalo madurowicz lodzki i kopernik mimo zakazow odwiedzin nie odwolal porodow rodzinnych tata ma byc tylko zdrowy i nie ma problemu..no i pozniejjest problem z odwiedzinami i na oddzial nie wpuszczaja lae w tym najwazniejszym momencie tata moze byc z mama caly czas i potem z maluszkiem gdy sie urodzi powiem szczerze ze taki uklad mi sie podoba..jak wszystko pojdzie dobrze uciekasz ze szpitala ze swoim cudem po 2-3 dniach i zadne babki ciotki i kolezanki twoje czy innych mam nie przeszkadzaja i mozna troche odpoczac w szpitalu przed wypisem do domu. Szkoda tylko mam ktore rodzily przez cc bo pomoc meza bylaby nieoceniona..w kazdym razie glowa do gory ! wiekszosc szpitali chyba jednak dopuszcza porody rodzinne trzymajac sie jedynie zakazu odwiedzin Odpowiedz Link Zgłoś
vikama Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 05.01.10, 17:22 Bielsko Biała klinika Eskulap - rodziłam w połowie grudnia, zakazów nie było, ze swojej strony klinike polecam Odpowiedz Link Zgłoś
misia_matysia Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 06.01.10, 19:32 Madalińskiego, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: żabcia już urodziła 06.01.10, 19:44 szczegółów jeszcze nie podała, czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
medok-5 Re: Gdzie w Polsce nie ma zakazu porodów rodzinny 10.01.10, 13:57 Warszawa - Szpital Praski - odbywają się porody rodzinne, jednak odwiedziny jeszcze ograniczone, co nie znaczy że mąż nie może zobaczyć się z żoną w czasie jej pobytu w szpitalu. Pierwsze odwiedziny rodziny i znajomych mogą odbyć się nawet w pierwszym dniu tuż po wypisie matki i maluszka tylko w domu u nowonarodzonego , a nie w szpitalu, na pewno bardzo ucieszą się rodzice bo będzie okazja do zrobienia herbatki gościom..... Odpowiedz Link Zgłoś