joasia78 14.04.04, 09:30 Czy któraś z Was coś słyszała na temat Pani doktor - proszę o opinie i informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiki112 Re: dr PIETRASZEWSKA 14.04.04, 10:55 Jestem pacjentką dr Pietraszewskiej. Prowadziła moją ciążę i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Nie jest może wylewna, jeśli chodzi kontakty personalne, można wręcz odnieść wrażenie, że jest trudno dostępna, małomówna, ale generalnie przy bliższym poznaniu okazało się, że to b. miła kobieta. Pracuje na Karowej, ale ja rodziłam na Starynkiewicza i z tego tytułu dr nie robiła żadnych problemów. Poleciłam ją kilku koleżankom i są zadowolone. Pozdrawiam, Magda) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_76 Re: dr PIETRASZEWSKA 23.08.04, 13:44 A jak wygląda wystawianie zwolnień przez pania doktor? Robi jakieś problemy czy nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k-julka Re: dr PIETRASZEWSKA 16.04.04, 11:26 Też p. dr prowadziła moją ciąże.Dzięki niej nie miałam problemów z przyjęciem do szpitala.Wiem że teraz jest na porodówce i przyjmuje porody na Karowej. Byłam zadowolona, teraz czeka mnie zabieg na Karowej i obiecała że przyjedzie i zrobi mi go osobiście. Ale to dopiero w maju. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasia78 do k-julka 21.07.04, 14:10 Chodzi mi o to przyjęcie do szpitala. Czy jakoś specjalnie Cię poleciła, czy po prostu wystarczyło że masz skierowanie od niej? Proszę o pomoc, bo właśnie szukam dróg dostępu do "Karowej" Odpowiedz Link Zgłoś
k-julka Re: do k-julka 26.07.04, 14:10 Miałam skierowanie i to wystarczyło. -tak było na chwilkę przed porodem. Natomiast byłam na Karowej w czerwcu na zabiegu i akurat tak niefortunnie się zdarzyło że w dzień przyjęcia do szpitala była na zwolnieniu, ale zadzwoniła na Izbę Przyjęć, że jestem jej pacjentką i mam zostać przyjęta. I tak faktycznie się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
ajap.1 Re: dr PIETRASZEWSKA 22.08.04, 23:51 Słyszałam że jest również gineklogiem dziecięcym.Czy macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
portalegre Re: dr PIETRASZEWSKA 09.09.04, 16:56 Podciągam Czy ktoś jeszcze może dorzucić opinie o p dr Pietraszewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś