Dodaj do ulubionych

POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE

28.04.04, 14:36
rodzilam tam dwa lata temu,ale nie pamietam ani jednej polonej ani lekarzy, a
teraz nie wiem czy przypadkiem nie bede musiala wybrac poloznej prowadzacej -
poleccie mi jakas,pozdrawiam - a ktory lekarz jest godny polecenia?
Obserwuj wątek
    • madeyowa Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 28.04.04, 16:16
      Mogę Ci polecić świetną położną i lekarza, ale z Wojewódzkiego w Gdańsku.
      • evita33 Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 28.04.04, 22:31
        ja wybrałam jako prowadzącą p. Ew JAcobsy. Nie wiem jak ona przyjmuje na
        oddziale bo spotykam ją jak na razie tylko w przychodni przyszpitalnej. Do
        lekarza też chodzę do dr Kołodziej w przychodni przyszp;italnej. Tu chcę też
        rodzić a termin mam na czerwiec. Napisz jak u Ciebie
        • barponia Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 29.04.04, 09:09
          ja mam termin na pazdziernik, jestem z Sopotu i chodze do gina w Sopocie,
          napisz czy trzeba wybierac polozna czy nie, gdzies obilo mi sie o uszy ze
          trzeba, ale to moze plotka, a dr Kołodziej to facet czy babka?
          wiesz tak po za tym mam calkiem mile wspomnienia z tego szpitala, tyle ze o
          wsyzstko trzeba prosic np. o worek sako itp. ale sami proponuja pojscie pod
          [prysznic, daja srodki przecibolowe raczej bez problemu, jezeli jest jakies
          przeciwskazanie to mowia dlaczego, nie czulam sie odrzucona i nie wysluchana, a
          po porodzie najlepsza jest polozna oddzialowa - to czlowiek aniol,ale niestety
          jest tylko do 15, bez problemu dostepne sa zrodki przeciwbolowe i czopki zeby
          latwiej zrobic kupke po porodzie i lezy to przy dyzurce mozna brak w kazdej
          ilosci i to jest dobre bo nie trzeba sie nikogo pytac tylko brac, pozdrawiam -
          jak chcesz wiedziec wiecej mozesz pisac na priv - bponiatowska@sopot.pl
          • majowamamuska Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 29.04.04, 09:29
            Dziewczyny? Co z ta koniecznoscia wyboru poloznej w szpitalu na Zaspie?
            zamierzam tam rodzic - juz calkiem niedlugo i nic mi o tym nie wiadomo..
            moze cos przeoczylam? czekam na info, z gory dzieki
            • mama-suzi Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 29.04.04, 15:47
              mozna oczywiście sobie wybrać położną prywatnie, zapłacić i tylko ona będzie
              się wami zajmować. Jak kto woli. Rodziłam w lutym na Zaspie, miałam prywatną
              położną- b. miłą chociaż i tak skończyło się cesarką. Ale na porodówce położne
              są sympatyczne.
              • evita33 Dziewczyny spokojnie 29.04.04, 22:30
                Nie trzeba koniecznie wybierać położnej na Zaspie. jak która woli. JA raczej
                nie będe mieć położnej. Idę na żywioł. I tak i tak poród odbiorą
          • ivo_atom Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 05.08.04, 10:17
            evita33 - czy dr Kołodziej tez odbiera porody lub robi cesarkę w szpitalu na
            Zaspie?
    • sabina74 Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 30.04.04, 19:56
      też bym się wyluzowała z tym opłacaniem, rodziłam na Zaspie, a położna, która
      mi towarzyszyła zachowywała się tak jakby była opłacona -po prostu dobrze
      wykonywała swój zawód, generalnie jest ok i polecam gorąco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka