barponia 28.04.04, 14:36 rodzilam tam dwa lata temu,ale nie pamietam ani jednej polonej ani lekarzy, a teraz nie wiem czy przypadkiem nie bede musiala wybrac poloznej prowadzacej - poleccie mi jakas,pozdrawiam - a ktory lekarz jest godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madeyowa Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 28.04.04, 16:16 Mogę Ci polecić świetną położną i lekarza, ale z Wojewódzkiego w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 28.04.04, 22:31 ja wybrałam jako prowadzącą p. Ew JAcobsy. Nie wiem jak ona przyjmuje na oddziale bo spotykam ją jak na razie tylko w przychodni przyszpitalnej. Do lekarza też chodzę do dr Kołodziej w przychodni przyszp;italnej. Tu chcę też rodzić a termin mam na czerwiec. Napisz jak u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
barponia Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 29.04.04, 09:09 ja mam termin na pazdziernik, jestem z Sopotu i chodze do gina w Sopocie, napisz czy trzeba wybierac polozna czy nie, gdzies obilo mi sie o uszy ze trzeba, ale to moze plotka, a dr Kołodziej to facet czy babka? wiesz tak po za tym mam calkiem mile wspomnienia z tego szpitala, tyle ze o wsyzstko trzeba prosic np. o worek sako itp. ale sami proponuja pojscie pod [prysznic, daja srodki przecibolowe raczej bez problemu, jezeli jest jakies przeciwskazanie to mowia dlaczego, nie czulam sie odrzucona i nie wysluchana, a po porodzie najlepsza jest polozna oddzialowa - to czlowiek aniol,ale niestety jest tylko do 15, bez problemu dostepne sa zrodki przeciwbolowe i czopki zeby latwiej zrobic kupke po porodzie i lezy to przy dyzurce mozna brak w kazdej ilosci i to jest dobre bo nie trzeba sie nikogo pytac tylko brac, pozdrawiam - jak chcesz wiedziec wiecej mozesz pisac na priv - bponiatowska@sopot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 29.04.04, 09:29 Dziewczyny? Co z ta koniecznoscia wyboru poloznej w szpitalu na Zaspie? zamierzam tam rodzic - juz calkiem niedlugo i nic mi o tym nie wiadomo.. moze cos przeoczylam? czekam na info, z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mama-suzi Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 29.04.04, 15:47 mozna oczywiście sobie wybrać położną prywatnie, zapłacić i tylko ona będzie się wami zajmować. Jak kto woli. Rodziłam w lutym na Zaspie, miałam prywatną położną- b. miłą chociaż i tak skończyło się cesarką. Ale na porodówce położne są sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Dziewczyny spokojnie 29.04.04, 22:30 Nie trzeba koniecznie wybierać położnej na Zaspie. jak która woli. JA raczej nie będe mieć położnej. Idę na żywioł. I tak i tak poród odbiorą Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_atom Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 05.08.04, 10:17 evita33 - czy dr Kołodziej tez odbiera porody lub robi cesarkę w szpitalu na Zaspie? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina74 Re: POLOZNE na GDANSKIEJ ZASPIE 30.04.04, 19:56 też bym się wyluzowała z tym opłacaniem, rodziłam na Zaspie, a położna, która mi towarzyszyła zachowywała się tak jakby była opłacona -po prostu dobrze wykonywała swój zawód, generalnie jest ok i polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś