Dodaj do ulubionych

szpital w Gdyni

07.07.04, 20:40
Czy któraś z Was rodziła ostatnio w Redłowie? ja mam termin na 22 września i
troche sie boje, bo nie znam tego szpitala a mój lekarz prowadzący jest
właśnie z Gdyni... pozdrawiam wszystkie mamuśki!!
Obserwuj wątek
    • czeko26 Re: szpital w Gdyni 17.07.04, 11:28
      Jeszcze też nie rodziłam (termin na 30 października) ale słyszałam, że w tej
      chwili lepiej jest rodzić w Redłowie niż w Miejskim. Poza tym od kilku lat
      szpital ten ma miano "przyjaznego dziecku" więc chyba to o czymś świadczy. Jak
      się dowiesz czegoś więcej to byłabym wdzięczna za wszystkie info.
      Pozdrawiam
      • kolmi Re: szpital w Gdyni 25.07.04, 19:45
        hej! dzieki za odpowiedź, sorry że ja dopiero teraz ale w zeszłym tygodniu
        wylądowałam na patologii właśnie w edłowie z objawami przedwczesnego porodu (31
        tydzień) i leżałam tam tydzień... Juz wszystko ok, ale muszę leżeć w domu
        niestety. co do szpitala to rzeczywiście jest ok, położnictwo świeżutko po
        remoncie więc wygląda super. Opieka tez jest dobra, wszyscy bardzo mili i
        zyczliwi a przy tym daje sie odczuć że znają się na swoim fachu.
        pozdrawiam Kolmi
    • apblok Re: szpital w Gdyni 17.07.04, 12:42
      witajcie,
      ja juz raz mialam przyjemnosc "rodzic" w Redlowie (mialam cesarke) i bylam
      baaardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu. Personel jest dla pacjecntek a nie
      odwrotnie. W tej chwili jestem w 40 tyg. ciazy i tez bede miala cesarke i tez w
      Redlowie, wiec nic zlego nie powinno sie Wam stac w tym szpitalu, bo jest
      naprawde dobrze. Teraz remontuja poloznictwo (albo juz wyremontowali) i nawet
      jakos tam wyglada smile)). Poza tym kilka razy w czasie ciazy bylam na patologii
      i tez bylo dobrze. Uszy do gory i nie martwcie sie na zapas. Pozdrawiam Aga +
      dzidzia
      • kolmi Re: szpital w Gdyni 25.07.04, 19:48
        hej! dzięki za list - ja właśnie w zeszłym tygodniu wylądowałam na patologii w
        Redłowie i faktycznie nie było źle wink) co prawda jej stan pozostawia wieeele do
        życzenia. Natomiast porodówka i położnictwo wygląda extra bo właśnie kończą
        remont więc wszystko świeżutkie i czyste. Ja niestety musze teraz poleżeć w
        domu i sie nie ruszac żeby za szybko nie urodzić.
        życzę Ci zdrowego dzidziusia i dużo sił przy porodzie!!
        pozrawiam Kolmi
    • fasolka31 Re: szpital w Gdyni 20.07.04, 13:02
      Również rodziłam tam 4 lata temu, ogólnie było wszystko OK, nie mogę narzekać.
      • asiek255 Re: szpital w Gdyni 20.07.04, 14:01
        A wiecie jak jest z porodem rodzinnym w Redłowie? Ile kosztuje, poza tym
        słyszałam, że trzeba przejść jakieś kwalifikacje. Mieszkam tu od niedawna i
        kompletnie nie wiem, który szpital wybrać. Fakt, że jestem dopiero w 11tc, ale
        same wiecie, że o mysli kręcą się od początku tylko wokół Dzidzi smile
        • ka_wier Re: szpital w Gdyni 26.07.04, 12:34
          ja nie przeszłam kwalifikacji do porodu rodzinnego, dlatego rodziłam na zaspie-
          gdzie w ogóle o takich absurdach nie słyszeli.
          kwalifikacja polega na tym, ze po wymiarze miednicy stwierdzają czy można
          rodzić z mężem czy nie (sic!!!!!!) za mały wymiar- dyskwalifikuje męża. tak,
          taki mały absurdzik... za mały wymiar wcale rówineż nie stanowi przesłanki do
          cesarki... po prostu redłowo, chce się pozbyć kłopotliwych rodzących. przyjazny
          dziecku to on był w pierwszej edycji akcji rodzić po ludzku. 10 lat temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka