Dodaj do ulubionych

Dąbki - Dukat - Budynek B

14.08.13, 18:53
Hej. W zeszłym roku byłam z synkiem u Cegielskiego i byłam bardzo zadowolona. W tym roku dostałam skierowanie do Dukatu, ale jak dzwoniłam żeby zarezerwować pani powiedziała że juz nie ma miejsc w głównym budynku i zarezerwowała mi pokój w budynku B. Był ktoś może w tym drugim budynku, tj w tym B?? bo już wiem że łazienki są na korytarzach, a jak jest w pokojach?? przeraża mnie fakt że na zabiegi z dzieckiem będę musiała przechodzić do innego budynkusad jeśli ktoś tam był lub słyszał coś o tym budynku to proszę o komentarz
Obserwuj wątek
    • lestat125 Re: Dąbki - Dukat - Budynek B 14.08.13, 18:54
      dodam że wybieram sie we wrześniu, może jedzie ktoś jeszcze??
      • jstep Re: Dąbki - Dukat - Budynek B 22.08.13, 10:54
        to będziemy cierpieć razem smile Ja mam turnus od 2 września. Dzwoniłam dzisiaj i też dowiedziałam się, że zostały tylko pokoje w budynku B. Zarezerwowałam, ale mam mieszane uczucia... Skąd wiesz, że łazienki są na korytarzach, bo ja w recepcji dowiedziałam się, że to pokoje typu studio, tzn. 2 pokoje a po środku wspólna łazienka.
        • pela232 Re: Dąbki - Dukat - Budynek B 06.09.13, 11:05
          Hej ja jade 24.09 do 15.10 i też mam budynem B i studio ze wspólną łazienką, napiszcie jak wrócicie jak był
        • zbochenska78 Re: Dąbki - Dukat - Budynek B 26.06.15, 08:42
          Napiszcie coś o budynku B, nigdzie nie można znaleźć informacji ani fotek. Czy pokoje są z balkonami? Jak z tymi łazienkami, są w pokojach czy na korytarzu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka