franiola 26.08.13, 11:52 Poproszę opinie o porodzie na Karowej.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efcik30 Re: Karowa 28.08.13, 16:38 Podepnę się czy na Karowej można wykupić położną? jeśli tak to czy warto?może ktoś niedawno rodził? Odpowiedz Link Zgłoś
i77 Re: Karowa 05.09.13, 20:32 Ja rodziłam na Karowej w czerwcu i jestem bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o blok porodowy super połozne, bardzo pomocne. Gorzej jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem na poporodowej bo położne nie pomagają trzeba sobie radzić samemu, ale to moje drugie dziecko więc było ok. Plus to lekarze którzy codziennie badają dzieciaczki. Jeśli chodzi o wykupienie położnej to zależy na czym ci zależy. Ja nie miałam wykupionej a położna była u mnie praktycznie co chwilę, podpowiadała jak zmniejszyć ból i ogólnie była bardzo pomocna. Pozdrawiam ----- Odpowiedz Link Zgłoś
zombie6 Re: Karowa 30.10.13, 14:05 Jestem w 6 tyg ciązy i jestem umowiona do lekarza na karowej mam nadzieje że bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś