Dodaj do ulubionych

Enel-med- ginekolodzy

04.08.04, 15:35
Dziewczyny, kto chodzi do ginekologa w Enel-Medzie, bylam juz u trzech i na
razie porazka. Moze mieli zly dzień? Kogo polecicie?
Obserwuj wątek
    • kasiapro1 Re: Enel-med- ginekolodzy 04.08.04, 17:04
      Trams-Sojke sprawdzilas?
      Prowadzila mnie 2 lata przed ciaza,ciaze i rodzilysmy razem.
      tak fajnej lekarz nie znalam wczesniej
      • asikx Re: Enel-med- ginekolodzy 04.08.04, 19:00
        Tramś - Sujka!!!
        Fantastyczna jako lekarz i jako człowiek.
        Polecam!!!!
        Aśka
        • kasia_de Re: Enel-med- ginekolodzy 04.08.04, 20:07
          dr Rafal Dziąg - dla mnie ok.
          • yasmin24 Re: Enel-med- ginekolodzy 05.08.04, 09:35
            Polecam dr Królikowska, bardzo kompetenta lekarka, chodze do niej od 3 lat,
            prowadzila maja zagrozona ciaze. Mozna z nia o wszystkim porozmawiac, jest
            bardzo delikatna i tylko dzieki niej zachowalam spokoj, w trudnych chwilach.
            • kirania Re: Enel-med- ginekolodzy 06.08.04, 13:02
              polecam z czystym sumieniem dr.rafala dziaga.prowadzil cala moj aciaze.coprawda
              ja chodizlam do niego do przychodni w szpiatalu na madalisnkiego bo tam rodzilam
              ale teraz po pordozie bede kontynuowala wizyty u niego e enel-medzie.pozdrawaiam
              • marhab13 Re: Enel-med- ginekolodzy 06.08.04, 15:10
                Gratulacje!!! Napisz jak bylo i jakie tam sa warunki w szpitalu, tez po
                porodzie. Rodzilas z Dziągiem? Ile to kosztowało? Pozdrawiam
                • kirania Re: Enel-med- ginekolodzy 07.08.04, 12:36
                  dzieki!!smile)),a wiec duzo slyszlaam zlego o tym szpitalu nawet tu sie na forum
                  wyklocalam troche smileale wbrew tym wszytkim negatywnym opiniom urodzilam
                  tam.bylaam baaaaaaardzo zadowolona.nie rodizlam z dziagiem bo tak naparwde
                  elkarz ma tam malo do roboty.pol sukcesu to polozna.lekarz pojawil si e umnie
                  moze 3 razy.warunki w tym szpiatlu sa jak dla mnei zadowolajace.porod rodzinny
                  500 zl.w tym masz swoja polozna ktorej nie musisz doplacac dodatkowo jak to bywa
                  ggdzie indziej.co wiecej mozesz sobie ja wczensiej wybrac.ale zapewniam ze
                  wsyztkie sa supersmileja nie wybirealam i trafilam dorbze. jak cos to nazywa sie
                  iwona owczarek .bardzo konkretna polozne.jest jeszce fajna bodaj kowal si
                  enazywa.znieczulenie 600 zl.ja potem mialam pokoj jednosobowy.140 zl za
                  dobe.bardzo fajny pokoik.ogolnie lekarze zetelni i zainteresowani. pediatrzy
                  super.no i opeika poporodowa tez ekstra.fajen babki takie jajcarki::smile))))no nie
                  wiem.decyzja nalezy do ciebie.ale powaznie to mysle zebys darowlala sobie
                  oplacania lekarza do porodu.bo niewawrto.dziag mi to sam powiedzial zebym si en
                  apoloznej skupila a nie na lekarzusmile.jak jeszce bedziesz miala pytania to
                  czekamsmilepozdrawaim
      • edytek1 Re: Enel-med- ginekolodzy 14.08.04, 21:58
        No cóż Tramś mogę wiele zarzucić. Doprowadziła do ciazy u mmnie i zrobiła to
        perfekcyjnie( wszystkie badania), ale opieka prenatalna tragedia. Nie zbadała
        mnie wewnętrznie w ciąży ani razusad.( poza stwierdzeniem tej ciązy) Na
        szczęście wszystko skończyło się ok i mała jest zdrowa, ale... teraz
        obowiązują inne standardy niż 30 lat temu... Szkoda, żę w ciązy nie miałam was,
        bo bym się o badanie wewnętrzne dopomniała a tak zapytałam mamę i teściową a
        one twierdziły , żę w ciązy się nie bada... A jednak się bada o czym
        dowiedziałam się w 9 m ciązy, a poza tym nie ważyła tylko pytała jak się pani
        czuje. Ciśnienie mierzyła sporadycznie. ( trzy razy w ciazy)...
    • marhab13 Re: Enel-med- ginekolodzy 13.08.04, 15:51
      marhab13 napisała:
      Ogromne dzieki za wszystkie pomocne słowa, ostatnio bylam u dr.Medarda z IMID i
      wreszcze poczulam sie spokojniejsza, to byla pierwsza wizyta, wiec na razie bez
      rewelacji, ale przynajmniej zrobil minimum kt oczekiwalam, do tej pory lekarze
      mnie nawet nie ważyli, ani nie mierzyli cisnienia i takie proste pytanko: "Jak
      sie pani czuje?" tez pojawilo sie po raz pierwszy. Pozdrawiam
    • kasia1303 Re: dr Ewa Juchnicka 13.08.04, 22:42
      a co powiecie o tej p. doktor. Mam zamiar wybrać się do niej na wizytę. Jest ok?
      • brzozinka Re: dr Ewa Juchnicka 17.08.04, 08:20
        Jest więcej niż ok. Po prostu super! Chodze do niej juz prawie dwa lata i moge
        powiedziec o niej tylko same dobre rzeczy. Dzieki niej jestem w koncu w
        upragnionej ciązy, mimo,że "sława ginekologiczna" powiedziała mi,że "jest pani
        przypadkiem beznadziejnym". Oprócz tego,że moim zdaniem jest świetnym fachowcem
        to jest równiez niezwykle życzliwa i serdeczną osobą. Jesli masz pytania to
        pisz na priv.
        pozdrawiam
        brzozinka
        • kasia1303 Re: dr Ewa Juchnicka 17.08.04, 09:11
          Dziękuję brzozinko za odpowiedź. Bardzo się cieszę z Twojej opinii. W przyszłym
          tygodniu idę do p. doktor po raz pierwszy. Mam nadzieję, że również będę
          zadowolona.
          Pozdrawiam,
          K
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka