jasiowa-mama 10.09.04, 10:32 Czy znacie moze jakiegos dobrego, milego lekarza pracujacego na Zelaznej lub Karowej, ktory jest sklonny zrobic cc na zyczenie? Prosze o pomoc... I nie chodzi mi o Klinike Damiana, Iatros i inne takie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulajal Re: HELP-cc na zyczenie na Zelaznej lub Karowej 10.09.04, 11:15 Myślę, ze nawet jeśli ktos zna takiego lekarza, to nie będzie mu chciał krzywdy robić i pisać o tym na publicznym forum, by ktoś go potem z pracy zwolnił za uprawianie takich praktyk... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiowa-mama Re: HELP-cc na zyczenie na Zelaznej lub Karowej 10.09.04, 14:04 Przeciez jesli ktos chce mi pomoc, to moze napisac na priv- bynajmniej nie oczekuje, ze napisze mi tu na forum nazwisko lekarza, telefon, stan konta bankowego i co lubi na sniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: HELP-cc na zyczenie na Zelaznej lub Karowej 10.09.04, 11:55 Napisałam na priv gazetowy. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
matiza Re: do Neospasmina 10.09.04, 14:36 HELP - napisz do mnie tez matiza@gazeta.pl Sama od jakiegos czasu szukam informacji na ten temat oczekująca Mitiza Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: do Neospasmina 10.09.04, 15:00 Poprosze i ja. Pierwsza miałam cesarke, a teraz mówią że mam próbować.Mój lekarz mówi,że jest 50% sznas żae urodzę noramlnie, a ja sie martwię nie o ibie tylko o dziecko, bo z pierwszym były poważne problemy przy porodzie. Mój email:egost@go2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
jaque Re: HELP-cc na zyczenie na Zelaznej lub Karowej 10.09.04, 23:00 Też bardzo poproszę o informację. jaque@gazeta.pl z góry dziękuję... Magda Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: HELP-cc na zyczenie na Zelaznej lub Karowej 11.09.04, 20:26 Ja też będę wdzieczna dagg@gazeta.pl Pozdrawiam Dagma Odpowiedz Link Zgłoś
anetax Re: HELP-cc na zyczenie na Zelaznej lub Karowej 13.09.04, 12:57 ja też BARDZO proszę o taką informację, mój mail: anetax@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina błagam 13.09.04, 21:43 Dziewczyny, błagam, jestem teraz w żałobie... Zwróćcie się do jasiowej-mamy, której zdążyłam odpisać. Jasiowa-mamo, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiowa-mama Re: błagam 14.09.04, 08:03 Lekarz, ktorego polecila mi neospasmina, juz nie wspolpracuje ze szpitalem na Zelazanej, niestety. Lekarz rzeczywiscie jest w porzadku, tyle ze z cc na zyczenie zaleca udawac sie do kliniki Damiana, a na te namiary wszystkie znacie... Jesli ktos sie jeszcze dowie o jakiejs innej opcji, to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawa01 Re: błagam 15.09.04, 14:30 Na Żelaznej i Karowej nie robią CC na życzenie, chyba że ma się baaaardzo dobre znajomości. Sama wiem bo jestem mamą dwóch córek po cesarce. Ponieważ drugie było ze wskazaniem na cesarke, to nawet pod tym względem nie chcieli ani na Żelaznej ani na Karowej mnie ciąć, nawet nie chcieli rozmawiać, powiedzieli że u nich musze zaczać rodzić naturalnie (za naturalny z mężem płacisz, i to słono, a za cesarke... kasa chorych, co to za biznes dla szpitala). Mam lekarza ale z Czerniakowskiej, lekarz super, szpital mniej, ale tu juz trzeba zdecydować co ważniejsze. Jakbyście chciały namiary dajcie mi znać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
matiza Re: błagam 15.09.04, 16:15 Nie moge do ciebie napisac na @ - jakos nie przechodzi. podaje mojego - matiza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawa01 Re: błagam 17.09.04, 09:19 Wysłałam Ci na wskazany adres, daj znać czy doszło, bo nie jestem pewna czy dostałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
dwierka Re: błagam 17.09.04, 09:51 Bardzo prosze o namiary na tych lekarzy.Mój adres wanmarta@poczta.onet.pl Pozdrawiam, Marta i 21 tc maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś