Dodaj do ulubionych

CC w CSK Ligota w Katowicach

19.02.15, 17:44
Dzień Dobry,
szukam aktualnych informacji i wrażeń mam które rodziły w CSK Ligota, szczególnie przez cesarskie cięcie. Mam zaplanowane CC w kwietniu i zbieram informacje, których nie ma za dużo niestetysad Czy warto opłacić sobie położną ? Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki.
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • izunia880 Re: CC w CSK Ligota w Katowicach 14.05.16, 14:07
      Cześć, szkoda, że nikt nie odpisał. Annapaulina może Ty napiszesz jak było? Mam CC na 18.05.
    • frankkadab Re: CC w CSK Ligota w Katowicach 21.05.16, 12:06
      Serdecznie polecam.
      Witam.
      A ja serdecznie polecam. Spędziłam na oddziale patologi 11 tyg ciąży i pomimo że nie miałam tam lekarza prowadzącego Pani ordynator dołożyła wszelkich starań żeby Kubuś urodził się zdrowy. Najważniejsza jednak dla mnie była opieka położnych, byłam pacjentką leżąca na kołkach i wymagałam pełnej opieki którą dostałam. Pracują tam cudowni ludzie którzy w każdej sytuacji służyli pomocą i dobrym słowem. Nigdy nie zapomnę co dla mnie zrobiły siostry Mariola Kasia Ula i Beatka były zawsze kiedy ich potrzebowałam same wychodziły z inicjatywą pomocy i mam wobec nich olbrzymi dług wdzięczności. Dla mnie nie była najważniejsza liczba łazienek itp tylko opieka i fachowość. Jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy się mną opiekowali. Co do cesarki robił mi ją dr Bakon, serdecznie polecam dziś nawet ciężko znaleźć miejsce po cięciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka