annes27 12.11.04, 10:37 Doradźcie jakiegoś dobrego gina z Tarchomina lub okolic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocianna Re: Dobry ginekolog na Tarchominie lub w okolicac 12.11.04, 10:50 Ja chodzę do dr Antepowicz w Medycynie Rodzinnej na Myśliborksiej (65pln/wizytę), mnie się podoba. Bardzo polecana jest pani doktor z Marywilskiej (gabinet ma chyba na Antalla), która pracuje też w szpitalu bródnowskim - niestety, nie pamiętam, jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
asma1 Re: Dobry ginekolog na Tarchominie lub w okolicac 14.11.04, 11:08 Ja też polecam dr Antepowicz z Medycyny Rodzinnej. Z tego co wiem pani dr pracuje też w szpitalu Bielańskim Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Dobry ginekolog na Tarchominie lub w okolicac 16.11.04, 17:43 Ta dr z Marywilskiej nazywa się Ulman i przyjmuje na Atutowej prywatnie Gabinet widać z autobusu czy ul. Światowida, na parterze wieżowca. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: Dobry ginekolog na Tarchominie lub w okolicac 17.11.04, 13:02 a ja nie polecam dr Ulman - chodziłam do niej przez jakiś czas do przychodni (Centrum Medyczne Białołęka) na Światowida (w tym budynku gdzie WBK). Nie miałam większych zastrzeżeń jak chodziłam prywatnie (nie byłam wtedy w ciąży) ale jak raz poszłam na wizytę bezpłatną to doznałam szoku - wizyta trwała 2 minuty, pani doktor nie chciała mnie zbadać ("a po co? ma pani świetny wynik cytologii - 1 gr, to nie trzeba"). Gdy zadałam jakieś pytanie pani dr udawała , że nie słyszy! i nie raczyła odpowiedzieć. Ograniczyła się do wypisania recept, przy czym walnęła na jedną receptę 6 opakowań- jak chodziłam prywatnie wypisywała 3 recepty po 2 opakowania - "żeby pani na raz nie musiałą tyle płacić' Tak mnie wkurzyła ta różnica w traktowaniu pacjentek, że postanowiłam przez solidarność dla tych, których nie stać na płatne wizyty, nie nabijać więcej wrednej babie kieszeni. Ale jak ktoś nie ma takich uprzedzeń to może iść, na ile jest dobra nie wiem, byłam kilka razy, nie w ciąży, problemów żadnych nie miałam, więc trudno ją oceniać. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ulaj1 dr ulman 17.11.04, 19:03 tej kobiety absolutnie nie polecam! Pierwszy raz akurat bylam państwowo- opis wizyty jw. Drugi raz bylam prywatnie bo chcialam cytologie. Z poczatku bylo milo. Potem nieopatrznie powiedzialam cos nt wizyty w ramach nfz (w stylu, ze pewnie ma bardzo duzo pacjentek w normalne dni stad wynika dlugosc wizyty :p) i milo byc przestalo. Badanie bardzo bolesne-przez tydzien czulam.Jak zwrocilam uwage ze mnie boli a nie powinno to powiedziala: phi ta mlodziez teraz taka wrazliwa. A ja juz dawno 30 skonczylam i na dodatek mam dwoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
gosia66 Re: Dobry ginekolog na Tarchominie lub w okolicac 17.11.04, 19:04 ja obecnie jestem ciężarną pacjentką dr Ulman (chodzę państwowo na ul.Marywilską) każda wizyta trwa prawie 30 min. zawsze jestem badana i mam robione regularnie badania, nie jestem może zachwycona ale nie mogę narzekać - nie ma się czego czepić (chociaż podczas ostatnij wizyty gdzie było 1,5 godz. opóżnienie czułam się trochę zbyta - mam nadzieję że się to nie powtórzy) dr Ulman na 100% nie pracuje w żadnym szpitalu, bo się jej pytałam Odpowiedz Link Zgłoś